تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/05/24 - 21:36
کد خبر: 514005

قائم پناه:

رئیس جمهور، سردار مومنی را به عنوان وزیر کشور انتخاب کرد

 رئیس جمهور، سردار مومنی را به عنوان وزیر کشور انتخاب کرد

معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری تاکید کرد: رئیس جمهور خود سردار اسکندر مومنی را به عنوان وزیر کشور انتخاب کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، محمد جعفر قائم‌ پناه روز چهارشنبه در گفت وگویی اظهار داشت: دکتر مسعود پزشکیان گفتند خودم اسکندر مومنی را به عنوان وزیر کشور انتخاب کردم. با جمیع جهات دیدم بهتر از گزینه‌های دیگری است و این وزیر من خواهد بود نه وزیر شخص دیگری. برای من کار خواهد کرد نه برای شخص دیگری. این نکته خیلی مهم است برخلاف چیزی که دوستان مطرح می کنند بنابراین یکی از وزیرهایی که رئیس جمهور شخصاً انتخاب سرد سردار مومنی بود.

وی خاطر نشان کرد: در همین هنگام رئیس دفتر آمدند و گفتند که قرار بود که جواب بدهند، سردار مومنی گفتند که من نمی‌آیم و دکتر کمی فکر کرد. بلافاصله گفتم من با ایشان صحبت می‌کنم. به مومنی زنگ زدم و از آمدن اکراه داشت از او خواهش کردم به جد که حتما بیاید.

قائم پناه افزود: نظر وی این بود که من نظامی هستم و ممکن است برای دولت دکتر پزشکیان هزینه ایجاد کنم، بهتر است فرد غیر نظامی را انتخاب کنید.

معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری تصریح کرد: تعجب کردم که ظفرقندی به لیست وزرا اضافه شدند، دکتر پزشکیان شخصا تصمیم گرفته بودند. از ساعت ۷:۳۰ دقیقه تا ۱۱ چندین بار با ظفرقندی تماس گرفتم و درخواست کردم که با ایشان تماس بگیرند. از یکی از دوستان خواستم که با ایشان تماس بگیرند. دو تا از دوستان گفتند که قرار نبوده من وزیر شوم و نمی‌شوم.

قائم پناه ادامه داد: ایشان خود دو تا سه نفر را به عنوان وزیر پیشنهاد کرده بود و لذا وزارت خودشان را منتفی شده می‌دانست دوستان آقای دکتر گفتند که ظفرقندی قبول نخواهد کرد پس از آن به مدت ۲ ساعت با ایشان صحبت کردم تا متقاعد شدند که بپذیرد. با او از جنگ صحبت کردم و به او گفتم که جانت را برای ایران دادی بیا و آبرویت را برای ایران بده و ایشان قبول کردند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هزینه نگهداری خودروهای اقتصادی؛ از خرید قطعه تا برنامه سرویس
خداحافظی با بیوپسی کبد؛ چگونه با الاستوگرافی در ۵ دقیقه از سلامت کبد خود مطمئن شویم؟
قتل عام زنان و کودکان زیر آتش سعودی!
حادثه میناب نباید در حافظه تاریخی جهان کمرنگ شود
مهلت ثبت‌نام در چهارمین دوره جایزه ملی جوانی جمعیت تا ۳۰ مهر تمدید شد
وکیل دادسرا؛ مرجعی برای آگاهی حقوقی در پرونده‌های کیفری، ملکی و خانوادگی
همه امتیازات را می‌خواهیم
نریمانی و رسولی امشب در دانشگاه تهران مرثیه خوانی می‌کنند
فواید نقاشی الماسی برای کودکان و بزرگسالان
شناورهای دشمن را در صورت لزوم هدف قرار می‌دهیم
چگونه بسته «چشم‌روشنی» نوزادان تهرانی را دریافت کنیم؟
حمایت ۱۲۰میلیون تومانی دانشگاه امام صادق (ع) از رتبه‌های زیر ۵۰۰ کنکور
قیمت سکه و طلا در بازار داخلی
گفت‌وگوی بانک جهانی با حدود ۴۰ کشور درباره پیامدهای جنگ علیه ایران
افول بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه به ۱۵ درصد
مصمم به تقویت روابط با ایران هستیم
کتاب «تربیت کودک برای مغزی یکپارچه»؛ از شناخت احساسات تا مدیریت رفتارهای دشوار کودکان
کتاب‌خوانی برای همه کودکان؛ رؤیایی که هنوز به عدالت فرهنگی نیاز دارد
عهد خون؛ خامنه‌ای، آرمان ما
حافظه خون، بقای تمدن
مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۵ تمدید نمی‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top