تاریخ انتشار: شنبه 1403/06/17 - 12:57
کد خبر: 515569

اولین واکنش بورس به استعفای عشقی

اولین واکنش بورس به استعفای عشقی

واکنش اولیه بازار سرمایه به استعفای رییس سازمان بورس به شکل منفی شدن برخی نمادهای بورسی بروز یافته اما فرابورس رشد کرد. به نظر می‌رسد روند منفی در روزهای آینده می‌تواند با تصمیمات مثبت دولت برای تقویت صنایع و شرکتهای بورسی و معرفی رییس جدید بورس تغییر کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ پس از آنکه سازمان بازرسی در نامه‌ای به وزیر اقتصاد اعلام کرد که رییس و اعضای هیات مدیره سازمان بورس از محل منابع این سازمان ۱۰.۵ میلیارد تومان وام ۴ درصد دریافت کرده‌اند و وزیر اقتصاد خواستار بررسی این موضوع شد امروز مجید عشقی ـ رییس سازمان بورس از سمت خود استعفا کرد.

قرار است امروز به صورت فوق العاده جلسه شورای عالی بورس برای رسیدگی به استعفای عشقی برگزار شود. از افرادی مثل حجت اله صیدی، دهقان دهنوی و شاپور محمدی به عنوان گزینه‌های احتمالی ریاست سازمان بورس نام برده می‌شود.

همزمان با این اتفاق دامنه نوسان بورس که در هفته‌های گذشته از ۶ به ۲ درصد کاهش یافته بود، امروز به ۳ درصد افزایش یافت.

اولین واکنش بازار سرمایه به استعفای مجید عشقی، منفی شدن برخی نمادهای بزرگ بود که مقدار اندکی بر شاخص کل اثر منفی ایجاد شد. به طوری که تا ساعت ۱۱:۴۵ شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران با کاهش ۰.۳۳ درصد ۷۱۴۷ واحد افت کرد و به رقم دو میلیون و ۱۰۲ هزار واحد رسید.

تا ساعت تنظیم این گزارش ۱۸۹ هزار معامله به ارزش ۳۴۹۰ میلیارد تومان در بازار سرمایه انجام شد.

فرابورس ایران برخلاف بورس تا قبل از ساعت ۱۲ به میزان ۰.۱۳ درصد افزایش یافت که ۲۸ واحد رشد کرد و به ۲۱ هزار و ۲۶۴ واحد رسید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اروپا در تب قیمت انرژی، آن هم قبل زمستان
فیلم | پیام تصویری آیت‌الله محمود رجبی در پی پایان دوره‌های طرح ولایت تابستان ۱۴۰۵
توضیحات کمیته رسانه‌ای مذاکرات
۱۰ گروه شغلی که هوش مصنوعی جای آنها را می‌گیرد
کنترل شدید فشارخون، خطر زوال عقل را تا ۱۵ درصد کاهش می‌دهد
شروع مقتدرانه والیبال ایران
چربی شکمی در افزایش خطر مرگ اهمیت بیشتری نسبت به وزن دارد
تاریخ سازی دختران تنیس
موضع‌گیری سناتور آمریکایی درباره پایان جنگ علیه ایران
شهادت ۷ فلسطینی در حمله رژیم صهیونیستی به غزه
ترامپ پیشنهاد ایران برای باز شدن تنگه هرمز را رد کرد!
ظفرقندی: ایران با چالش‌های زیادی در حوزه بهداشت محیط مواجه است
تایلند دوباره جایگاه ششمی را از ایران گرفت
مربی روس: ایران به ما کمک می‌کند قدرت واقعی روسیه را بشناسیم
نقره تاریخی زهرا زارعی در ۴۰۰ متر
مشکلات خانواده‌های شهدا باید ریشه‌ای حل شود
زمان بازی ایران و روسیه تغییر کرد
اطلاعیه شعام درباره اخبار خلاف واقع در موضوع حمل و نقل هوایی
آزمایشگاه مرجع تخصصی امنیت سایبری راه‌اندازی می‌شود
بزرگداشت دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله
پزشکیان: آماده گفتگو درباره تنگه هرمز هستیم اما قلدری را نمی‌پذیریم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top