تاریخ انتشار: جمعه 1403/06/02 - 14:43
کد خبر: 514490

فرار «خون آشام» از زندان یک ماه پس از دستگیری

فرار «خون آشام» از زندان یک ماه پس از دستگیری

قاتل سریالی ۴۲زن در کنیا که رسانه‌ها به او لقب خون‌آشام داده‌اند، یک ماه بعد از دستگیری از زندان فرار کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ماه گذشته میلادی بود که پیدا شدن بقایای اجساد ۴۲ زن در معدن متروکه‌ای در نزدیکی محله‌ فقیرنشین موکورو در کنیا، مردم و رسانه‌ها را در شوک فرو برد.

اجساد در حالی پیدا شدند که داخل کیسه‌های دربسته بودند. ماموران پلیس با ردیابی گوشی موبایل یکی از قربانیان به خانه‌ای در ۱۰۰متری معدن متروکه رسیدند که متعلق به مردی به نام کالینز جومایسی بود. او از سوی پلیس دستگیر و در خانه‌اش ۸تلفن همراه، ۲لباس زنانه، یک قمه که ظاهرا برای مثله کردن اجساد از آن استفاده می‌شد و مقدار دیگری اموال قربانیان کشف شد.

این مرد ۳۳ساله در بازجویی‌ها به قتل ۴۲زن اعتراف کرد و گفت یکی از آنها همسرش بوده است. او به پلیس گفت که زنان را فریب می‌داد و بعد از کشاندن آنها به خانه‌اش آنها را به قتل می‌رساند و جسد مثله‌شده‌شان را در معدن متروکه می‌انداخت. به‌ گفته جومایسی، او از ۲سال پیش قتل‌ها را با کشتن همسرش جمیسی آغاز کرده بود.

کالینز پس از دستگیری و اعترافش به جنایت به زندان افتاد و این در حالی بود که رسانه‌های کنیا به او لقب «خون آشام» داده بودند. تا اینکه روز سه‌شنبه اتفاقی رخ داد که بار دیگر مردم کنیا را در شوک فرو برد. مرد جنایتکار به همراه ۱۳ زندانی دیگر که در بازداشتگاه پلیس به سر می‌بردند، با بریدن میله‌های امنیتی محوطه هواخوری و بالا رفتن از دیوار، موفق به فرار از بازداشتگاه پلیس شدند.

بر اساس گزارش پلیس، ساعت ۵ صبح روز سه شنبه گذشته، زمانی که مامور کلانتری و مسئول غذاخوری برای سرو صبحانه زندانیان رفتند، متوجه فرار ۱۳ زندانی شدند. یک مقام رسمی اعلام کرد که پلیس کنیا ۸ افسر را به دلیل سهل‌انگاری در این ماجرا دستگیر کرده است. پلیس کنیا گفت که این ۸ نفر، از جمله رئیس بازداشتگاه پلیس، در زمان فرار در محل کارشان بودند و تحقیقات اولیه نشان می‌دهد که در این فرار نقش داشته‌اند.

به گفته سربازرس پلیس کنیا، پلیس برای یافتن ۱۳ زندانی فراری از جمله قاتل خون آشام مخوف تحقیقات گسترده‌ای را آغاز کرده است. بر اساس این گزارش، ۶ ماه پیش نیز یک قاتل با پای برهنه از ایستگاه پلیس دیگری فرار کرده بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
وقوع انفجارهای جدید سوریه را لرزاند
بازگشت ظرفیت ازدست‌رفته پالایشگاه‌های پارس جنوبی شتاب گرفت
هزینه بازسازی پل B۱ ‌حدود ۲.۷ همت برآورد شده است
عدم صدور ویزا برای تیم رسانه‌ای
دروس حوزه علمیه قم در پی ارتحال آیت‌الله شبیری زنجانی تعطیل شد
حل مشکلات کشور در سایه علم‌آموزی و کسب مهارت است
روایت نخستین روز مدرسه کلاس‌اولی‌ها
طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top