تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/05/28 - 23:51
کد خبر: 514245

اعلام جزییات ثبت نام پذیرفته‌شدگان‌ آزمون‌ دکتری سال ۱۴۰۳

اعلام جزییات ثبت نام پذیرفته‌شدگان‌ آزمون‌ دکتری سال ۱۴۰۳

جزییات ثبت نام پذیرفته‌شدگان‌ نهایی آزمون‌ ورودی‌ دوره دکتری «Ph.D» نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۳ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، داوطلبان آزمون دکتری «Ph.D» نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۳ می‌توانند نتیجه آزمون خود را در لینک https://result۲.sanjesh.org/RSPHD/phd۱۴۰۳final/ مشاهده کنند.

یادآوری مهم: داوطلبانی که هم در ردیف پذیرفته‌شدگان یکی از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و هم در ردیف پذیرفته‌شدگان یکی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی قرار می‌گیرند توجه داشته باشند که منحصراً می‌توانند در یکی از کدرشته‌محل‌های قبولی ثبت‌نام کنند و به عبارتی مجاز به ثبت‌نام در هر دو محل قبولی نیستند؛ در غیر این صورت مطابق ضوابط با آنها رفتار خواهد شد.

بخش اول: مربوط به پذیرفته‌شدگان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی (به جز دانشگاه آزاد اسلامی)

تاریخ ثبت‌نام از پذیرفته‌شدگان:

داوطلبانی که اسامی آنها به‌ عنوان‌ پذیرفته‌شدگان‌ نهایی‌ هر یک‌ از کدرشته‌محل‌های‌ تحصیلی اعلام‌ شده‌ است‌، لازم است برای اطلاع از تاریخ و مدارک ثبت‌نام (علاوه بر مدارک مندرج در این اطلاعیه) از روز چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ به درگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه یا مؤسسه محل قبولی خود مراجعه کنند.

مدارک لازم‌ برای‌ ثبت‌نام‌:

۱- اصل و یک نسخه تصویر مدارک کارشناسی و کارشناسی‌ارشد یا دکتری حرفه‌ای مورد تأیید وزارت‌ علوم، تحقیقات‌ و فناوری یا وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشکی‌ یا شورای عالی انقلاب‌ فرهنگی‌ که‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌های‌ کارشناسی‌ و کارشناسی‌ارشد یا دکتری حرفه‌ای قید شده‌ است.

پذیرفته‌شدگانی که به‌ دلایلی‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرک‌ کارشناسی‌ارشد (فوق‌لیسانس) یا دکتری حرفه‌ای نیستند، لازم‌ است اصل‌ گواهی‌ تأیید شده‌ توسط دانشگاه یا موسسه‌ آموزش‌ عالی‌ محل اخذ مدرک مذکور را با محتوی فرم ذیل این اطلاعیه تکمیل و پس از تأیید مؤسسه محل تحصیل، در زمان ثبت‌نام به مؤسسه محل قبولی ارائه کنند.

براساس مصوبه جلسه ۵۴۸ مورخ ۱۳۸۳/۰۷/۲۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد مدارک تحصیلی صادر شده توسط مدیریت یکی از حوزه‌های علمیه قم و خراسان، فضلا و طلاب حوزه‌های علمیه که براساس مدرک صادر شده، دوره سطح ۳ را گذرانده‌اند یا تا تاریخ ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۳ فارغ‌التحصیل می‌شوند، باید تصویر مدرک فراغت از تحصیل خود را که توسط مدیریت حوزه‌های علمیه صادر شده است در اختیار داشته باشند. لازم به ذکر است این دسته از پذیرفته شدگان، مشروط به گذراندن دروس پیش‌نیاز به تشخیص گروه آموزشی هستند.

