تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/05/24 - 20:06
کد خبر: 513986

توسط انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا(س) منتشر شد؛

نامه‌ای خطاب به بهروز آذر، معاون زنان و خانواده دولت چهاردهم

نامه‌ای خطاب به بهروز آذر، معاون زنان و خانواده دولت چهاردهم

نامه ای توسط انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا(س) خطاب به سرکارخانم بهروز آذر معاونت زنان و خانواده دولت چهاردهم نوشته شده است.

به گزارش خبرگار تشکل های دانشجویی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ نامه ای توسط  انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا(س) خطاب به سرکارخانم بهروز اذر معاونت زنان و خانواده دولت چهاردهم نوشته شده است.

نامه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا(س) به این شرح می باشد:

بسمه تعالی

سرکار خانم زهرا بهروز آذر، معاونت محترم امور زنان و خانواده دولت چهاردهم

سلام علیکم؛ 

طی سالیان متمادی با به حاشیه راندن مسائل زنان و خانواده اعم از فرهنگی ،آموزشی، اقتصادی و اجتماعی باعث بروز چالش‌های مختلف بسیاری در این حوزه هستیم.

اما دغدغه‌ ی اصلی و مهم آن است، ساختار معاونت زنان برای پیشبرد اهداف خود نیازمند بودجه مشخصی است، تا بتواند طرح‌های خود را به وزارتخانه ابلاغ و اجرا نماید. برآورده شدن این مهم می‌تواند مشکلات و دغدغه‌های زنان و خانواده را که ذیلا بدان‌ها اشاره خواهیم کرد سامان دهد.

در ادامه به برخی از دغدغه‌ها و اولویت‌های موجود در این حوزه می‌پردازیم:

۱)خانواده مهم است، ذیل آن فرزند آوری چرا که بخشی از خانواده را زن و مرد و بخشی از آن را فرزندان تشکیل می دهند. از پر اهمیت‌ترین و حیاتی‌ترین مسئله‌های موجود در حوزه خانواده، بحث جمعیت و فرزندآوری است، که رهبر معظم انقلاب بارها به طور مستمر به این مسئله تاکید کردند.

چنانچه شاهد هستیم بانوان زیادی مشتاق مادر شدن یا فرزند بیشتر هستند. لیکن، سطح درآمدها و دغدغه‌های موجود در جامعه، چه در حوزه زنان، اقتصاد، فرهنگ مانع رسیدن به خواسته‌های آنان است. از همه مهمتر ازدواج به عنوان یکی از راهکارهای موجود برای حل معضل جمعیت، امروزه به بزرگترین چالش جامعه برای جوانان تبدیل شده است، و نبود برنامه‌ای برای این امر مهم بزرگترین ضربه را به خانواده، جمعیت و جامعه وارد آورد است. در این زمینه نه تنها از شما بلکه از کل دولت خواستار رسیدگی هستیم. این امر نیازمند تسهیلگری در اشتغال، تخصیص وام‌های بی‌بهره یا کم بهره برای ازدواج، مسکن ارزان برای زوج‌های جوان است، که با هم‌اندیشی، همکاری و دلسوزی وزرای محترم دولت رسیدن به آنها آسان خواهد شد.

۲) فرهنگ موجود در جامعه کنونی که با به یغما رفتن اصالت و فرهنگ ایرانی _ اسلامی توسط رسانه‌های خارجی، همچنین تولیدات تصویری ضد ارزش و مطابق با مدرنیته که با زیر سوال بردن ارزش‌ها، موجبات زایل شدن فرهنگ غنی ایرانی _ اسلامی را هموار کرده است. سینمای خانگی، سریال‌ها و همچنین فیلم‌های سینمایی موجود، که خانواده محوری و اصالت فرهنگ خانوادگی را آشکارا تهدید می‌کند، نمونه‌ای است که نیازمند رسیدگی جدی، و تولید محتوایی مطابق ارزش ها و متناسب با فرهنگ جامعه ایرانی است.

 نه تنها رسانه حتی جریان اجتماعی به تبع آن به سرعت در حال اثر پذیری است، و باید کار جدی برای اصلاح این جریان نیز شود. 

۳) در رابطه با قوانین کشور و یا عدم اجرای قوانین تصویب شده در حوزه زنان، احقاق حقوق بانوان را با دشواری همراه کرده  است. با پیگیری‌های شما، دولت و مجلس امیدوار هستیم که بعضی از این قوانین، در دولت وفاق ملی اجرایی شود، چنانچه ما شاهد این همکاری در دولت سیزدهم بودیم و خواستار حفظ و ادامه یافتن آن هستیم.

اما لازم می‌دانیم اشاره کنیم، در حوزه زنان و خانواده قانون کم نداریم؛ بلکه ضعف در اجراست. چرا که قانون برنامه هفتم توسعه از سال گذشته به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده است، همچنین در سه بند آن به موضوع زن، خانواده و جمعیت پرداخته شده  است.

۴) بهداشت زنان و خانواده یکی دیگر از مسائل موجود است. از یک سو بانوان نیمی از جامعه را تشکیل می‌دهند و از سوی دیگر عهده‌دار تربیت یک نسل هستند.

