تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/05/23 - 10:36
کد خبر: 513834

کاهش شدت گرما از امروز در این استان‌ها |

کاهش شدت گرما از امروز در این استان‌ها |

سازمان هواشناسی آخرین پیش‌بینی‌ها را از وضعیت جوی کشور طی ۵ روز آینده اعلام کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد امروز (سه‌شنبه) در برخی نقاط واقع در نیمه شمالی استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، ارتفاعات اردبیل، گلستان و خراسان شمالی و چهارشنبه در برخی نقاط ساحلی دریای خزر و خراسان شمالی رگبار باران، گاهی با رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

پنجشنبه در برخی نقاط ساحلی دریای خزر، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و ارتفاعات البرز مرکزی و جمعه علاوه بر این مناطق، در نقاطی از آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و ارتفاعات و دامنه‌های البرز، تهران و سمنان رگبار باران، گاهی با رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

شنبه بارش در سواحل دریای خزر و دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز تشدید شده و در مناطقی از شمال غرب و مرکز نیز رگبار پراکنده رخ خواهد داد.

طی ۵ روز آینده به ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب و غرب کرمان و جنوب شرق فارس رگبار، رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

در این مدت در برخی مناطق واقع در شمال شرق، شرق و جنوب شرق و پنجشنبه و جمعه در مناطقی از مرکز، دامنه‌های جنوبی البرز، غرب و جنوب غرب در برخی ساعات وزش باد شدید و در مناطق مستعد گرد و خاک رخ خواهد داد.

دریای عمان و تنگه هرمز امروز و فردا و دریای خزر پنجشنبه و جمعه مواج است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
استیضاح «احمد میدری» هم به نفع مردم است هم به نفع خود او!
بن راشد فوت کرد
جدیدترین ادعای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
آغاز طرح ترافیکی بازگشایی مدارس از یک هفته قبل از مهر
سرپرست دانشگاه ملی مهارت منصوب شد
موج بارش‌های پاییزی از روز پنجشنبه وارد کشور می‌شود
رژیم سعودی مرتکب جنایات جنگی شده است
توزیع رایگان شیر و تغذیه در مدارس دولتی ابلاغ شد
چرا قطع استقراض دولت موتور نقدینگی را خاموش نکرد؟
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top