تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/05/15 - 00:30
کد خبر: 512891

در جلسه هیئت دولت مطرح شد؛

درخواست پزشکیان از مردم برای حداکثر صرفه‌جویی در مصرف برق

درخواست پزشکیان از مردم برای حداکثر صرفه‌جویی در مصرف برق

رئیس جمهور بر به کارگیری تمام ظرفیت‌های نیروگاهی کشور برای تولید و تامین پایدار برق و نیز اطلاع‌رسانی دقیق و به موقع در این زمینه تاکید کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» جلسه هیئت دولت عصر روز یکشنبه به ریاست مسعود پزشکیان و با دستور کار بررسی راهکارهای مدیریت مصرف انرژی در پی بروز گرمای بی‌سابقه در کشور برگزار شد.

در این جلسه مسعود پزشکیان ناظر به گزارش وزیر نیرو درباره میزان تولید و مصرف برق، با تاکید بر اهمیت مدیریت مصرف برای عبور از چالش افزایش بی‌سابقه دمای هوای کشور در روزهای پیش‌رو، بر به کارگیری تمام ظرفیت‌هایی نیروگاهی کشور برای تولید و تأمین پایدار برق تاکید کرد.

رئیس جمهور همچنین ضمن دستور به همه وزارتخانه‌ها و ادارات برای کاهش مصرف انرژی و همچنین اطلاع‌رسانی دقیق و به موقع، از مردم خواست در مصرف برق حداکثر صرفه‌جویی را داشته باشند.

در ابتدای این جلسه محرابیان وزیر نیرو در گزارشی تفصیلی به میزان تولید و مصرف برق و چالش‌های پیش‌روی کشور در این زمینه در پی ثبت رکوردهای منطقه‌ای و جهانی در افزایش دما به‌ویژه در هفته جاری پرداخت و گفت‌: در کشور ما به ازای هر یک درجه افزایش دما، ۱۸۰۰ مگاوات به مصرف برق کشور اضافه می‌شود و در شرایطی که امسال در اغلب کشورهای دنیا شاهد نقصان در تأمین برق و قطعی‌های مکرر برق بوده‌ایم، بحمدالله با برنامه‌ریزی‌های دقیق صورت گرفته در مدیریت مصرف تا کنون در تأمین برق پایدار مشکل جدی نداشته‌ایم.

وزیر نیرو با بیان اینکه در طی ۱۰ سال گذشته رشد مصرف برق کشور به طور متوسط حدود ۴ درصد بوده، در حالی که تنها در سال جاری ما شاهد رشد ۹ درصدی مصرف بوده‌ایم، افزود: نکته مهم این است که کمینه دما نیز به شدت رشد کرده است.

محرابیان افزود: بر اساس پیش‌بینی سازمان هواشناسی در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه دمای هوا به اوج خواهد رسید و استان‌های مرکزی کشور از جمله تهران نیز دمای حدوداً ۴۵ درجه‌ای را تجربه خواهند کرد که در چنین درجه حرارتی علاوه و بر تأمین سلامت مردم، تأمین و توزیع برق نیز به شکل ویژه‌ای اهمیت می‌یابد که نیازمند همراهی جدی مردم و مدیریت مصرف است.

در بخش دیگری از جلسه امروز هیئت دولت، محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور ضمن قدردانی از تلاش‌ها و خدمات معاونین رئیس جمهور در دولت سیزدهم، برای پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه، قائم‌پناه معاون اجرایی، ظریف معاون راهبردی‌، دبیری معاون پارلمانی و امور مجلس و طیب‌نیا مشاورعالی رئیس جمهور در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نحوه از بین بردن چربی روی فرش
خنک‌سازی هوشمند خانه در تابستان؛ راهنمای کامل از کولر گازی تا روش‌های طبیعی
مرجع تخصصی عیب‌یابی و ترمیم عمل‌کرد یخچال و فریزرهای تکنوسان در کلان‌شهر تهران.
نمایندگی تعمیرات یخچال هیتاچی در تهران: بازگرداندن آرامش به آشپزخانه شما.
کناف چیست؛ بررسی مزایا و معایب کناف + موارد استفاده
ما هم علی‌الاصول مخالفیم
نیروهای مسلح و ملت، تحقق کامل شروط را فریاد می‌زنند.
هماهنگ بودید اما همسو نبودید
ملت مراقب شماست؛ احتیاط کنید
مردم میراث‌دار دستاوردهای نظام هستند
رهبری بزرگ‌ترین حامی و بزرگ‌ترین مطالبه‌گر است
تقدیر بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز از موضع قاطع رئیس‌جمهور در برابر آمریکا
دانشگاه‌ها باید اتاق فکر دستگاه‌های اجرایی باشند
تفاوتِ علی‌الاصولی: گذر از نظر ولایی به نظر شورایی
رهبری و مردم مانع اصلی تکرار خسارت محض
لغو مجوز ادامه خدمت شریعتمداری/ جنجال انتصابات بدون استعلام در هلدینگ خلیج فارس/ دورهمی افراطیونِ پرونده‌دار در پولسازترین شرکت خصولتی
نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رئیس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت، آن را پذیرفتم
برنامه ریزی دولت، برای تعطیلی خیابان
علت اصلی تورم، سیاست‌های دولت است
صنعت فضایی کشور مبتنی بر دانش بومی است
توسعه همکاری‌های علمی و فرهنگی میان دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و مراکز علمی و دانشگاهی ترکیه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top