تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/06/05 - 20:20
کد خبر: 514644

چرا تصاویر VAR در بازی‌ها پخش نمی‌شود؟

 چرا تصاویر VAR در بازی‌ها پخش نمی‌شود؟

مدیر روابط بین‌الملل فدراسیون فوتبال توضیحاتی را درمورد پخش نشدن تصاویر VAR در بازی استقلال و ملوان ارائه کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، مدیر روابط بین‌الملل فدراسیون فوتبال در خصوص پخش نشدن تصاویر VAR در بازی استقلال و ملوان گفت: سیستم VAR ما متصل به سیستم به فیفا است. هر بازی را باید در سیستم فیفا تعریف کنیم و هم نام‌ داور و هم افرادی که در بازی نقش دارند باید در سیستم تعریف شود. نمی‌توانیم افراد دیگری را داخل آن بگذاریم.

وی اضافه کرد: در صفحات اجتماعی هجمه‌ای راه انداخته‌اند که شاید دلیلش عدم آگاهی باشد. نظر من از روزی که به فدراسیون فوتبال وارد شدم این بود که یک تیم پشت تیم قوی داشته باشیم که شامل همه چیز شامل مجوز باشگاهی و استانداردسازی قرار می‌دهد. این تیم پشت تیم می‌تواند ایران را جزء پنج لیگ برتر دنیا قرار بدهد. بحث VAR یک قلم از تعداد بالای ارقامی است که می‌توانیم روی آن کار کرده و توسعه‌اش بدهیم. ۳۵ داور را در مرکز ملی فوتبال آموزش دادیم. دستگاهی اورده‌ایم که حدود ۴۰ نفر از بچه‌های صدا و سیما آن را بررسی و سوال کردند که وقتی نوشته تایید فیفا، کیفیت فیفا و فیفا پرو، آیا سوال دیگری هم وجود دارد. ما هم یک به تک توضیح دادیم و طبق قرارداد صدا و سیما هم باید در جریانش باشد.

تارقلی‌زاده عنوان کرد: نقش VAR به عنوان داور پنجم یعنی کمک به قضاوت بازی‌ نفر اول و آخر تصمیم‌گیرنده داور وسط است. یادم می‌اید در سال ۲۰۱۰ که میشل پلاتینی با فناوری خط دروازه مخالفت کرد، دلیلش این بود که نمی‌خواست فوتبال از تصمیم انسانی به سمت تصمیم دستگاهی برود. ۱۵۰ سال انسان درمورد فوتبال تصمیم گرفته است. الان هم انسان تصمیم می‌گیرد و فقط سیستم VAR به تصمیم انسان کمک می‌کند. سیستمی را وارد کشور کردیم که خود فیفا و AFC آن را توصیه کرده‌اند. هیچکس هم پشتش نبوده است. مصوبه هیات رئیسه را برای استفاده از سیستم داریم.

وی خاطرنشان کرد: باز هم تاکید می‌کنم در همه جای دنیا حتی برای برگزاری جام جهانی و جام ملتها، پخش کننده بازی به VAR دوربین می‌دهد. اگر ۴ دوربین بدهد، چهار تصویر خواهد داشت. اگر ۸ دوربین بدهد، ۸ تصویر و اگر ۴۲ دوربین بدهد، ۴۲ تصویر. ما به بضاعت سازمان صدا و سیمای خودمان نگاه می‌کنیم. برای بازی‌های لیگ قهرمانان شرکت مدیا پرو، یکی دیگر از شرکت‌های مورد تایید فیفا به ایران آمد و هیچ ارتباطی با ایران نداشت. آنها هم دستگاه‌های خود را به دوربین‌های صدا و سیما متصل کردند. ما گفتیم ورزشگاه آزادی نهایت ۱۱ دوربین دارد. اگر اشتباه نکنم در برخی بازی‌ها از این تعداد و در تعدادی دیگر از ۹_۸ دوربین استفاده کردند.

