تاریخ انتشار: شنبه 1403/06/10 - 12:04
کد خبر: 515022

وام ازدواج نقدی می‌ ماند؟

وام ازدواج نقدی می‌ ماند؟

پیشنهاد وزیر امور اقتصادی و دارایی برای کالایی شدن بخشی از وام ازدواج حواشی زیادی ایجاد کرد و با مخالفت زوج‌های جوان و برخی نمایندگان مجلس مواجه شد؛ به همین واسطه، عبدالناصر همتی در یک شفاف‌سازی در فضای مجازی، تلاش کرد منظور خود را اصلاح کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ عبدالناصر همتی در جلسه با مدیران بانک‌ها از افزایش وام ازدواج به علت نبود توان پرداخت بانک‌ها انتقاد کرده و گفته بود: با توجه به صف ۳۰۰ هزارنفری وام ازدواج و محدودیت منابع بانک‌های کشور پیشنهاد دادم در مورد طرح امکان تأمین لوازم‌خانگی مورد نیاز زوج‌های جوان در کنار پرداخت وام نقدی، بررسی لازم بشود که کمک خوبی هم به رونق تولید می‌کند.

همتی در ادامه با اشاره به تأکیدی که مجلس برای تسهیل پرداخت وام ازدواج داشته است، به خاطر محدودیت منابع بانک‌ها خواستار ارائه طرحی از سوی معاونت بیمه و بانک وزارت امور اقتصادی و دارایی و شورای هماهنگی بانک‌ها با هماهنگی با بانک مرکزی در این زمینه شد که در صورت ممکن بخشی از وام ازدواج به‌صورت غیرنقدی و در قالب خرید اقساطی لوازم‌خانگی موردنیاز زوج‌های جوان به متقاضیان پرداخت شود.

او اظهار کرد: وام ازدواج امسال بدون توجه به میزان افزایش منابع قرض‌الحسنه بانک‌ها با دو برابر شدن به ۳۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است و بانک‌ها به دلیل سایر تعهدات به‌کندی و با تأخیر نسبت به پرداخت وام ازدواج اقدام می‌کنند و مورد اعتراض نمایندگان محترم مجلس هم بود؛ ازاین‌رو این طرح، در صورت امکان اجرایی شدن می‌تواند به‌صورت اختیاری برای زوج‌های جوانی که تعجیل داشته و منتظر وام ازدواج برای تأمین لوازم‌خانگی موردنیاز تشکیل خانواده هستند، راهگشا باشد.

این اظهارنظر وزیر اقتصاد دولت چهاردهم با مخالفت زوج‌های جوان مواجه شد که در تماس با نمایندگان مجلس نگرانی خود را نسبت به کالایی شدن وام ازدواج ابراز کردند.

طرح شکست‌خورده

در سال‌های گذشته هم تلاش‌هایی برای کالایی شدن وام ازدواج صورت گرفته بود، اما همیشه با مخالفت زوج‌های جوان مواجه شده چراکه آنها وام را برای مصارف ضروری خود خصوصاً تأمین پول رهن خانه می‌خواهند. ضمن اینکه هم‌اکنون فروش قسطی لوازم‌خانگی به‌وفور وجود دارد و زوج‌های جوان مشکلی در خرید اقساطی لوازم‌خانگی ندارند.

به دنبال اعتراض برخی نمایندگان مجلس به این پیشنهاد همتی، وی در توضیحات تکمیلی اعلام کرد: بازهم تأکید می‌کنم بانک‌ها موظف به تسریع در تکلیف قانونی پرداخت وام ازدواج هستند و در شرایط و مقررات پرداخت وام ازدواج هیچ تغییری ایجاد نشده است.

او ادامه داد: غیرنقدی شدن بخشی از وام ازدواج برای آن دسته از زوج‌های جوان که خواستار خرید لوازم‌خانگی و شروع زندگی هستند می‌تواند مفید باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خلجی: ترامپ یک احمق درجه یک است!
رسایی: گردهمایی نمایندگان یک گعده دوستانه بود
شکار زیردریایی هوشمند آمریکایی توسط سپاه پاسداران
معرفی بهترین شرکت‌های بازرگانی شیمیایی تهران در ۱۴۰۵
تیغه آلومینیومی، فولادی یا پلی‌کربنات ؛ کدام کرکره امنیت بیشتری دارد؟
چرا فرش‌هایتان بیشتر از آنچه فکر می‌کنید، آلوده هستند؟
چطور در آزمون نظام مهندسی قبول شویم؟ راهنمای جامع برنامه‌ریزی و کسب نمره ۵۰+
اعتراف کم‌تر دیده‌شده شبکه منوتو به کشتار مردم در میدان ژاله
مهلت مجدد ثبت‌نام در آزمون ارشد علوم پزشکی ۱۴۰۵ در هفته آخر شهریور
جامعه به صدای قابل اعتماد بسیجی و چهره قابل اعتماد روحانی نیاز دارد
نماینده ملایر خطاب به برخی چهره‌ها: تو را به خدا سیاه‌نمایی نکنید!
اعلام نتایج آزمون زبان دانشگاه آزاد
دولت حصار تشریفات را برای نخبگان برمی‌دارد
نماینده مردم میناب: مردم جنوب آماده‌اند با لنج‌ها و قایق‌های خود به جنگ دشمن بروند
فیلم | اجرای قطعه «باید برخاست» در جوار مرقد رهبر عزیز شهیدمان در رواق دارالذکر
راشاتودی: ایران شروط خود را به آمریکا منتقل کرده است
طائب: ابهت ارتش آمریکا شکست؛ نظم جهانی در حال تغییر است
دلیل توقف طرح جدید تغذیه دانشجویی
استاد بسیجی باید جریان‌های علمی کشور را به حرکت درآورد
پاسخ پزشکیان به ترامپ:مقاومت را تا پشیمانی کامل متجاوزان ادامه می‌دهیم
بازگشت آمریکا به تعهدات اسلام‌آباد، راهکار پایان تنش‌ها است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top