تاریخ انتشار: شنبه 1403/05/20 - 22:06
کد خبر: 513524

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی مطرح کرد؛

ترور شهید هنیه یک تصمیم کاملا آمریکایی بوده است

ترور شهید هنیه یک تصمیم کاملا آمریکایی بوده است

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: با توجه به روشن شدن ابعاد اقدام تروریستی ترور شهید هنیه برای دستگاه‌های امنیتی و نظامی کشور، آمران و عاملان این جنایت مجازات سختی خواهند شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، علی خضریان با اشاره به جلسات متعدد کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در طول یک هفته اخیر پیرامون موضوع ترور شهید اسماعیل هنیه که با حضور مسئولان مختلف امنیتی، نظامی و دستگاه دیپلماسی کشور برگزار شده است، گفت: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی پس از ترور شهید اسماعیل هنیه طی جلسات مختلفی که از همان ساعات اولیه پس از ترور شهید هنیه آغاز شده و در طول یک هفته اخیر نیز ادامه داشته است، ضمن بررسی ابعاد مختلف این اقدام تروریستی و دریافت گزارش‌های دقیق و کارشناسی مسئولان ارشد نظامی و امنیتی و همچنین سرپرست وزارت امور خارجه، بر لزوم پاسخ قاطع و محکم به این جنایت تأکید دارد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تأکید بر اتفاق نظر مقامات ارشد کشور اعم از دولتی، نظامی و همچنین مجلس شورای اسلامی پیرامون ضرورت تنبیه رژیم صهیونیستی و برخورد بازدارنده با متجاوز، گفت: با توجه به روشن شدن ابعاد این اقدام تروریستی برای دستگاه‌های امنیتی و نظامی کشور، آمران و عاملان این جنایت که به خیال خودشان با ترور شهید اسماعیل هنیه دنبال بازسازی بازدارندگی فروریخته رژیم صهیونیستی پس از عملیات طوفان الاقصی و همچنین وعده صادق بودند، در زمان، مکان و با کیفیتی که منجر به فروریختن سازه بازدارندگی صهیونیست‌ها نه تنها در سطح منطقه بلکه در میان افکار عمومی جهانیان شود، مجازات سختی خواهند شد.

وی با بیان اینکه انتخاب یحیی سنوار به عنوان رئیس دفتر سیاسی حماس در کوتاه‌ترین زمان پس از ترور ناجوانمردانه شهید اسماعیل هنیه توسط رژیم صهیونیستی نشان داد جبهه مقاومت به یک سیستم نهادی گسترده، پویا و با کفایت تبدیل شده است، یادآور شد: دشمن نه تنها فرصت ضربه زدن به این سیستم کارآمد را از طریق در پیش گرفتن سیاست ترور ندارد، بلکه خللی در مسیر مبارزه امت اسلامی برای آزادی قدس شریف نیز ایجاد نخواهد شد.

نماینده مردم تهران در مجلس دوازدهم پیرامون برخی تحلیل‌ها مبنی بر اینکه ترور اسماعیل هنیه را مانع تراشی رژیم اسرائیل برای مذاکره میان ایران و آمریکا اعلام کرده است، گفت: اینکه کسانی گمان کنند ترور شهید هنیه بدون چراغ سبز آمریکا بوده است، در خوشبینانه‌ترین حالت ساده‌اندیشی است. متأسفانه جریان غربگرا همچنان با خوشبینی متوهمانه به آمریکا و در تحلیلی که حاصل خود مرکز بینی غیر واقع‌بینانه است، در حالی بیان می‌کند که ترور شهید اسماعیل هنیه پس از مراسم تحلیف رئیس جمهور محترم، بدون هماهنگی با طرف آمریکایی برای ایجاد مانع بر سر راه دولت جدید بوده است که سفر نتانیاهو به واشنگتن چند روز پیش از این واقعه نشان می‌دهد تصمیمات اساسی در جریان این سفر گرفته شده و ترور رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران یک تصمیم خودسرانه از سوی رژیم صهیونیستی نبوده، بلکه یک تصمیم کاملاً آمریکایی بوده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: جریان غربگرا که در تحلیل‌های ظاهراً ساده لوحانه و در خیال خود آمریکا را به بد و خوب تقسیم‌بندی می‌کرد و میان راهبرد دولت‌های اوباما، ترامپ و بایدن در قبال جمهوری اسلامی ایران تفاوت قائل بود امروز فکر می‌کند از نظر آمریکایی‌ها میان دولت آقای پزشکیان و دیگر ارکان جمهوری اسلامی تمایزی وجود دارد، در حالی که مرور تاریخ ۴۵ ساله پس از انقلاب اسلامی نشان می‌دهد از منظر دولت آمریکا نه تنها تفاوت قابل توجهی میان دولت‌های ایران قائل نبوده است، بلکه هر زمان احساس کرده برخی دولتمردان ایرانی از موضع ضعف با آنها مواجه شده‌اند، در مواضع‌شان پیشروی کرده‌اند. چرا که برخلاف این نگاه به ظاهر ساده اندیشانه، هدف آمریکا و رژیم صهیونیستی کلیت جمهوری اسلامی است و در رفت و آمد دولت‌ها، اولویت‌های خود را در سیاست خارجی تغییر نداده‌اند.