مدیر روابط بین‌الملل فدراسیون فوتبال درخصوص دلیل پخش نشدن تصاویر از تلویزیون، تصریح کرد: پروتکلی وجود دارد. ۹۰ ثانیه به داور وقت می‌دهند که فیلم صحنه را تماشا کند. با نماینده صدا و سیما جلسه بسیار خوبی داشتیم. بحث‌مان این بود یک وفاق ملی ایجاد شده و کار خوبی انجام بدهیم. روز بازی و ملوان استقلال، صالحی، نماینده صدا و سیما به قزوین آمده و از کار راضی بودند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خرید و قیمت کیس گیمینگ و مهندسی اسمبل شده RGB دار؛ انتخابی حرفه‌ای از تکنومید
چرا ۸۰ درصد مقالات دانشجویان هرگز چاپ نمی‌شوند؟ بررسی ۱۰ اشتباه رایج پژوهشگران ایرانی
برادرزاده ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا آشکار به زوال عقل مبتلاست
دستور معاون وزیر برای تشدید بازرسی های بهداشتی
شبکه ۳ با «حسینیه معلی» به استقبال محرم می‌رود
جنگنده‌های مجارستان برای رهگیری هواپیمای رژیم صهیونیستی اعزام شدند
«محفل ستاره‌ها ۳» محرم و صفر می‌آید
مومنی: ایران مقتدرتر از هر زمان دیگری در برابر تهدیدات ایستاده است
رایزنی وزیر خارجه عراق و رافائل گروسی درباره تحولات منطقه
آمریکا محتاج تنگه و زمان؛ عجله ممنوع
«نیم‌شب» در میان تجمع مردمی میدان ولیعصر (عج) اکران می‌شود
زمان تشییع امام شهید امت مشخص شد/ تهران، قم و مشهد میزبان مراسم تشییع امام سیدعلی خامنه‌ای
بررسی طرح جدید کنکور با محوریت امتحان جامع ادامه دارد
اساتید نمونه کشوری و اساتید شهید جنگ‌های اخیر تجلیل شدند
نشانه‌های یک خطای محاسباتی/ وقتی مقاومت عامل جنگ معرفی می‌شود
تمهیدات سازمان سنجش برای تسریع در فرآیند اعلام نتایج آزمون‌ها
ستاد مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب تشکیل شد
دنیا به زودی طنین پیروزی ایران را خواهد شنید
مقاله و نوآوری جایگزین آزمون جامع دکتری
۵۰ درصد ذخایر دارویی در جنگ آزاد شد
تجاوز اشغالگران صهیونیست به سمت نبطیه
چرا ۸۰ درصد مقالات دانشجویان هرگز چاپ نمی‌شوند؟ بررسی ۱۰ اشتباه رایج پژوهشگران ایرانی
بررسی طرح جدید کنکور با محوریت امتحان جامع ادامه دارد
تمهیدات سازمان سنجش برای تسریع در فرآیند اعلام نتایج آزمون‌ها
مقاله و نوآوری جایگزین آزمون جامع دکتری
دانشگاه شریف جان می‌گیرد
سقف افزایش شهریه دانشگاه‌های غیردولتی بر اساس نرخ تورم تعیین می شود
معاون جهاددانشگاهی: باید از ظرفیت جهاددانشگاهی در دانشگاه‌ها برای توسعه منطقه استفاده شود
افزایش ۴۰ تا ۴۵ درصدی حقوق اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه آزاد
تشریح جزئیات جدید اعمال سوابق تحصیلی در کنکور سراسری ۱۴۰۵
زمان دریافت کارت آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی اعلام شد
تسهیلات ویژه برای دانشجویان پردیس خودگردان تربیت مدرس اعلام شد
آغاز دوازدهمین دوره قرارگاه تدریس جهادی «وَتر» به یاد شهدای میناب
تایید حکم اخراج دانشجوی هتاک دانشگاه شریف / اقدام قابل تقدیر شورای انضباطی تجدیدنظر دانشگاه صنعتی شریف
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top