دارندگان مدارک تحصیلی معادل باید حائز شرایط «آئین‌نامه شرکت دارندگان مدارک معادل و غیررسمی در آزمون‌های ورودی مقاطع بالاتر» مصوبه جلسه ۸۴۵ شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که طی بخشنامه شماره ۲/۷۷۶۳۳ مورخ ۱۳۹۲/۵/۲۸ توسط معاونت آموزشی وزارت متبوع به تمامی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی ابلاغ شده، باشند.

آن عده از دارندگان مدارک معادل که قبل از تاریخ ابلاغ مصوبه جلسه شماره ۴۳۲ مورخ ۱۳۷۷/۹/۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی (مبنی بر ممنوعیت برگزاری دوره‌های معادل) در دوره‌های معادل پذیرفته شده‌اند، در شمول این مصوبه قرار می‌گیرند.

براساس مصوبه جلسه ۷۷۱ مورخ ۱۳۹۴/۰۸/۲۶ و نامه شماره ۹۹/۵۷۱۴/ دش مورخ ۱۳۹۹/۴/۳۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی، همه دارندگان مدرک معادل که طی سال‌های ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۱ به دوره‌های مذکور راه یافته‌اند، حسب مورد از تسهیلات مصوبه شماره ۲/۷۷۶۳۳ مورخ ۱۳۹۲/۵/۲۸ برای ادامه تحصیل در مقاطع رسمی بالاتر برخوردار می‌شوند.

۲- اصل و تصویر از تمام‌ صفحات‌ شناسنامه‌ و کارت ملی.

۳- عکس تمام‌ رخ‌ ۴×۳ تهیه‌ شده‌ در سال‌ جاری (به تعداد اعلام شده توسط دانشگاه محل قبولی) ‌.

۴- ارائه مدرکی که وضعیت نظام‌ وظیفه آنها را با توجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظیفه‌ عمومی» مندرج‌ در صفحه ۱۷ و ۱۸ دفترچه‌ راهنمای ثبت‌نام و شرکت در آزمون ورودی‌ دوره دکتری «Ph.D» (نیمه‌متمرکز) سال ۱۴۰۳ مشخص‌ کند (برای‌ برادران‌).

۵- داوطلبانی که با استفاده از سهمیه ایثارگران (بنیاد شهید و امور ایثارگران) و یا رزمندگان پذیرفته شده‌اند، در زمان ثبت‌نام، ملزم به ارائه تأییدیه سهمیه قبولی نیستند و ملاک عمل برای ثبت‌نام، همان عنوان درج شده در فایل اطلاعات ارسالی به دانشگاه‌ها است.

یادآوری‌های مهم؛

ثبت‌نام منحصراً در تاریخ‌های اعلام شده توسط هر دانشگاه و با ارائه مدارک اعلام شده صورت می‌پذیرد و عدم اقدام پذیرفته‌شدگان در تاریخ یا تاریخ‌های تعیین شده برای ثبت‌نام به منزله انصراف از ادامه تحصیل تلقی خواهد شد.

به پذیرفته‌شدگان توصیه می‌شود اطلاعیه مندرج در درگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل قبولی خود را به دقت مطالعه کنند.

در هر مرحله از ثبت‌نام‌ و هنگام‌ تحصیل‌، چنانچه‌ مشخص‌ شود داوطلب حقایق‌ را کتمان‌ نموده‌ یا اطلاعات غلطی ارائه داده و واجد شرایط نیست، قبولی‌ وی باطل شده‌ و طبق‌ مقررات‌ با وی‌ رفتار خواهد شد.

به اطلاع همه داوطلبان کدرشته‌محل‌های مربوط به دانشگاه علوم انتظامی امین می‌رساند باتوجه به اعلام دانشگاه مذکور و طولانی شدن زمان مصاحبه داوطلبان، در هیچ یک از کدرشته‌محل‌های دانشگاه یاد شده، اعلام نتیجه‌ای در این مرحله صورت نمی‌گیرد. به عبارت دیگر اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی این دانشگاه، پس از وصول نمره مصاحبه داوطلبان از سوی دانشگاه و گزینش نهایی متعاقباً اعلام خواهد شد.

