تاریخ انتشار: شنبه 1403/06/03 - 17:38
کد خبر: 514515

حدادی‌فر:

لیگ برتر آشفته و فوتبال پایه آلوده به فساد است

لیگ برتر آشفته و فوتبال پایه آلوده به فساد است

پیشکسوت باشگاه ذوب‌آهن وضعیت حاکم بر مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشورمان را آشفته توصیف کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، قاسم حدادی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره تساوی ذوب‌آهن اصفهان و هوادار تهران در هفته دوم لیگ برتر، اظهار داشت: ابتدا باید بگویم که به طور کلی ما امسال لیگ آشفته‌ای داریم. یکسری تیم‌ها با مشکل زمین و محل برگزاری مسابقات روبه‌رو هستند و سیستم کمک داور ویدیویی هم صرفاً برای چند بازی خاص مورد استفاده قرار می‌گیرد، در حالی که قاعدتاً سیستم و تکنولوژی اگر خوب است (که معتقدم هست) باید برای همه بازی‌های لیگ برتری مورد استفاده قرار بگیرد.

وی افزود: تیم فوتبال ذوب‌آهن به دلیل برگزاری بازی تیم ملی در فولادشهر ناچار شد بازی خود را در شهر دیگری یعنی مشهد برگزار کند. با وجود کیفیت خوب زمین چمن ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد ما شاهد بی‌انگیزی بازیکنان ذوب‌آهن بودیم. البته ذوب‌آهن چند موقعیت گلزنی داشت، اما کلیت بازی باکیفیت نبود و بی‌ثمر بود. این بازی بیشتر به شاگردان آقای رحمتی کمک کرد تا حداقل یک امتیاز کسب کنند، اما برای ذوب ثمره خاصی نداشت. باز هم می‌گویم کلیت لیگ ما دچار مشکل است و مربیان و مدیران ما بیشتر نتیجه‌گرا هستند.

«یک زمانی ذوب‌آهن به فینال لیگ قهرمانان آسیا می‌رسید، اما در حال حاضر شاهد هستیم که دیدار ذوب‌آهن مقابل تیمی چون هوادار خیلی بی‌رمق و بی‌انگیزه دنبال می‌شود. چرا این اتفاق افتاده است؟ آیا هواداران ذوب‌آهن با دیدن این بازی‌ها نسبت به تماشای مسابقات دلزده نمی‌شوند؟»، پیشکسوت باشگاه ذوب‌آهن در این مورد تصریح کرد: به نظرم مقایسه آن شرایط با شرایط فعلی صحیح نیست. آن زمان مدیران باشگاه با یک برنامه منطقی و سیستماتیک، بازیکنان مستعد را از آکادمی به تیم اصلی تزریق کردند و دیگر بازیکنانی که خارج از فرایند آکادمی جذب شدند یک مشت جوان بااستعداد و باانگیزه بودند. نتیجه این تلفیق نفرات، صعود به فینال لیگ قهرمانان آسیا بود، اما متأسفانه در حال حاضر خیلی موارد در فوتبال ما صرفاً نمایش و شوآف است.  

«در بازی‌های فرسایشی لیگ برتر فوتبال انگلیس، فیل فودن 23 ساله توانست به‌عنوان بهترین بازیکن فصل انتخاب شود، اما در لیگ ما که به نسبت کیفیت پایین‌تر است، چرا شاهد شکوفایی چنین استعدادهایی در سال‌های اخیر نبوده‌ایم؟»، حدادی‌فر در پاسخ به این پرسش گفت: فوتبال ما نتیجه‌گرا شده است و بازیکنان به صورت پله پله بالا نمی‌آیند. ضمن اینکه ساختارهای فوتبال کشور ما حتی در بالاترین سطح، دچار مشکل هستند. برخی مربیان پایه حتی نمی‌دانند چطور توپ را باید با بغل پا زد. چطور انتظار داریم به بازیکنان آموزش خوبی بدهند تا آنها بتوانند در بالاترین سطح عملکرد خودشان را نمایش بدهند.

