تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/05/17 - 00:16
کد خبر: 513190

تاکید بر حق پاسخگویی ایران به اسرائیل

تاکید بر حق پاسخگویی ایران به اسرائیل

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از حضور علی باقری کنی سرپرست وزارت خارجه در این کمیسیون و ارائه گزارش به اعضا خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، ابراهیم رضایی در توضیح جلسه عصر امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با حضور باقری سرپرست وزارت امور خارجه و تعدادی از مسئولان این وزارتخانه در محل این کمیسیون برگزار شد.

وی توضیح داد: در این جلسه آقای باقری گزارشی از اقدامات و فعالیت ها و رویکردهای وزارت امور خارجه در دولت شهید رئیسی ارائه داد؛ بنابر گزارش آقای باقری از جمله مولفه های مهم سیاست خارجی دولت شهید رئیسی، سیاست همسایگی، تقویت مقاومت، چند جانبه گرایی و عبور از یک جانبه گرایی و مدیریت تعاملات با غرب بود.

رضایی ادامه داد: آقای باقری با اشاره به ظرفیت های همسایگان تاکید کرد که ظرفیت های بی نظیری در کشورهای همسایه وجود دارد و سیاست همسایگی در راس سیاست خارجی دولت شهید رئیسی قرار داشت و تلاش شد تا بیشترین تعاملات و روابط با کشورهای همسایه برقرار شود.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اضافه کرد: در ارتباط با یکجانبه گرایی نیز بیان شد که یکجانبه گرایی به بن بست رسیده و باید الگوی جدید حکمرانی در دنیا اجرا شود.  عضویت ایران در بریکس و شانگهای از جمله دستاوردهای سیاست خارجی در چند سال اخیر بود.

وی بیان کرد: در ارتباط با موضوع ترور و شهادت شهید اسماعیل هنیه نیز آقای باقری گفت که دستگاه سیاست خارجی ضمن تاکید بر حق پاسخگویی به تجاوز تروریستی رژیم صهیونیستی، از همه ظرفیت های سیاسی، حقوقی و دیپلماسی عمومی برای پیگیری این موضوع استفاده می‌کند.

رضایی با اشاره به اظهارات شوشتری مدیرکل غرب آسیا و شمال آفریقای وزارت امور خارجه گفت: آقای شوشتری  وضعیت منطقه و به ویژه در موضوع فلسطین و غزه را تشریح کرد و در مورد آخرین تحولات و مذاکرات آتش بس گزارشی ارائه کرد.

وی در ادامه گفت: اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز در این جلسه نکات، مطالب، دیدگاه ها و انتقادات خودشان را مطرح کردند که از جمله محورهای آن لزوم تعامل منطقی با اروپا و استفاده از ظرفیت اروپا، انتقاد از مواضع اشتباه برخی از کشورها در ارتباط با جزایر سه گانه ایرانی، لزوم اقدام متقابل  در مقابل بستن مرکز اسلامی ایران در هامبورگ آلمان، استفاده از ظرفیت دیپلماسی اقتصادی برای توسعه کشور، لزوم اقناع افکار عمومی و تقویت بعد نظارتی مجلس بود.

رضایی ادامه داد: آقای عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز تاکید داشت که در مجلس دوازدهم و در این کمیسیون ظرفیت نظارتی مجلس و کمیسیون تقویت خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
یک میلیون و ۷۵۰ هزار دانش آموز در آزمون نهایی شرکت کرده‌اند
ثبت جهانی قلعه الموت؛ آغاز مسئولیت تازه ایران برای حفاظت از میراث تمدن
سرپرست اداره کل بورس و اعزام دانشجویان خارج وزارت علوم منصوب شد
اوپن ای آی یکی از تیم های خود را منحل کرد
درخشش مجدد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی جهانی شانگهای ۲۰۲۶
«تیمار گرما-بخار» روش جدید محققان دانشگاه تهران برای بهبود صدای سنتور
دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان مرحله نهایی بخش معارفی جشنواره قرآن
اعلام نحوه پذیرش در آزمون انفرادی المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
زمان و تعداد سوالات گروه‌های پنجگانه کنکور سراسری ۱۴۰۵ مشخص شد
نقدی بر سه سناریوی دولت در افزایش قیمت بنزین
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
برچسب هوشمندی که اوردوز را تشخیص می‌دهد
پنجمین مدرسه تابستانه نانوفناوری ایران برگزار می‌شود
نقشه رژیم صهیونیستی برای گسترش تجاوزات علیه لبنان
از فرار کابل تا کابوس هرمز؛ قاب‌های تاریخی فرسایش هژمونی آمریکا
هشدار پلیس فتا نسبت به فروش سئوالات کنکور
مراسم بزرگداشت آقای شهید ایران امشب در حرم امام رضا(ع) برگزار می شود
تشدید سرکوبگری صهیونیستی در کرانه باختری و تداوم موشک باران غزه
کاهش رتبه علمی ایران در جهان
رسانه صهیونیستی: امارات مجبور است تنش‌ها با ایران را کاهش دهد
آمریکا و ناتو برای شکست ایران آمدند
یک میلیون و ۷۵۰ هزار دانش آموز در آزمون نهایی شرکت کرده‌اند
سرپرست اداره کل بورس و اعزام دانشجویان خارج وزارت علوم منصوب شد
درخشش مجدد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی جهانی شانگهای ۲۰۲۶
«تیمار گرما-بخار» روش جدید محققان دانشگاه تهران برای بهبود صدای سنتور
دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان مرحله نهایی بخش معارفی جشنواره قرآن
اعلام نحوه پذیرش در آزمون انفرادی المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
زمان و تعداد سوالات گروه‌های پنجگانه کنکور سراسری ۱۴۰۵ مشخص شد
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
پنجمین مدرسه تابستانه نانوفناوری ایران برگزار می‌شود
تضمین امنیت آزمون رکن اصلی تحقق عدالت آموزشی است
آزمون تربیت معلم همزمان با کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار می‌شود
آغاز توزیع کارت کنکور ۱۴۰۵ از امروز
تمدید مهلت رفع نقص پرونده تحصیلی دانشجویان
خط ویژه جذب هیئت علمی در رشته هوش مصنوعی ایجاد شد
تقویم آموزشی دانشگاه صنعتی شریف برای سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ اعلام شد
پذیرش دکتری استادمحور در دانشگاه علامه‌
۵۰ هزار داوطلب دانشجومعلم در فرایند ارزیابی شایستگی قرار می‌گیرند
امکان ثبت‌نام افراد جدید و متاهلان در مرحله دوم نقل و انتقالات فرهنگیان
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۴۰۵ تمدید شد
امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها حضوری شد
حمایت از نخبگان دانشگاهی با اولویت هوش مصنوعی و ارتباطات کوانتومی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top