تاریخ انتشار: شنبه 1403/05/13 - 12:38
کد خبر: 512688

فرصت مجدد ثبت نام در آزمونهای ارزشیابی و ارتقای داروسازی ارائه شد

فرصت مجدد ثبت نام در آزمونهای ارزشیابی و ارتقای داروسازی ارائه شد

مرکز سنجش آموزش پزشکی اعلام کرد به دلیل مشکل فنی پیش آمده در فرآیند ثبت نام در آزمون‌های ارزشیابی و ارتقای دانش‌آموختگان داروسازی خارج از کشور، این فرصت تمدید شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  آزمون های ارزشیابی و ارتقای دانش آموختگان داروسازی خارج از کشور ۱۸ مرداد ماه ۱۴۰۳ برگزار می شود.

مرکز سنجش آموزش پزشکی اعلام کرد به دلیل مشکل فنی، فرصت جدید ثبت نام، ویرایش و تکمیل مدارک که قرار بود امروز ۱۳ مرداد به پایان برسد، تا ۸ صبح یکشنبه ۱۴ مردادماه تمدید شده است.

داوطلبان پیش از نام نویسی اینترنتی، ابتدا باید نسبت به تشکیل پرونده در پایگاه اینترنتی «مرکز خدمات آموزشی» وزارت بهداشت به نشانی: edd.behdasht.gov.ir اقدام کنند و فقط افرادی که توسط مرکز خدمات آموزشی تأیید شده باشند، واجد شرایط شرکت در آزمون ارزشیابی/ ارتقا هستند.

در صورت کامل بودن پرونده در مرکز خدمات آموزشی، دانش آموختگان باید آمادگی خود را جهت شرکت در آزمون به کارشناس ارزشیابی (در مرکز خدمات آموزشی) اعلام کنند تا نام آنها در لیست مرکز خدمات آموزشی ثبت شود.

دانش‌آموختگان موظفند در زمان تعیین شده، نسبت به نامنویسی اینترنتی در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی www.sanjeshp.ir اقدام کنند.

نکته: در صورت تکمیل نشدن پرونده و اتمام مهلت ثبت نام، مرکز سنجش آموزش پزشکی هیچ گونه مسوولیتی در قبال عدم امکان شرکت دانش‌آموختگان در آزمون را نخواهد داشت و آنان موظفند در آزمون بعدی شرکت کنند.

کارت شرکت در آزمون از ساعت ۱۲ ظهر روز سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی در اختیار داوطلبان قرار خواهد گرفت. داوطلبان باید پرینت کارت ورود به جلسه و اصل کارت ملی خود را در روز آزمون همراه داشته باشند، در غیر این صورت از ورود آنان به سالن برگزاری آزمون جلوگیری خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۵ تکنولوژی که معماری ساختمان‌های مدرن را تغییر داده‌اند
علائم تمام شدن صفحه کلاچ KMC T۸؛ از لغزش کلاچ تا سفت شدن پدال
روابط ایران و عراق با فشار آمریکا محدود نمی‌شود
استاد دانشگاه: بیانیه ۲۲۹۲ استاد فراتر از یک موضع‌گیری سیاسی است
محسن برهانی رسماً از علی بهادری جهرمی عذرخواهی کرد
  شرط التزام به ولایت فقیه را از آیین‌نامه جذب اساتید حذف کرده‌اند
واگذاری ۱۰ هزار دلار به هر کارت ملی؛ ایجاد رانت ارزی در شرایط جنگی/نمی‌توان با انکار دلار بازار آزاد، بازار ارز را مدیریت کرد/گرانی سه‌برابری دارو فراتر از آثار مستقیم جنگ است
پاتوق رتبه‌های زیر ۱۰۰ کنکور؛ شریف یا تهران؟
ماجرای ردپای دهک‌های مرفه در قله کنکور
جهش ۴۶ درصدی کاروان ورزش ایران در شرایطی جنگی
ایران با چه فرمولی به «قدرت اول جهان» تبدیل شد؟
مجوز بهشتی‌ها به طرح معیشت
تشریح حمایت های بیمه ای تامین اجتماعی از مادران باردار
اجرای طرح «مادرانه» برای افزایش تاب‌آوری خانواده‌ها
نسخه دستجردی برای عبور از بحران جمعیتی
فشار اقتصادی نباید خانواده ها را از فرزندآوری دور کند
چرا با وجود گرانی، غذای زیادی دور ریخته می‌شود؟
چه کسی کتاب درسی ایران را ترجمه می‌کند؟
گاز اروپا در بحران؛ زمستان سخت دیگری در راه است؟
حملات عربستان علیه بیش از ۵۴۰ مرکز درمانی در یمن
از عرضه ارز ۱۰ هزار دلاری تعجب کردم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top