وی راجع به اینکه راهکار افزایش جذابیت بازی‌هایی نظیر ذوب‌آهن - هوادار تصریح کرد: در حال حاضر میانگین سنی لیگ ما بالا است و همین موضوع انگیزه بازیکنان و جذابیت بازی‌ها را کاهش داده است. وضعیت ما در تیم‌های پایه فاجعه و آلوده به فساد است. با چنین ساختاری یا استعداد شناسایی نمی‌شود یا اگر هم بالا بیاید به یکباره در میانه مشکلات و خطرات جامعه به حالش خودش رها می‌شود. مربیان و مدیران باید از بازیکنان جوان آکادمی حمایت کنند. در شرایط فعلی ما مشغول سرمایه‌سوزی هستیم و زیرساخت‌ و امکاناتی در اختیار تیم‌های پایه نیست. متأسفانه فقط به تیم بزرگسالان توجه می‌شود.

کاپیتان پیشین تیم فوتبال ذوب‌آهن در پایان با اشاره به جایگاه چهارمی تیم نوجوانان فوتبال ایران در مسابقات کافا، گفت: در حال حاضر سرعت سقوط فوتبال ما زیاد است و شاهد قد علم کردن تیم‌های درجه دو و سه آسیا مقابل تیم خودمان هستیم. ما در مرحله داشت چه کار کردیم که در مرحله برداشت بخواهیم چیزی برداشت کنیم؟ واقعاً جای تأسف دارد که مدیری بگوید تا رونالدو بیاید زمین ما حاضر است. چنین گفتاری از صدتا فحش برای بازیکنان و مربیان فعلی فوتبال ما بدتر است. ابتدا ما باید احترام خودمان را حفظ کنیم و بعد انتظار احترام از دیگران داشته باشیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
معمای بی‌پاسخ «از کرخه تا راین» / پس از جنجال حذف سکانس تشییع امام خمینی(ره)، نسخه کامل فیلم به پلتفرم‌ها بازگشت
 ۱۱ سوال فنی ناظر به متن توافق احتمالی ایران و آمریکا
حذف روشنفکران تراز انقلاب اسلامی 
آتش سوزی انبار کالا حوالی میدان قیام در منطقه ۱۲ تهران
ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی به مناطق جنوبی لبنان
حمله تروریستی آمریکا به نفتکش هندی و احضار دیپلمات آمریکایی
سرمایه‌گذاری ۵ همتی برای خودکفایی در دارو و تجهیزات پزشکی
آیت‌الله اراکی خطاب به مسلمانان: حمله به منافع آمریکا یک واجب شرعی است
پزشکیان: زیرساخت‌های حیاتی، شریان‌های زندگی مردم‌اند
ترامپ با گزافه‌گویی علیه ایران: برای خاورمیانه و کل جهان صلح می‌خواهم
ادامه اقدامات خصمانه آمریکا و تحریم‌های جدید علیه ایران
مسکو: درخواست‌ها از ایران برای ازسرگیری بازرسی‌ها کاملا نامناسب است
بقایی: جام جهانی نباید بهانه‌ای برای آزار نمایندگان ورزشی ملت‌ها شود
مسکو: تحریم‌ها علیه ایران، کوبا و کره شمالی لغو شوند
جاده چالوس یک‌طرفه شد
فیلم | استاد دانشگاه: ۶ پل اصلی مسیر ترانزیت راه‌آهن ریلی ما را زدند/ ۴۰ ساعت طول کشید تا پل‌ها بازسازی شد!
ایران تنها در صورت پذیرش خواسته‌های ملت، پای میز مذاکره می‌رود
مراسم گرامیداشت سرداران شهید و شهدای اقتدار ایران برگزار شد
تکرار سیاست مذاکره و جنگ ترامپ علیه ایران
پرداخت ۲۲۸۰ میلیارد ریال خسارت به خودروهای جنگ‌زده
تصویب قطعنامه ضدایرانی در نشست شورای حکام آژانس اتمی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top