تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/05/24 - 13:59
کد خبر: 513935

بایدها و نبایدهای سرویس مدارس مشخص شد

بایدها و نبایدهای سرویس مدارس مشخص شد

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی تهران از ورود ۱۰ هزار ون برقی در هشت ماه آینده به ناوگان حمل ونقل پایتخت و توزیع برچسب سرویس مدارس در شهریورماه خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ شادی مالکی روز چهارشنبه در نشست کمیته تخصصی استقبال از مهر افزود: ۶۰۰ خط در سطح شهر داریم که بخشی از تاکسی‌ها در مبدأ و مقصد مشخص فعالیت و تعدادی دیگر هم به صورت گردشی فعالیت می‌کنند.

طبق قولی که به شهروندان داده بودیم مبنی بر پایش بهینه عملکرد تاکسی‌ها در تهران، در حال راه اندازی بستر هوشمندی هستیم که براساس آن فعالیت تاکسی‌ها به شکل هوشمند نظارت شود و از نظارت سنتی که همه ساله انجام می‌شد خارج شویم بنابراین شاهد عملکرد بهتری از تاکسی‌ها خواهیم بود.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران با بیان اینکه شهرداری امسال در امر سرویس مدارس هم فعالیت می‌کند گفت: اطلاع‌رسانی به والدین در خرداد صورت گرفت و اولیا هم نسبت به ثبت‌نام دانش‌آموزان در سامانه وزارت کشور اقدام کرده‌اند.

به گفته مالکی، در این راستا حدود ۲۵ هزار دانش آموز برای دریافت خدمات سرویس دانش‌آموزی ثبت‌نام کرده‌اند و ۲هزار و ۳۰۰ درخواست هم از مدارس استثنایی به ثبت رسیده است.

وی با اشاره به اینکه گام آخر در اقدامات مربوط به سرویس مدارس احراز صلاحیت رانندگان متقاضی برای خدمات‌رسانی در این حوزه است، تاکید کرد: از همه افراد متقاضی فعالیت به عنوان راننده سرویس مدرارس، تقاضا داریم با توجه به زمان‌بر بودن آماده سازی برخی مدارک مانند دریافت گواهی عدم سوء‌پیشینه یا عدم اعتیاد، نسبت به آماده‌سازی آنها زودتر اقدام کنند تا به محض اطلاع‌رسانی از سوی شهرداری بتوانند مدارک را در سامانه بارگذاری کنند؛ امیدواریم با تدابیر اتخاد شده بتوانیم بهترین خدمات را به شهروندان ارائه کنیم.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران گفت: برچسب سرویس مدارس هم در شهریور توزیع خواهد شد و تاکید داریم همه خودروهای فعال در حوزه سرویس مدارس نسبت به دریافت گواهی معاینه فنی اقدام کنند چراکه کنترل ویژه‌ای در این خصوص خواهیم داشت.

مالکی درباره تاکسی‌های برقی هم گفت: نزدیک به ۲۰۰ تاکسی برقی در شهر فعال است که به صورت گردشی در نقاطی مانند فرودگاه‌ها و راه‌آهن در حال فعالیت هستند و با افزایش خودروهای برقی که کمتر از ۲ ماه آینده اتفاق خواهد افتاد شاهد فعالیت آنها در حوزه‌های ترافیکی از جمله بخش‌هایی که آلودگی هوای بیشتری وجود دارد، خواهیم بود تا بتوانیم در امر کاهش آلودگی هوا با حضور خودروهای برقی که یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مدیریت شهری است، قدم برداریم.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران با بیان اینکه ما همچنان در حال ثبت‌نام از رانندگان متقاضی تعویض خودروی فرسوده با خودروهای برقی هستیم، گفت: حدود ۱۵۰ دستگاه از خودروی برقی شهرداری تهران کمتر از یک ماه آینده وارد تهران خواهد شد و بعد از پلاک‌گذاری مشغول فعالیت خواهند شد. سایر خودروها نیز در زمان‌بندی تعیین شده وارد تهران می‌شوند.

