تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/05/31 - 22:53
کد خبر: 514433

میلاد سرلک به پرسپولیس بازگشت

 میلاد سرلک به پرسپولیس بازگشت

اینطور که رسانه رسمی باشگاه از تست پزشکی سرلک خبر داده به نظر می‌رسد هافبک سابق سرخ ها در آستانه بازگشت به این تیم قرار دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، در شرایطی که مدیران باشگاه پرسپولیس اعلام کرده‌اند برای بازگشت میلاد سرلک به این تیم منتظر نامه نظام وظیفه مبنی بر پایان خدمت سربازی او هستند حالا به نظر می رسد این اتفاق رخ داده چرا که رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس خبر حضور سرلک در ایفمارک را منتشر کرده است.

در خبر رسانه رسمی پرسپولیس آمده میلاد سرلک بازیکن تحت قرارداد پرسپولیس، پس از اتمام دوران مقدس سربازی، امروز چهارشنبه راهی ایفمارک شد و تست‌های پزشکی لازم را انجام داد.

همچنین میلاد محمدی مدافع ملی‌پوش پرسپولیس که روز گذشته با امضای قراردادی دو ساله به جمع سرخپوشان ایران ملحق شد، امروز در ایفمارک حضور یافت و تست‌های پزشکی مربوطه را انجام داد.

بدین ترتیب به نظر می رسد شماره ۱۰ سابق پرسپولیس موفق شده نامه پایان خدمت سربازی خود را از سازمان نظام وظیفه اخذ کند و به زودی به تمرینات پرسپولیس اضافه خواهد شد چرا که با این باشگاه قرارداد دارد.

پیش از این رضا درویش در مراسم قرارداد با میلاد محمدی اعلام کرده بود پرسپولیس خانه میلاد سرلک است و او در صورتی که بتواند نامه نظام وظیفه را بیاورد مشکلی برای بازگشتش وجود نخواهد داشت.

سرلک در فصول گذشته یکی از بازیکنان اصلی و تاثیرگذار پرسپولیس بود و در چند مقطع به تیم ملی هم دعوت شد اما از زمستان سال گذشته و نیم فصل دوم برای پشت سر گذاشتن دوران سربازی خود به ملوان انزلی رفت و حالا بعد از حدود ۹ ماه در حال بازگشت به پرسپولیس قرار دارد.

این هافبک تدافعی در ماه‌های گذشته از مشکل مصدومیت کمر رنج می‌برد، اما گفته می‌شود این مشکل را پشت سر گذاشته و می‌تواند در تمرینات پرسپولیس شرکت کند.

در صورتی که میلاد سرلک به پرسپولیس بازگردد و چنانچه علی قلی‌زاده نیز سرخپوش شود، لیست بزرگسال و بیست نفره این تیم پر خواهد شد شد، مگر اینکه این باشگاه بتواند نام اوستون اورونوف را به سهمیه زیر ۲۵ سال انتقال دهد و یک جای خالی در این لیست ایجاد شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه دستیاران پزشکی تا پایان آذر ۱۴۰۵
کاریکاتور کمال شرف با موضوع حمایت ایران از لبنان
خوش رقصی جدید اینفانتینو برای ترامپ
عاشورا؛ قله بی‌نظیر حسین‌بن‌علی(ع) و پرچم هدایت امت
هیچ کشوری بدون تولید علم به استقلال نمی‌رسد
دولت با بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت دانشگاه‌ها، زمینه ارتقای کارآمدی را فراهم کند
تشکیل کارگروه ویژه دانشگاهیان برای تشییع باشکوه رهبر شهید
آماده‌باش شبکه ارتباطی برای تشییع رهبر شهید/تقویت شبکه‌ها و مراکز داده
آزمون زبان MSRT جمعه برگزار می‌شود
رقابت بیش از نیم‌میلیون داوطلب در اولین آزمون ملی ۱۴۰۵
زمان واریز حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی مشخص شد
زمان آزمون مرحله غیرمتمرکز المپیاد علمی دانشجویی ۱۴۰۵ تغییر کرد
وقتی ایران ترمز رشد اقتصادی اروپا را می‌کشد
فیلم | مجید شاکری: معنا ندارد راجع به الزامات حقوقی تنگه در مذاکره با آمریکا بحث کنید
نه جنگ هدف است، نه مذاکره مقصد
قلعه‌نویی: ایران، مظلوم‌ترین تیم تاریخ جام‌جهانی است
نظارت رهبری یا سپر کردن نام رهبری؟!
فیلم| خلاصه بازی ایران ۲ ـ نیوزیلند ۲ در جام جهانی
گل دوم ایران به نیوزیلند توسط محبی+فیلم
گل تساوی ایران مقابل نیوزیلند +فیلم
عضویت ۳۵۰ گروه مردمی در توان‌افزا
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top