تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/06/04 - 09:09
کد خبر: 514549

پزشکیان: موفقیت در تثبیت سلامت جامعه منوط به تامین سلامت محرومین و فقرا است

پزشکیان: موفقیت در تثبیت سلامت جامعه منوط به تامین سلامت محرومین و فقرا است

رئیس‌جمهور در ادامه موفقیت در تامین و تثبیت سلامت جامعه را منوط به تامین سلامت محرومین و فقرا دانست و گفت: دولت چهاردهم خود را در این زمینه مسئول و موظف می‌داند و از هیچ تلاشی در خدمت‌رسانی به محرومین جامعه فروگذار نخواهد کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مسعود پزشکیان عصر امروز شنبه در آیین افتتاح بیمارستان آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، اقدام بنیاد امور بیماری‌های خاص در احداث این بیمارستان در یکی از مناطق محروم تهران را ارزشمند و شایسته قدردانی دانست و گفت: یکی از مسائل مورد تاکید ما در ایام انتخابات لزوم توجه به محرومین و شنیدن صدای بی‌صدایان بود و احداث این بیمارستان در یکی از محروم‌ترین نقاط شهر تهران نشان می‌دهد که رییس بنیاد امور بیماری‌های خاص مستقل از دولت‌ها به این مهم توجه ویژه‌ای داشته‌اند.رییس جمهور در ادامه رفع نیازها و حل مشکلات اقشار کم برخوردار جامعه را از جمله مهم‌ترین وظایف حاکمیت برشمرد و افزود: میزان ارزش عملکرد مسئولان به میزان دغدغه‌مندی و توجه آنها به رفع مشکلات مردم به‌ویژه محرومین، بی‌صدایان و دور افتادگان است.پزشکیان با اشاره به نقش تعیین‌کننده مردم در برهه‌های مختلف پس از پیروزی انقلاب اسلامی به‌ویژه در دوران دفاع مقدس تصریح کرد: نباید چنین مردمی به بوته فراموشی سپرده شوند بلکه باید با خدمت بی‌منت در جهت رفع نیازها و مشکلات آنها تلاش کرد.رئیس جمهور با بیان اینکه انقلابی بودن در کسب رضایت‌مندی مردم معنا می‌شود، افزود: امروز هر کسی که ادعای انقلابی بودن و دغدغه خدمت صادقانه به مردم را دارد میدان برای او باز است.پزشکیان با بیان اینکه شرط موفقیت در هر اقدام و عمل ما تامین رضایت مردم است اظهارداشت: اگر ما امروز در این جایگاه هستیم نه برای ریاست بر مردم بلکه برای خدمتگزاری و جلب رضایت مردم است و هرکس نیز در این مسیر تلاش کند با تمام وجود از او پشتیبانی و حمایت می‌کنیم.

رئیس جمهور در ادامه ضمن گرامی‌داشت یاد مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و خدمات ماندگار ایشان به کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: بی‌تردید خدمات و زحمات ماندگار مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی باید مورد ارج‌گذاری و قدردانی قرار گیرد.پزشکیان در ادامه موفقیت در تامین و تثبیت سلامت جامعه را منوط به تامین سلامت محرومین و فقرا دانست و گفت: دولت چهاردهم خود را در این زمینه مسئول و موظف می‌داند و از هیچ تلاشی در خدمت‌رسانی به محرومین جامعه فروگذار نخواهد کرد.رئیس جمهور با بیان اینکه اگر می‌خواهیم ایران در میان دیگر کشورها سرآمد و بهترین باشد، نه به حرف و ادعا بلکه به اقدام و تلاش ما بستگی دارد تصریح کرد: برای سربلندی ایران و عزتمندی مردم عزیزمان باید همه با هم و مستقل از نگرش‌های سیاسی و گرایشات قومی و مذهبی تلاش کنیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رکوردشکنی‌های جدید بورس/ شاخص وارد کانال ۵.۵ میلیون واحد شد، ورود ۹ همت پول حقیقی
سکه در آستانه بازگشت به کانال ۱۸۸ میلیون تومان
معاون ترامپ: روی طرحی برای عبور ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز کار می‌کنیم
گزارش رسانه آمریکایی از اقدام ایران برای پایان حضور آمریکا درخلیج فارس
قرارداد مربی خارجی استقلال تمدید شد
شهرقدس میزبان بازی های استقلال و پرسپولیس شد
وزیر آلمانی خواستار کنار رفتن اینفانتینو از فیفا شد
پیام تبریک امیر دریادار ایرانی به مناسبت روز خبرنگار
سخنگوی ارتش: نظم ایرانی حاکم بر تنگه هرمز غیرقابل بازگشت است
رژیم صهیونیستی در قتل مداح جوان به دنبال ایجاد وحشت در جامعه است
ذوالقدر: آمریکا تا رفتارش را تصحیح نکند تنگه هرمز باز نخواهد شد
عراقچی: توافق با عمان نزدیک است/ تکذیب سهم ۱۱ درصدی ایران از خزر
شورای امنیت سه‌شنبه میزبان نشستی درباره کرانه باختری
آغاز فروش بلیت اتوبوس به مقصد مشهد/ قیمت‌ها اعلام شد
عمان: مذاکرات درباره ترتیبات دریانوردی در تنگه هرمز در فضای مثبت جریان دارد
پزشکیان‌: بهترین زمان برای دستیابی به توافق شرایط کنونی است
رونمایی از یک ربات انسان‌نما برای زندگی فراتر از کارخانه
بهبود باروری زنان بالای ۳۵ سال به کمک «مکمل‌های باکتریایی»
ارائه طرحی برای کاهش مصرف انرژی در ساختمان‌های مسکونی
خبرنگاری در عصر هوش مصنوعی؛ تهدیدی برای شغل یا فرصتی برای تحول؟
«گزارش آخرین گزارش»؛ روایتی ماندگار از شهید محمود صارمی در روز خبرنگار
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top