تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/05/21 - 12:49
کد خبر: 513598

۲ نظامی پیشنهادی پزشکیان برای ۲وزارتخانه کلیدی را بشناسید

۲ نظامی پیشنهادی پزشکیان برای ۲وزارتخانه کلیدی را بشناسید

از میان وزارای پیشنهادی مسعود پزشکیان به مجلس برای اخذ رای اعتماد ۲ نفر نظامی هستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رئیس جمهور لیست وزرای پیشنهادی را برای اخذ رأی اعتماد از مجلس به هیأت رئیسه ارسال کرد که سرتیپ پاسدار اسکندر مومنی به عنوان وزیر پیشنهادی کشور و سرتیپ «عزیز نصیرزاده» هم به عنوان وزیر دفاع و پشتیبانی از نیروهای مسلح معرفی شده است.

سوابق و زندگی نامه وزیر پیشنهادی کشور

نام «اسکندر مؤمنی» به‌عنوان وزیر پیشنهادی کشور در دولت چهاردهم، در صحن علنی مجلس شورای اسلامی قرائت شد. اسکندر مؤمنی، متولد ۱۳۴۱ در قائم‌شهر است؛ او دارای دکترای امنیت ملی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم انتظامی است.

اسکندر مومنی  وزیر پیشنهادی کشور

وی پیش از آن نیز از سال ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۴ به عنوان جایگزین محمد رویانیان در سمت ریاست پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا (پلیس راهور) مشغول به کار بود. وزیر پیشنهادی کشور سرتیپ پاسدار فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران است، که از سال ۱۳۹۷ تاکنون به‌عنوان مشاور رئیس‌جمهور و دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر فعالیت می‌کند.

مؤمنی عضویت سپاه پاسداران در زمان جنگ ایران و عراق را نیز در کارنامه دارد و به‌عنوان یکی از فرماندهان نبردهای جنگل شمال کشور به مبارزه با ضدانقلاب می‌پرداخت.

وی فرماندهی انتظامی استان خراسان و مدتی هم به‌عنوان معاون عملیات ناجا فعالیت کرده و از بنیانگذاران پلیس ۱۱۰ کشور بوده است.

سوابق وزیر پیشنهادی دفاع و پشتیبانی از نیروهای مسلح

مسعود پزشکیان صبح امروز -۲۱ مرداد ۱۴۰۳- فهرست وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم را به مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که در این میان سرتیپ «عزیز نصیرزاده» به عنوان وزیر دفاع و پشتیبانی از نیروهای مسلح معرفی شده است.

عزیز نصیرزاده متولد ۱۳۴۳ در شهر سراب استان آذربایجان شرقی است که از سال ۱۴۰۰ تاکنون، به‌عنوان جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران فعالیت می‌کند. وی همچنین در فاصله سال‌های ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ فرمانده نیروی هوایی ارتش بود.

عزیز نصیرزاده وزیر پیشنهادی دفاع و پشتیبانی از نیروهای مسلح

وزیر پیشنهادی دولت چهاردهم برای تصدی وزارت دفاع و پشتیبانی از نیروهای مسلح، فعالیت نظامی خود را از سال ۱۳۶۱ آغاز کرد و در هنگام جنگ ایران و عراق از خلبانان نیروی هوایی ارتش بود. وی در فاصله سال‌های ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۶ ریاست ستاد نهاجا (معاونت هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش) را برعهده داشت و از ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۷ جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش بود.

سرتیپ نصیرزاده دوران تحصیلات متوسطه را در تهران گذراند. وی در سال ۱۳۶۱ به استخدام نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران درآمد و پس از فارغ‌التحصیلی از دانشکده خلبانی نیروی هوایی ارتش و طی دوره‌های آموزشی در ایران و پاکستان، به گردان تاکتیکی هواپیمای اف-۱۴ پیوست. او از اواسط جنگ ایران و عراق به‌عنوان خلبان جنگنده اف-۱۴ در چندین مأموریت هوایی شرکت داشت.

وی پس از جنگ در سمت‌هایی چون وابسته نظامی جمهوری اسلامی ایران در ایتالیا، مدیریت جنگ الکترونیکی معاونت عملیات نهاجا، معاونت اطلاعات نیروی هوایی، معاونت طرح و برنامه نهاجا، معاونت هماهنگ‌کننده نیروی هوایی (رئیس ستاد نیروی هوایی ارتش) و جانشینی فرمانده نیروی هوایی ارتش فعالیت داشته است.

عزیز نصیرزاده در سال ۱۳۹۱ درجه سرتیپی دریافت کرد.

فهرست وزیران پیشنهادی دولت چهاردهم، امروز یکشنبه ۲۱ مردادماه به هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی ارائه شد.

به گفته سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی، کمیسیون‌های تخصصی مجلس از عصر امروز، بررسی برنامه‌ها، اهداف و دیدگاه‌های وزرای پیشنهادی دولت را در دستور کار خواهند داشت و این روند در روزهای بعد به صورت دو شیفت در کمیسیون‌ها پیگیری خواهد شد.

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی همچنین خبر داد که وزرای پیشنهادی دولت در همه کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی حضور خواهند یافت و آخر هفته جاری نیز کمیسیون‌ها نتیجه بررسی‌های انجام شده و جمع‌بندی را به هیات رئیسه اعلام خواهند کرد.

از شنبه آینده (۲۷ مردادماه) جلسه علنی مجلس شورای اسلامی برای بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی دولت چهاردهم آغاز خواهد شد و این روند به صورت دو شیفت در صحن علنی مجلس تا چهارشنبه (۳۱ مردادماه) ادامه خواهد داشت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
ترامپ دستور داد برای حل دیپلماتیک اختلافات با ایران تلاش شود
بیمارستان المعمدانی به‌طور کامل از کار افتاده است
رایزنی عراقچی با وزیران خارجه قطر و کویت درباره مذاکرات ایران و آمریکا
تجاوز مجدد آمریکا به یمن
قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم
در ایران اکسپو ۲۰۲۵ جایگاه ایران را ارتقا می‌دهیم
آمریکا اعلام کرده که برای رفع نگرانی‌های ایران آمادگی دارد
ایران حمله اسرائیل به بیمارستان المعمدانی را محکوم کرد
شلیک موشک از سمت یمن
دیدار جمعی از فرماندهان نیروهای مسلح با رهبر معظم انقلاب +عکس
لاله‌ها‌ی بهاری در باغ ایرانی +عکس
فیلم| اساتید دانشگاه هاروارد از دولت ترامپ شکایت کردند
آمریکا و عربستان توافقنامه همکاری هسته‌ای امضا می‌کنند
آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای اردیبهشت ماه
لندن حملات رژیم صهیونیستی به بیمارستان‌های غزه را محکوم کرد
سرلشکر صفوی: سپاه پاسداران و نیروی قدس کمتر حرف می‌زنند و بیشتر عمل می‌کنند
تقدیر مقام معظم رهبری از ترتیل‌خوانی خانوادگی شبکه قرآن
برگزاری مراسم سالگرد شهدای کنسولگری ایران در سوریه +عکس
هشدار کاهش ۱۲ درجه‌ای دما و بارش‌های رگباری در تهران
نظام سلامت مراقبت از مادران باردار را تضمین کند
«عراقچی» برای توضیح مذاکرات، به کمیسیون امنیت ملی می‌رود
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top