برای داوطلبانی که حداقل در یک کد رشته محل جهت انجام مصاحبه به دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی معرفی شده اند، حدود یک هفته بعد از اعلام نتیجه، کارنامه نهایی حاوی اطلاعات لازم، نمره آزمون، نمره مصاحبه، حدنصاب نمره اعلام شده از سوی دانشگاه، رتبه متقاضی و آخرین رتبه پذیرفته‌شده در هریک از کدرشته محل‌های معرفی شده برای مصاحبه در سهمیه مربوط تنظیم و از طریق درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان قابل دسترسی خواهد بود.

از آنجائیکه تغییر گرایش و انتقال پذیرفته‌شدگان دوره‌های دکتری «Ph.D» امکان‌پذیر نبوده و اصولاً بررسی این امور نیز به عهده این سازمان نیست، لذا درخواست‌های داوطلبان در این خصوص قابل بررسی نخواهد بود.

بخش دوم: مربوط به پذیرفته‌شدگان دانشگاه آزاد اسلامی

پذیرفته‌شدگان رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی لازم است برای اطلاع از تاریخ و نوع مدارک (علاوه بر مدارک مندرج در این اطلاعیه) و نحوه ثبت نام در مراکز قبولی در روز سه‌شنبه ۳۰ مردادماه ۱۴۰۳ به درگاه اطلاع‌رسانی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی https://paziresh.iau.ir مراجعه کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نگذارید شهادت حمیدرضا رجب‌زاده تبدیل به یک روند برای دشمن شود
خون شهید رجب‌زاده دادرسی فوری و قاطع می‌خواهد
واکنش بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر به انتصاب محسن رضایی
رهبر انقلاب با انتصاب محسن رضایی دست جریان سازش‌کار را کوتاه کردند
این‌بار بلندتر اذان بگوئید
تله جدید کلاهبرداران برای کنکوری‌ها
تمام نخبگان جذب‌شده به دانشگاه‌ها، استخدام شدند
برنامه دولت برای تقویت اعتبار کالابرگ در شرایط جدید اقتصادی
رژیم صهیونیستی بزرگ‌ترین تهدید علیه امنیت منطقه است
دور جدید مذاکرات با اسرائیل ماه آینده برگزار نمی‌شود
معلمان بازنشسته در استفاده از امکانات رفاهی با شاغلان تفاوتی ندارند
اذعان وزیر جنگ پیشین آمریکا به کمبود مهمات در برابر ایران
دو مشکل جدی ترامپ از نگاه سی‌ان‌ان
سال تحصیلی جدید حضوری آغاز می‌شود
لژیونر ایرانی تیتر رسانه «سان» انگلیس شد
۸ راه برای اینکه فرش شما عالی به نظر برسد
عطر مناسب افراد پرتعریق | ۵ عطر با بوی تمیزی و حمام
چگونه یک شرکت طراحی سایت خوب در شیراز انتخاب کنیم؟ ۷ معیار مهم قبل از سفارش سایت
ذوالقدر، پزشکیان و محسن رضایی؛ آزمون وحدت و اعتماد
نقش ولتاژ باتری خودرو: آنچه برای عملکرد بهینه باید بدانید
حمکرانی در حصار ذهنِ وارونه
آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود
آمادگی و تمهیدات کامل برای برگزاری آزمون سراسری/پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
محتوای دروس معارف با محوریت حماسه سه جنگ تحمیلی تغییر می‌کند
شروط جدید تاسیس موسسه آموزش عالی و صدور مجوز رشته اعلام شد
ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی آغاز شد/ اعلام جزئیات ثبت نام
راه اندازی مرکز ملی آموزش مجازی در دانشگاه پیام نور
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ اواخر مرداد اعلام می‌شود
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top