تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/06/05 - 20:20
کد خبر: 514644

چرا تصاویر VAR در بازی‌ها پخش نمی‌شود؟

 چرا تصاویر VAR در بازی‌ها پخش نمی‌شود؟

مدیر روابط بین‌الملل فدراسیون فوتبال توضیحاتی را درمورد پخش نشدن تصاویر VAR در بازی استقلال و ملوان ارائه کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، مدیر روابط بین‌الملل فدراسیون فوتبال در خصوص پخش نشدن تصاویر VAR در بازی استقلال و ملوان گفت: سیستم VAR ما متصل به سیستم به فیفا است. هر بازی را باید در سیستم فیفا تعریف کنیم و هم نام‌ داور و هم افرادی که در بازی نقش دارند باید در سیستم تعریف شود. نمی‌توانیم افراد دیگری را داخل آن بگذاریم.

وی اضافه کرد: در صفحات اجتماعی هجمه‌ای راه انداخته‌اند که شاید دلیلش عدم آگاهی باشد. نظر من از روزی که به فدراسیون فوتبال وارد شدم این بود که یک تیم پشت تیم قوی داشته باشیم که شامل همه چیز شامل مجوز باشگاهی و استانداردسازی قرار می‌دهد. این تیم پشت تیم می‌تواند ایران را جزء پنج لیگ برتر دنیا قرار بدهد. بحث VAR یک قلم از تعداد بالای ارقامی است که می‌توانیم روی آن کار کرده و توسعه‌اش بدهیم. ۳۵ داور را در مرکز ملی فوتبال آموزش دادیم. دستگاهی اورده‌ایم که حدود ۴۰ نفر از بچه‌های صدا و سیما آن را بررسی و سوال کردند که وقتی نوشته تایید فیفا، کیفیت فیفا و فیفا پرو، آیا سوال دیگری هم وجود دارد. ما هم یک به تک توضیح دادیم و طبق قرارداد صدا و سیما هم باید در جریانش باشد.

تارقلی‌زاده عنوان کرد: نقش VAR به عنوان داور پنجم یعنی کمک به قضاوت بازی‌ نفر اول و آخر تصمیم‌گیرنده داور وسط است. یادم می‌اید در سال ۲۰۱۰ که میشل پلاتینی با فناوری خط دروازه مخالفت کرد، دلیلش این بود که نمی‌خواست فوتبال از تصمیم انسانی به سمت تصمیم دستگاهی برود. ۱۵۰ سال انسان درمورد فوتبال تصمیم گرفته است. الان هم انسان تصمیم می‌گیرد و فقط سیستم VAR به تصمیم انسان کمک می‌کند. سیستمی را وارد کشور کردیم که خود فیفا و AFC آن را توصیه کرده‌اند. هیچکس هم پشتش نبوده است. مصوبه هیات رئیسه را برای استفاده از سیستم داریم.

وی خاطرنشان کرد: باز هم تاکید می‌کنم در همه جای دنیا حتی برای برگزاری جام جهانی و جام ملتها، پخش کننده بازی به VAR دوربین می‌دهد. اگر ۴ دوربین بدهد، چهار تصویر خواهد داشت. اگر ۸ دوربین بدهد، ۸ تصویر و اگر ۴۲ دوربین بدهد، ۴۲ تصویر. ما به بضاعت سازمان صدا و سیمای خودمان نگاه می‌کنیم. برای بازی‌های لیگ قهرمانان شرکت مدیا پرو، یکی دیگر از شرکت‌های مورد تایید فیفا به ایران آمد و هیچ ارتباطی با ایران نداشت. آنها هم دستگاه‌های خود را به دوربین‌های صدا و سیما متصل کردند. ما گفتیم ورزشگاه آزادی نهایت ۱۱ دوربین دارد. اگر اشتباه نکنم در برخی بازی‌ها از این تعداد و در تعدادی دیگر از ۹_۸ دوربین استفاده کردند.

مدیر روابط بین‌الملل فدراسیون فوتبال درخصوص دلیل پخش نشدن تصاویر از تلویزیون، تصریح کرد: پروتکلی وجود دارد. ۹۰ ثانیه به داور وقت می‌دهند که فیلم صحنه را تماشا کند. با نماینده صدا و سیما جلسه بسیار خوبی داشتیم. بحث‌مان این بود یک وفاق ملی ایجاد شده و کار خوبی انجام بدهیم. روز بازی و ملوان استقلال، صالحی، نماینده صدا و سیما به قزوین آمده و از کار راضی بودند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
 شرایط فروش ۸ محصول ایران خودرو اعلام شد
با توافق یا بدون توافق، کشورهای همسو با تحریم‌های آمریکا حق عبور از تنگه هرمز را ندارند
نفت برنت ۱۰۰ دلاری شد
رای انضباطی دربی ۱۰۷ استقلال و پرسپولیس اعلام شد
خداداد چهار ماه محروم شد/ میزان محرومیت عالیشاه مشخص شد
افتتاح دوازدهمین نمایشگاه نوشت افزار ایرانی +عکس
مراسم افتتاح پروژه‌های خانواده ارتباطات و فناوری اطلاعات +عکس
عارف: مصرف روزانه بنزین نباید از ۱۰۰ میلیون لیتر بیشتر شود
اعزام تیم تحقیقاتی کره جنوبی به تنگه هرمز
اهدا یادبود حرم حضرت معصومه (س) به معاون اول رئیس‌جمهور
کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا: جدی می‌فرمایید؟!
حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکایی در اردن
ارتش آمریکا مدعی انهدام ۵ نفتکش ایرانی شد
روبیو مدعی حمایت ایران از حملات تلافی‌جویانه یمنی‌ها علیه ریاض شد!
مسکو: گزارش آژانس انرژی اتمی دارای سوگیری سیاسی است
«زمان ما این‌طور نبود» برای نوجوان امروز جواب نمی‌دهد
قمار انتخاباتی نتانیاهو؛ آیا «افعی» بار دیگر جنگ را شعله‌ور می‌کند؟
کجای این دو پیشنهاد شرافتمندانه و عزتمندانه است؟!
بازتاب جهانی غنیمت‌ گرفتن زیرسطحی آمریکایی توسط نیروهای مسلح ایران
کیفیت آموزش پزشکی و اقتصاد سلامت، دو چالش جدی نظام سلامت کشور است
آیت‌الله مکارم شیرازی: دولت برای مهار افزایش قیمت‌ها چاره‌اندیشی کند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top