تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/05/10 - 14:10
کد خبر: 512479

عارف: مردم و نظام ما در حمایت از مردم فلسطین تردید نخواهند کرد

عارف: مردم و نظام ما در حمایت از مردم فلسطین تردید نخواهند کرد

معاون اول رئیس جمهور در جلسه صبح امروز هیئت گفت: بدون شک جبهه مقاومت مسیر خود را ادامه خواهد داد و مردم و نظام ما هم کماکان در کمک به مقاومت اسلامی و یاری رساندن به ملت مظلوم فلسطین تردید و درنگ نخواهند کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور در جلسه صبح امروز چهارشنبه هیئت دولت با تسلیت شهادت مجاهد گرانقدر حاج اسماعیل هنیه به امت اسلامی و بویژه مردم فلسطین، آنرا ضایعه ای بزرگ دانست و افزود: ما افتخار میزبانی ایشان برای مراسم تحلیف رئیس جمهور را داشتیم و از این بابت تاسف و تاثر ما بیشتر است.

معاون اول رئیس جمهور اظهارداشت: این اقدام جنایتکارانه را محکوم کرده و ضمن پیگیری گزارش نهادهای ذی ربط، این مسئله را با جدیت و قدرت دنبال خواهیم کرد تا احساس نکنند که در آغاز به کار دولت وفاق ملی می توانند به جمهوری اسلامی ایران ضربه ای بزنند.

عارف با تاکید بر اینکه توان و قدرت بالای نظام با این اقدامات شیطنت آمیز تحت تأثیر قرار نمی‌گیرد، افزود: بدون شک جبهه مقاومت مسیر خود را ادامه خواهد داد و مردم و نظام ما هم کماکان در کمک به مقاومت اسلامی و یاری رساندن به ملت مظلوم فلسطین تردید و درنگ نخواهند کرد.

معاون اول رئیس جمهور با قدردانی از مجلس شورای اسلامی و ریاست مجلس بدلیل برگزاری موفق مراسم تحلیف رئیس جمهور، اظهار داشت: با تحلیف رئیس جمهور و استقرار دولت جدید در کشور فضای رقابتی به فضای صمیمی و رفاقتی تبدیل شده است و این از افتخارات نظام و یک جشن ملی است.

عارف با اشاره به حضور گسترده مقامات خارجی از کشورهای مختلف اظهار داشت: امیدوارم با توجه به اولویت‌های دولت چهاردهم روابط با کشورهای دوست را گسترش و توسعه دهیم.معاون اول رئیس جمهور با تشکر از بیانات دلگرم کننده‌ رهبر معظم انقلاب در ملاقات با برخی از میهمانان مراسم تحلیف درخصوص تقویت روابط با کشورهای دوست و برادر، بر لزوم پیگیری توافقات کمیسیون‌های مشترک با سایر کشورها تاکید کرد.

عارف با تاکید بر اینکه فضای دیروز مجلس و پیام اصلی مراسم همدلی و تعامل خوب دولت چهاردهم و مجلس دوازدهم است، افزود: هدف همه ما خدمت به نظام و مردم است، از ناحیه دولت این نگاه را در همه امور خواهیم داشت و امیدوارم با همکاری مجلس آن را تقویت کنیم که اولین نمود آن رأی اعتماد به اعضای کابینه است.

وی همچنین ضمن تقدیر از همه نهادها و دستگاه های برگزار کننده مراسم تحلیف، از صبر و تحمل مردم تهران به دلیل اعمال برخی محدودیت‌ها در جریان برگزاری مراسم، قدردانی کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
ارتقای مرتبه علمی ۴ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
جهش‌های ارزی یکسال اخیر از کجا آب می‌خورد؟
ناسا نقشه جدید کیهانی را منتشر کرد
تغییر در زمان برگزاری امتحانات دانشگاه شریف
آخرین مهلت دانشگاه‌ها برای ثبت تقاضای استخدام هیئت علمی جدید
رفع فیلتر تلگرام در ماه پیش رو تعیین تکلیف می‌شود
گفتگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ونزوئلا
معامله نتانیاهو و دولت ترامپ بر سر سوریه
ساخت زندان محاصره شده با تمساح برای اسرای فلسطینی!
مصوبه تعیین سقف کیفری مهریه به کمیسیون قضایی بازگشت
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top