تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/05/21 - 10:38
کد خبر: 513582

سرمربی وزنه برداری: یک ویرانه تحویل گرفتم!

سرمربی وزنه برداری: یک ویرانه تحویل گرفتم!

سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری کشورمان گفت: تیمی که به من تحویل داده شد، اصلاً تیم نبود و یک ویرانه و خرابه بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ نواب نصیرشلال سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری کشورمان پس از پایان رقابت‌های دسته سنگین‌وزن و چهارمی علی داوودی اظهار داشت: داوودی تلاش خود را انجام داد و رقابت خوبی بود.

حرکت دوم دوضرب علی داودی می‌توانست مثل حرکت آخر میرمصطفی جوادی منجر به کسب مدال شود، خیلی فاصله افتاده بود و شرایط رقابت خیلی حساس بود و نتوانست این وزنه را بزند و چهارم شد.

وی در خصوص صحبت‌های علی داودی مبنی بر خالی‌شدن بدنش گفت: این شرایطی هست که در تمرینات و مسابقات پیش می‌آید و این طبیعی است، مسابقه شرایطی را دارد که باید طبق برنامه‌ای گرم شد و به یک رکوردهایی برسید، این موضوع چیز طبیعی است و بیشتر از خالی کردن منظورش حرکت سوم بوده است؛ چون فاصله بین حرکت دوم و سوم او بسیار کم بود و بیشتر نفسش برنگشت و این احساس به او دست داد.

سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری کشورمان در مورد ادامه فعالیتش با تیم ملی پس از رقابت‌های المپیک گفت: صحبت‌هایی شده است و هنوز تصمیم خاصی نگرفتیم. از زمانی که این تیم را تحویل گرفتم تا امروز حدود یک سال شده است.

روز گذشته به رئیس و نایب‌رئیس فدراسیون وزنه‌برداری گفتم تیمی که به من تحویل داده شد اصلاً تیم نبود و یک ویرانه و خرابه بود.

خیلی تلاش کردیم و در این مدت بچه‌ها خیلی به‌لحاظ رکوردی تغییر کردند و تیم خوبی برای مسابقات جهانی آماده شده است و به‌احتمال زیاد در خدمت تیم نباشم.

نصیرشلال در خصوص عملکرد میرمصطفی جوادی عنوان کرد: مصطفی خیلی خوب بود و در حرکت یک‌ضرب وقتی آرنج مصری درآمد بین حرکت او فاصله افتاد، توان بچه‌های ما در این حد هم نیست و یک‌مقدار بیشتر از توانشان به خود فشار آوردند، 250 کیلوگرم علی و 217 مصطفی وزنه‌هایی بودند که بیشتر از توانشان بود، بچه‌ها بیشتر از توانشان تلاش کردند و حدود 20، 30 کیلوگرم در این یک سال افزایش رکورد داشتند، اما متأسفانه خیلی با وزنه‌برداری دنیا فاصله داریم، سال‌ها در ایران کار نشده است و فکر می‌کنم حالاحالاها کار داریم. کار ما مشخص است از روزی که تحویل گرفتیم با چه کیلوگرم‌هایی بوده است و با چه کیلوگرم‌هایی تحویل خواهیم داد.

وزنه‌برداری ایران نیاز به بیشتر دیده شدن و بیشتر حمایت شدن دارد تا عقب‌ماندگی سال‌های زیاد را جبران کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج: رزمایش «جانفدایان ایران» به‌زودی در دیگر شهرهای کشور برگزار می‌شود
سال تحصیلی جدید در مقاطع ارشد و دکتری کاملاً حضوری است
انصارالله: روزهای سخت‌تری در انتظار عربستان است
آخرین وضعیت امیر نوری در بیمارستان
سقف ارزی واردات غلات، روغن، گوشت و شکر خام اعلام شد
جنبلاط: اجرای توافق اسلام‌آباد و آتش‌بس با انصارالله راه خروج از وضعیت کنونی است
یمن: عربستان با عملیات رهگیری در مناطق پرجمعیت، غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهد
راهنمای انتخاب تالار ختم؛ نکاتی که خانواده‌ها قبل از برگزاری مراسم باید بدانند
چرا رشته‌های کشاورزی در دانشگاه‌های ایران کاربردی نیست؟ راه‌حل کجاست؟ گزارش تخصصی هلدینگ کرانه نیلگون افق
از دانشگاه تا بازار کار؛ چه سروری برای یادگیری شبکه، مجازی‌سازی و هوش مصنوعی مناسب است؟
اولین تابلوی مغازه‌تان را چطور انتخاب کنید؟
اعطای ۵۰۰ میلیون تومان کمک هزینه مسکن به معلمان کیش
آتش‌سوزی در خیابان دولت
رویارویی و اختلاف در شورای امنیت بر سر ایران
افزایش ۳۰ درصدی ترافیک پایتخت در مهر ماه
پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از یکشنبه آغاز می شود
اختلافات میان کنگره و هگست بر سر جنگ علیه ایران بالا گرفت
تداوم رشد نرخ ارز در مرکز مبادله؛ دلار به ۱۶۶ هزار تومان رسید
دادستانی علیه عوامل برگزاری «دو مارتن تهران» اعلام جرم کرد
چرا یکدیگر را به آسانی قضاوت می کنیم؟
تحویل سلاح‌های آمریکایی به تعویق افتاد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top