به گفته مالکی، واردات ۱۰ هزار ون برقی هم در دستور کار شهرداری تهران است و انتظار می‌رود در کمتر از ۸ ماه آینده وارد ناوگان شود.

وی عنوان کرد: در حال حاضر نزدیک به ۱۰ ایستگاه شارژ فعال وجود دارد که در واقع امکان بهره‌برداری از انها وجود دارد اما ایستگاه‌های شارژ دیگری هم آماده شده است و اگر ۲ هزار دستگاه تاکسی برقی وارد ناوگان شوند مشکلی برای شارژ آنها نخواهیم داشت با این حال شهرداری به سرعت نسبت به افزایش تعداد ایستگاه‌های شارژ اقدام خواهد کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توهمات جدید ترامپ درباره تفاهم نامه با ایران
اختلال دسترسی به فیش حقوقی بازنشستگان رفع شد
تکلیف سه تیم صعود کننده گروه دوم مشخص شد
ترامپ ۸۸میلیارد دلار بودجه تکمیلی برای هزینه‌های جنگ ایران درخواست کرد
ناتو باید برای همدستی در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد
شگفتی‌سازی دیرهنگام هائیتی نتیجه نداد
بازی یکطرفه برزیل مقابل اسکاتلند
اظهارات متناقض آمریکایی‌ها، تداوم بدگمانی ایرانیان را درپی دارد
هنوز از علت حادثه مدرسه میناب اطلاعی ندارم!
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه الزهرا (س) و کمیته ملی پارالمپیک جمهوری اسلامی ایران
خوابگاه‌ها میزبان دانشجویان مهمان مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر آپنه خواب قرار می‌گیرند
خطر بیماری قلبی در زنان با وزنه زدن کاهش می یابد
آفت بزرگ بزنگاه‌های تاریخی، تأخیر خواص در تشخیص صحنه است
از نقشه راه تا زیاده‌خواهی؛ ضمانت اجرایی کجاست؟
ایران تصویر روشنی از مذاکرات به مردم و جهان ارائه نمیدهد
چند بار بند اول تفاهم نقض شده است؟
آژانس از مراکز هسته‌ای ایران بازدید خواهد کرد
«لوفت‌هانزا» به ایران بازمی‌گردد
عصبانیت ترامپ از عدم کاهش قیمت بنزین در آمریکا
تغییر در ترکیب تیم ملی فوتبال ایران برابر مصر
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
انتشار فهرست ۶۶۹ نشریه ایرانی نمایه شده در Clarivate و Scopus در SID
تغییر برنامه امتحانات پایان نیمسال دانشجویان دانشگاه امیرکبیر
کرسی‌های ۶ میلیاردی برای پروژه‌های مرزشکن/استقلال مالی ۵ ساله نخبگان
زمان شروع امتحانات دانشگاه شهیدبهشتی به تعویق افتاد
آمار پاسخگویی وزارت علوم و دانشگاه‌ها به شکایات
توافق جدید برای ورود دانش بنیان‌ها به نظام بیمه سلامت
مهلت ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر تمدید شد
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
اعلام جزئیات برگزاری امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد در شهر محل سکونت
مصاحبه مجازی داوطلبان دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد از شنبه ۶ تیر آغاز می‌شود
تعریف ۲۰۰۰ پایان‌نامه با مشارکت پژوهشگران ایرانی و استادان خارجی
۵ راهکار برای نجات آموزش عالی؛ از اصلاح ذی‌نفع هراسی تا راه‌اندازی اتاق فکر مسائل بنیادین
مهلت پنج‌روزه برای رفع نقص مدارک فلوشیپ ۱۴۰۵
مدارک مورد پذیرش دکتری تخصصی پزشکی اعلام شد
تفاهم‌نامه ایرانداک و سازمان بازرسی برای ارتقای سلامت علمی کشور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top