تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/06/05 - 09:08
کد خبر: 514578

سالیوان: نگران تشدید درگیری‌ها در خاورمیانه هستیم

سالیوان: نگران تشدید درگیری‌ها در خاورمیانه هستیم

جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید در اظهاراتی، گفت: ما نگران تشدید درگیری‌ها در خاورمیانه هستیم و امیدواریم که دامنه آن گسترش نیابد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سالیوان در یک کنفرانس خبری در هالیفاکس کانادا افزود: هم اکنون تماس‌های ما با مقام‌های اسرائیلی درباره وضعیت کنونی منطقه و حزب‌الله لبنان به‌ طور دائم در جریان است.

مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفت: همچنین ما به کار در قاهره برای دستیابی به توافق آتش بس در غزه ادامه می‌دهیم.

پیش تر آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل در پیامی خواستار کاهش تنش‌ها میان حزب‌الله و رژیم صهیونیستی شد.

گوترش در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: من به شدت نگران افزایش تبادل آتش میان حزب الله و (رژیم) اسرائیل هستم.

وی افزود: این اقدامات مردم لبنان و (رژیم) اسرائیل را در معرض خطر قرار می‌دهد و امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند.

گوترش گفت: من خواستار تنش زدایی فوری هستم و از طرفین می خواهم که به توقف درگیری‌ها بازگردند.

جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز پیش تر با ابراز نگرانی عمیق خود نسبت به تشدید درگیری‌ها در خاورمیانه خواستار برقراری آتش‌بس فوری در غزه شد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: وضعیت در خاورمیانه به سطح بحرانی خطر برای منطقه و فراتر از آن رسیده است.

بورل در ادامه با هشدار نسبت به وقوع یک جنگ تمام عیار در منطقه، اظهار کرد: من از درخواست نجیب میقاتی نخست‌وزیر لبنان برای اعمال فوری قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان که هدف آن توقف خصومت‌ها و ایجاد ثبات در منطقه است، حمایت می‌کنم.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا همچنین بر اهمیت برقراری آتش‌بس فوری در غزه تاکید کرد و افزود: برقراری آتش‌بس در غزه گامی اساسی برای کاهش خطر تبدیل درگیری به یک جنگ تمام عیار در منطقه است.

حزب‌الله لبنان صبح یکشنبه اعلام کرد که مرحله نخست پاسخ به ترور «فواد شکر» فرمانده جهادی خود را به پایان رساند.

در این مرحله از پاسخ، حزب‌الله ۱۱ پایگاه و موضع نظامی رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top