تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/05/24 - 00:55
کد خبر: 513917

پنتاگون:

شرایط در غرب آسیا بسیار جدی است

شرایط در غرب آسیا بسیار جدی است

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا در اظهاراتی خصمانه علیه ایران، با ابراز حمایت آمریکا از اسرائیل گفت: «شرایط در خاورمیانه (غرب آسیا) بسیار جدی است، اما ایالات متحده در برابر هرگونه حمله احتمالی ایران آماده است.»

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، شامگاه سه شنبه، سرلشکر «پاتریک (پت) رایدر» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا در جمع خبرنگاران گفت:«وضعیت کنونی خاورمیانه بسیار جدی است، در همین راستا، ما آن را بسیار جدی می‌گیریم و علت دستور وزیر دفاع (لوید آستین) برای اعزام نیرو به منطقه و تقویت توانمندی‌هایمان در منطقه، همین مسئله است.»

وی در پاسخی پیرامون احتمال واکنش ایران به ترور شهید اسماعیل هنیه در تهران در هفته جاری گفت: «احتمال آن وجود دارد.»

وی بدون اشاره به رژیم صهیونیستی و اقدامات آن بعنوان عامل شکل‌گیری تنش‌های کنونی در غرب آسیا ادامه داد و گفت: «من قصد ندارم حدس بزنم چه زمانی ممکن است حمله کنند. فقط می‌توانم بگویم که ما آن را جدی می‌گیریم و برای آن (واکنش ایران به اسرائیل) آماده هستیم.»

رایدر مشابه دیگر مقامات آمریکایی مدعی شد و گفت که «ایالات متحده می‌خواهد تنش‌ در منطقه را کاهش دهد» و افزود:«آمریکا همچنین می‌خواهد از نیروهای خود در منطقه دفاع و از اسرائیل حمایت کند.»

وی در بخش دیگری از اظهارات خصمانه خود علیه ایران افزود: «ما در تلاش هستیم تا در این لحظه، از یک درگیری منطقه‌ای گسترده‌تر، از یک جنگ منطقه‌ای در خاورمیانه بسیار پرتنش، که ناشی از تهدید ایران به تلافی و استفاده از نیروی بالقوهجلوگیری کنیم.»

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا همچنین در تلاشی برای جابجا کردن جای مظلوم و متجاوز، روی «تعهد آمریکا برای کمک به اسرائیل برای دفاع از خود» تاکید کرد و گفت:« هیچ کس نمی‌خواهد شاهد تشدید تنش باشد. هیچ کس نمی خواهد شاهد درگیری منطقه ای گسترده‌تر در خاورمیانه باشد، اما اگر مجبور شویم، برای دفاع از اسرائیل، این کار را خواهیم کرد.»

روز گذشته نیز - دوشنبه ۲۲ مرداد - وزارت دفاع آمریکا بر لزوم کاهش تنش‌ها در منطقه غرب آسیا تأکید کرد و در عین حال گفت واشنگتن همه اقدامات را برای تقویت دفاع از «اسرائیل» انجام داده است.

دفاع آمریکا از اسرائیل درحالی است که پس از ترور و شهادت اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی گروه فلسطینی حماس در ۳۱ ژوئیه (۱۰ مرداد) در تهران و همچنین شهادت فؤاد شکر، فرمانده ارشد حزب‌الله در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به حومه جنوبی بیروت در ۳۰ ژوئیه (۹ مرداد)، تنش‌ها در غرب آسیا افزایش یافته است و رژیم صهیونیستی عامل مستقیم شرایط کنونی در منطقه است.

ایران و حماس، رژیم صهیونیستی را عامل ترور هنیه می‌دانند و گفته‌اند که به این اقدام جنایتکارانه پاسخ خواهند داد.

در همین راستا، کاظم غریب آبادی، معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر ایران با تاکید بر اینکه «بدون شک، جنایت شنیع ترور مهمان بلند پایه و رسمی دولت جمهوری اسلامی ایران در تهران، نقض آشکار حقوق بین‌الملل، منشور ملل متحد و حقوق بین‌المللی بشر محسوب می‌شود» خاطرنشان کرده بود: این اقدام، همچنین مسئولیت قطعی رژیم جنایتکار صهیونیستی و همچنین حق ذاتی جمهوری اسلامی ایران بر دفاع مشروع، به موجب ماده ۵۱ منشور سازمان ملل را در پی دارد.

وی تصریح کرده بود: این جنایت تروریستی از یک سو مصداق روشن «قتل خودسرانه» و «اعدام فراقضایی» است که نقض اساسی‌ترین حق بشر، یعنی حق حیات به شمار می‌آید که در چارچوب اسناد بین المللی و لازم‌الاجرای حقوق بشری، از جمله ماده ۶ میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی به‌عنوان حق غیرقابل تعلیق شناسایی شده است و نقض آن، به بیان دیوان بین‌المللی دادگستری حتی در شرایط مخاصمات مسلحانه نیز ممنوع می‌باشد.

به گفته غریب آبادی، «این جنایت تروریستی که رهبر سیاسی یک جنبش مقاومت شناخته شده و محبوب فلسطینی را هدف قرار داده، نقض آشکار ماده ۴۸ پروتکل الحاقی اول کنوانسیون ژنو ناظر بر ممنوعیت مطلق حمله به اهداف و اموال و افراد غیر نظامی را نیز در پی دارد.»

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نتایج نهایی پذیرش در آزمون کاردانی به کارشناسی‌ سال ۱۴۰۵ اعلام شد
درس‌خواندن‌هایی که اعتبار ندارد
هرم مدیریت کشور دچار اختلال است / تردد در تنگه هرمز به صفر رسیده است
امنیت منطقه باید توسط کشورهای منطقه تامین شود
چرا دفاع فاطمه زهرا(س) از ولایت، آینده‌ساز شد؟
رکوردی که فقط تیم ملی فوتبال ایران دارد
حضورمردم در خیابان‌ها، پشتوانه‌ای برای رزمندگان و تقویت‌کننده مواضع دولت‌مردان و مذاکره‌کنندگان کشور است
اپل آیدی اورجینال چه ویژگی‌هایی دارد؟ راهنمای انتخاب حساب مناسب برای آیفون
هاردنر بتن چیست؟ انواع، کاربرد، مزایا، میزان مصرف، خرید
زمان مصرف قرص استایلیش
فاطمه، فاطمه است
فاطمیه؛ چگونه سیره حضرت زهرا(س) را به نسل جدید معرفی کنیم؟
نرم‌افزار و دوره خارجی بدون کارت بین‌المللی؛ راهنمای دانشجوهایی که سر پرداخت گیر کرده‌اند
بهترین مراکز خرید لوازم ورزشی در تهران؛ از بورس تجهیزات ورزشی تا فروشگاه‌های معتبر
۳ سال دوندگی برای حکم هیئت علمی
واکنش به خبر توهین استاد دانشگاه علامه
امکان استفاده از تعرفه‌های سنتی در صورت بروز مشکل در زیرساخت انتخابات
گام راهبردی تهران برای مهار ناترازی در زمستان
«نتانیاهو عقلش را از دست داده است»
اتمام حجت با واشنگتن بر سر حمله به تأسیسات هسته‌ای
انگلیس نخستین آزمایشگاه جلوگیری از پاندمی با هوش مصنوعی را می سازد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top