تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/06/06 - 18:19
کد خبر: 514733

نتایج کارشناسی ارشد اعلام شد

نتایج کارشناسی ارشد اعلام شد

سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور از اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۳ دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، عبدالرسول پورعباس با اعلام این خبر، گفت: نتایج آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و دانشگاه آزاد اسلامی از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور اعلام شده است.

مهر در خبری نوشت:وی خاطرنشان کرد: متقاضیانی که هم در ردیف پذیرفته‌شدگان یکی از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و هم در ردیف پذیرفته‌شدگان دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفته‌اند، توجه داشته باشند که منحصراً می‌تواند در یکی از کدرشته‌محل‌های قبولی ثبت‌نام کنند.

سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور افزود: پذیرفته‌شدگان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی به جز دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به ضوابط و شرایط اعلام شده برای کسب اطلاعات درخصوص تاریخ، نحوه و مدارک لازم برای ثبت‌نام از روز سه شنبه ۱۳ شهریورماه به درگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی محل قبولی مراجعه کنند.

پورعباس، در مورد ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: همه پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی‌ارشد ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی، ضرورت دارد به منظور ثبت‌نام غیرحضوری از صبح روز شنبه ۱۰ شهریور ماه به سامانه: https://paziresh.iau.ir مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۳، تعداد ۴۷۶ هزار و ۹۶ نفر شرکت کرده‌اند، گفت: از این تعداد ۲۵۳ هزار ۹۵ داوطلب زن و ۲۲۳ هزار داوطلب مرد در ۶ گروه آزمایشی و ۱۳۲ کدرشته به رقابت پرداختند و بیش از ۳۶۶ هزار نفر مجاز به انتخاب رشته شدند.

سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور در پایان به پذیرفته‌شدگان توصیه کرد اطلاعیه منتشر شده در درگاه اطلاع رسانی سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور در مورد اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی‌ آزمون‌ ورودی‌ دوره‌های ‌کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۳ و همچنین رشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی را به دقت مطالعه کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دفاع از مجاهدان لبنان، سیاست راهبردی جمهوری اسلامی ایران است
۲۴ ماه بلاتکلیفی و جریمه روزانه ۵۵۰ هزار تومانی
انفجار نفتکش متخلف در تنگه هرمز
خسارات به زیرساخت‌های حمل‌ونقل باید در سطح بین‌الملل پیگیری شود
اعلام جزئیات برگزاری مصاحبه مجازی متأخرین دکتری ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
نتانیاهو: این هفته با ترامپ درباره ایران دیدار خواهم کرد
محسنی اژه‌ای: ۲۶میلیارد یورو در حوزه تعهدات ارزی تعیین تکلیف شده است
مخالف ایجاد انحصار در حوزه فضای مجازی هستیم
پزشکیان: ایران متعلق به همه ایرانیان است
بررسی پیش‌نویس بسته سیاستی رتبه‌بندی و اعتبارسنجی مؤسسات آموزش عالی
انفجار نفتکش متخلف در تنگه هرمز
یک تیم برزیلی خواهان جذب لژیونر ایرانی شد
رئیس قوه قضاییه در منزل وزیر شهید اطلاعات در قم حضور یافت
آمادگی مجلس برای برگزاری جلسه رأی اعتماد وزرای پیشنهادی دفاع و اطلاعات
کاظمی: کلاس‌های سال تحصیلی ۱۴۰۶ به صورت حضوری خواهد بود
گسترش خدمات درمانی ایران در مسیر اربعین
اولیانوف: مناقشه ایران و آمریکا راه حل نظامی ندارد
بیش از ۲ میلیون و ۲۰ هزار نفر در سامانه سماح ثبت‌نام کردند
سنتکام مدعی تغییر مسیر ۱۲ کشتی تجاری شد
توضیحات پزشکی قانونی در رابطه با احراز هویت شهید «امیرعلی جداوی»
سفیر آمریکا در سازمان ملل: ترامپ به دنبال گزینه دیپلماسی با ایران است!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top