تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/06/13 - 12:26
کد خبر: 515323

نان در نانوایی ها بالاتر از قیمت مصوب عرضه می شود

نان در نانوایی ها بالاتر از قیمت مصوب عرضه می شود

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: متاسفانه واحدهای نانوایی نان را بالاتر از قیمت مصوب به مردم عرضه می کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمد علی اسفنانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در یک برنامه رادیویی گفت: عرضه نان بالاتر از قیمت مصوب به عنوان تخلف گران فروشی محسوب می‌شود.

وی در ادامه تخلف دیگر واحدهای نانوایی را کم فروشی عنوان کرد و اظهار داشت: نانوایی‌ها وزن چانه و نان را کمتر از وزن مورد پیش بینی به مردم عرضه می‌کنند.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: تخلف دیگر واحدهای نانوایی اینکه نان را تحت عنوان کنجدی، خشخاشی و امثال این به مردم می‌فروشند.

وی افزود: علی رغم اینکه مشتری ممکن است رضایت نداشته باشد ولی از باب اجبار نان را دریافت می‌کند این فروش اجباری بوده و تخلف محرز است.

اسفنانی اظهار داشت: متأسفانه بعضی از نانوایی‌ها عرضه خارج از شبکه دارند یعنی علی رغم اینکه آرد را به قول معروف آزاد به مردم می‌فروشند اما در عدد نان‌های پخته شده محاسبه می‌کنند.

وی همچنین استفاده از دو کارتخوان در واحدهای نانوایی را تخلف دانست و افزود: تعزیرات حکومتی با تمامی تخلفات در این عرصه برخورد جدی خواهد کرد.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: نان قوت لایموت مردم است و دولت‌ها نیز از ابتدای انقلاب به این مهم توجه جدی داشته اند.

وی افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد در سایر کشورها هم دولت‌ها ملاحظه مردم را در قوت لایموت کرده و در این ارتباط یارانه پرداخت می‌کنند.

اسفنانی بیان داشت: در حال حاضر آردی که به نانوایی‌ها داده می‌شود قیمت این آرد یک بیست و پنجم قیمت تمام شده آن هم نمی‌شود.

وی عنوان کرد: دولت جدا از پرداخت یارانه به آرد به تازگی برای تأمین و جبران خسارت یا تأمین هزینه‌های نانوایی‌ها مصوب کرده به میزان پخت و فروش نان ۱۵ درصد به آن‌ها به صورت یارانه نقدی پرداخت کند.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: در حال حاضر ۴۰ درصد میزان فروش نانوایی‌ها یارانه به آن‌ها پرداخته می‌شود البته این را نباید نادیده گرفت حرف حقی هم دارند که باید شنیده شود.

وی افزود: از سه تا چهار سال گذشته قیمت نان در کشور تغییری نکرده چرا که سیاست دولت مبنی بر این بوده که قیمت حفظ شود و از طرفی کمبود درآمدی آن‌ها از طریق یارانه ترمیم شود.

اسفنانی اظهار داشت: گرچه قیمت نان را هم اضافه می‌کردند ای بسا به همین اندازه که الان رسیده می‌رسید با توجه به یارانه‌های که به واحدهای نانوایی پرداخت می‌شود.

وی گفت: ولی منطقی‌تر اینکه وقتی تصمیم می‌گیرند قیمت نان را مشخص کنند همه فاکتورهای تأثیرگذار در قیمت نان که به عنوان هزینه برای نانوا در نظر گرفته می‌شود را لحاظ کرده و قیمت نان را مشخص کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۱۴ میلیون نفر در سنین فعال ازدواج، مجرد هستند
جنگ شکست‌خورده جمهوری خواهان علیه ایران را پایان دهید
تداوم جنایات دشمن اسرائیلی بی پاسخ نخواهد ماند
واکنش قطر به بازداشت خلبانان ایرانی
ادعای ضد ایرانی دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس
کاپیتان جدید تیم ملی والیبال مشخص شد
پیروزی پرسپولیس برابر شمس آذر در نیمه اول
سکوت شورای امنیت سازمان ملل در قبال لبنان تاسف‌بار است
اتفاق باورنکردنی در پرسپولیس!
جنایات اسرائیل در لبنان و فلسطین با چراغ سبز آمریکا است
دیوان محاسبات: کنترل کالاهای اساسی وارداتی با ارز ترجیحی ناکارآمد است
بقائی: سیاست آمریکا در ارتباط با ایران دچار «دروغ-محوری» افراطی است
قالیباف: در آخرین حمله‌ای که به ضاحیه شد، مذاکرات را متوقف کردم
کمبود مهمات آمریکا؛ نشانه‌ای از فرسایش برتری نظامی غرب
مردانی: موج ضدصهیونیستی و ضدآمریکایی جهانی باید تقویت شود
پیام تبریک امیر الهامی به فرماندهان جدید نیروهای مسلح
بازدید اعضای کمیسیون اصل نود مجلس از بیت رهبر شهید و منزل پدری ایشان
جنگ ۴۰ روزه افسانه شکست ناپذیری آمریکا را درهم شکست
باید از هیاهوی تفرقه‌انگیز جناحی به سوی صف متحد ملت حرکت کنیم
نامه سردار باقرزاده به صلیب سرخ جهت پیگیری وضعیت خلبانان ایرانی اسیر
میرتاج‌الدینی: برنامه‌های ستاد دولتمردان شهید از ۸ شهریور اجرا می‌شود
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
بازسازی دانش‌بنیان‌های آسیب دیده دانشگاه شریف با خط اعتباری جدید
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
۴ مدال‌آور المپیاد جهانی هوش مصنوعی به دانشگاه شریف می‌روند
آغاز سال تحصیلی دانشگاه تهران از ۴ مهر/ تصمیم‌گیری درباره نحوه حضور دانشجویان
آقامیری: هدفمندسازی یارانه تغذیه دانشجویان نیازمند مطالعه و اجرای دقیق است
اختلال موقت در درگاه پرداخت آزمون‌های علوم پزشکی
دانشجویان، هوش مصنوعی را به جای خود سر کلاس می‌فرستند!
شکایت جنجالی علیه دانشگاه کلمبیا
شنبه آخرین مهلت ثبت‌نام در ۵ آزمون علوم پزشکی/ برگزاری آزمون ۲۹ مرداد
آغاز نام‌نویسی بیست‌ودومین فراخوان جذب هیئت علمی پزشکی از فردا
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
ابتکار دانشگاه میشیگان برای کاهش استرس دانشجویان
شرایط پذیرش دانشجوی بدون آزمون در دوره‌های ارشد و دکتری اعلام شد
ممنوعیت تحصیل همزمان و شرکت پذیرفته‌شدگان دوره‌های رایگان در آزمون ارشد علوم پزشکی
اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم ارتباطات و رسانه ایران تشکیل شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top