عضو کمیته سیاسی، نظامی و امنیتی کمیسیون اصل نود قانون اساسی در ادامه با اشاره به جدیت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ارزیابی و رأی اعتماد به گزینه‌های تصدی مسئولیت وزارتخانه‌ها بر مبنای شاخص‌های تعیین شده از سوی رهبر معظم انقلاب، گفت: با توجه به اینکه هنوز گزینه‌های قطعی از سوی رئیس جمهور محترم معرفی نشده‌اند، فعلاً قصد ندارم پیرامون سوابق افرادی که در فضای رسانه‌ای به عنوان گزینه‌های محتمل مطرح می‌شوند، صحبت کنم. اما حتماً پس از نهایی شدن و معرفی رسمی به مجلس، همه نمایندگان به دلیل مسئولیتی که دارند، موظف هستند جهت بررسی دقیق گزینه‌های معرفی شده و ارزیابی آنها طبق شاخص‌ها، به صورت مبسوط به طرح موضوعات مختلفی که باید برای تصمیم‌گیری در خصوص هر یک از ایشان به اطلاع نمایندگان مجلس برسد، اقدام کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
میلیون‌ها نفر در تشییع رهبر شهید، یک مطالبه را فریاد زدند: انتقام
آقای قالیباف! به جای گریه بر پیکر امام شهید، تلاش کنید از «اصول» خارج نشوید
علی‌الاصول راه را از همان ابتدا خطا رفتید
آتش فراق رهبر شهید، جز با تحقق کامل عدل و مجازات عاملان جنایت سرد نخواهد شد
قائد امت اسلامی با استقبال باشکوه مردم خراسان، در پناه امام رضا (ع) آرام گرفت
امت مبعوث‌شده، تشییع رهبر شهید را به خیزش خون‌خواهی تبدیل کرد
از تفاهم اسلام‌آباد تنها جوهر امضاها باقی مانده، نه تعهداتش
به وقت انتقام
بیداری امت اسلامی مهم‌ترین دستاورد انقلاب امام خمینی(ره) است
مکزیک؛ مدعی جدید میزبانی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۹
معاون علمی رئیس‌جمهور: از دانش‌بنیان به قدرت‌بنیان حرکت می‌کنیم
شهادت یک مرزبان در پی حمله هوایی امریکا به مرزهای آبی
آغاز فروش ارز اربعین از شنبه ۲۰ تیر
مشهد در وداعی میلیونی؛ اشک، پرچم و بغض در خیابان‌های منتهی به حرم
تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه
رونمایی پرسپولیس از شهرآبادی
اعلام آمادگی بسیج اساتید برای طرح دعاوی بین المللی انتقام خون امام شهید
نقض ‌قواعد بین‌المللی توسط ‌آمریکا‌ در حمله به زیرساخت‌های حمل‌ونقل
استمرار «بی‌هنجاریِ گرما» طی هفته آتی در اغلب استان‌ها/ هشدار گرمازدگی
۱۴ شهید و ۷۸ مصدوم در تجاوز آمریکا به ۵ استان
قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد
دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برای زائرین رهبر شهید سنگ تمام گذاشتند / اسکان و اطعام بیش از هزار زائر از هفت استان کشور
برپایی موکب «فدا» توسط فعالان اقتصاد دیجیتال در تشییع رهبر شهید
تعیین زمان امتحانات نهایی و کنکور در اختیار مراجع اجرایی است
اتصال هدفمند نخبگان به نیازهای ملی و صنعتی؛ رویکرد جدید بنیاد ملی نخبگان
برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد از ۲۰ تیر به‌صورت «حضوری»
تأکیدات رهبر شهید بر علم و فناوری، اقتصاد دانش‌بنیان را از شعار به یک گفتمان ملی تبدیل کرد
اعلام زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای گروه پرستاری، اتاق عمل و هوشبری
امکان برگزاری آزمون مجدد برای دانشجویان دانشگاه آزاد فراهم شد
پنجمین نشست پایش برنامه پزشکی خانواده برگزار شد
پیشرفت پزشکی نوین در گرو سرمایه‌گذاری در علوم پایه است
آمادگی کامل زیرساخت‌های ارتباطی مشهد برای تشییع و تدفین رهبر شهید
همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد بلامانع شد
آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ در روزهای ۲۵ و ۲۶ تیرماه برگزار می‌شود/ اعلام زمان دریافت کارت ورود به جلسه داوطلبان
با اصل الگوی جدید تغذیه مخالفیم/این طرح ریسک تورم را به دانشجویان منتقل می‌کند
بزرگترین درس رهبر شهید برای کارآفرینان، حل مسئله و تبدیل معضل به فرصت بود
کاهش پذیرش دکتری در برترین دانشگاه‌های آمریکا
عبور از موانع فناوری‌های نرم و تقویت محتوای بومی؛ مصادیق امروز جهاد علمی
آغاز توزیع کارت کنکور ارشد از ۲۲ تیر؛ برگزاری آزمون در ۲۵ و ۲۶ تیر
جزئیات برگزاری آزمون شفاهی فلوشیپ اعلام شد/ رقابت ۱۳۱۸ داوطلب برای پذیرش ۶۸۳ نفر
راه‌اندازی دکتری «ارگونومی» در دانشگاه علوم پزشکی ایران
مهلت ثبت نام ترم تابستان دانشگاه شریف تمدید شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top