این از دغدغه‌های جامعه علی الخصوص قشر متوسط و ضعیف جامعه، هم در مسائل روحی و روانی و همچنین بیماری‌ های رایج مربوط به زنان است که دائما در حال گسترش است. با کاهش هزینه های درمان و یا در نظر گرفتن بیمه برای بیماری های زنانه می‌توان اندکی از این مشکلات را سامان دهد. امیدواریم با پیگیری‌های شما جزو اولویت‌های وزارت بهداشت به ویژه در مناطق محروم برای درمان و آگاهی رسانی به زنان قرار گیرد.

۵) توانمندسازی بانوان و استفاده از توانایی‌های آنان، که در کشور ما کثیر و متنوع هستند.

این بانوان بسیار کارهای خلاقانه دارند اما، به دلیل نبود پشتوانه و حمایت کافی چه بسا بالقوه می‌مانند و به فعلیت نمی‌رسند. می‌توان با اختصاص وام‌های بلند مدت کم بهره یا بی‌بهره یا پشتوانه‌های دولتی بستر مناسب را فراهم آورد. این امر موجب ارتقای اشتغال در جامعه و استقلال اقتصادی بانوان که موثر در عزت نفس آنها نیز هست، کمک شایانی خواهد کرد. در نهایت بحث مهارت آموزی و آموزش باید به صورت گسترده و جدی به آن توجه شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خبر بد عربستان برای رونالدو
مسؤولان هم کنار ما باشند
بیانات رهبر شهید انقلاب درباره شهادت خودشان‌
جنگ ستاره‌ها در نیمه‌نهایی؛ مسی برابر کین برای رویای قهرمانی
نقش «خون در برابر خون» و «ترامپ را می‌کشیم» بر ۲ دیوارنگاره پایتخت
پاسخ تجاوز ارتش تروریستی آمریکا به ایرانشهر را خواهیم داد
جدول خاموشی برق پایتخت تکذیب شد
موج‌های پیاپی عملیات نصر و صاعقه
نخستین ماهواره راداری در آستانه رونمایی
مجلس طرح مدیریت تنگه هرمز را تصویب خواهد کرد
نفت ایران طبق سازوکارهای پیشین فروخته می‌شود
تهران و سگ‌های بلاصاحب، از گلایه شهروندان تا اقدامات شهرداری
شهادت ۷ نفر از کارکنان نیروی زمینی ارتش در بمپور
سنتکام از پایان تجاوز خود به ایران خبر داد
تیم ملی تکواندو بانوان ایران به مدال برنز رسید
اگر تنگه هرمز و باب‌المندب همزمان بسته شوند، چه می‌شود؟
خونخواهی رهبر شهید، مسیر عبور از تنگناهاست
با تفاهم می‌خواستید جنوب لبنان را نجات دهید، جنوب ایران شبیه جنوب لبنان شد
پایان تفاهم، پایان یک توهم بود
امتحانات نهایی در استان‌های جنوبی همزمان با حملات و ناامنی، عادلانه نیست
استمرار تفکر برجامی در جنگ وجودی و خسارت‌های جبران‌ناپذیری به بار می‌آورد
پرداخت وام‌های دانشجویی در انتظار رفع مشکلات بانکی
تغییر زمان برگزاری ۳۸ آزمون دانشگاه شریف به دلیل قطع ناگهانی برق
امشب آخرین فرصت دریافت کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
برگزاری آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در دانشگاه تهران
ثبت‌نام اسکان موکب‌های دانشجویی از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود
معرفی دانشگاه‌های برتر کشور از منظر شاخص سرانه برگزیدگی در بنیاد ملی نخبگان
تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه دانشجویان کارشناسی‌ارشد دانشگاه شریف
دانشگاه را آزاد کنید؛ دانشگاه محل آزاداندیشی است
بیش از ۴۲۰ هزار داوطلب آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ کارت گرفتند
ثبت‌نام اسکان موکب‌های دانشجویی از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود
جزئیات طرح جدید تغذیه دانشجویی/ تهیه غذا از پلتفرم‌های آنلاین
نحوه بررسی مدارک داوطلبان سهمیه‌ای آزمون دستیاری
شهادت رهبر انقلاب نقطه آغاز خلق یکی از پرافتخارترین صفحات تاریخ انقلاب و جهان بود
منادی رئیس کمیسیون آموزش و پرورش باقی ماند
اجرای طرح «دانشگاه عاری از دخانیات» مؤثر بوده است/تشکیل شبکه کاهش آسیب و پیشگیری دردانشگاه
ثبت و انتقال تجربه، از بزرگ‌ترین خدمات علمی به نسل‌های آینده است
هماهنگی دستگاه‌ها و شبکه ملی آزمون برای برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵
کارنامه عملکرد دانشگاه‌ها تا یک ماه آینده صادر می‌شود
تأخیر در پرداخت وام‌های دانشجویی به دلیل مشکلات بانکی
توصیه رئیس دانشگاه علامه درباره گفتگو با هوش مصنوعی
آمار دانشجویان به ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر رسید
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top