تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/06/20 - 08:45
کد خبر: 515919

خطیر: برای برکناری من نیاز به کودتا نبود

 خطیر: برای برکناری من نیاز به کودتا نبود

مدیرعامل سابق باشگاه استقلال درباره برکناری‌اش گفت: اگر با من صحبت می‌کردند، استعفا می‌دادم و نیاز به کودتا نبود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علی خطیر، مدیرعامل سابق باشگاه استقلال در گفت و گویی در خصوص وضعیت باشگاه استقلال اظهار داشت: تیم استقلال در ‌چند وقت اخیر همیشه ناموفق بوده است که ورود آدم‌های اشتباهی باعث این وضعیت استقلال است.

وی ادامه داد: برای مثال یکی از اعضای هیات مدیره استقلال نمی‌دانست که داماش اصلا در لیگ برتر نیست و تا این اندازه با فضای فوتبال غریبه هستند. متاسفانه چنین افرادی برای مدیریت باشگاه انتخاب شدند.

مدیرعامل سابق باشگاه استقلال گفت: من خیلی برای این که استقلال به هلدینگ خلیج فارس واگذار شود تلاش کردم. فکر می‌کردیم با واگذاری به هلدینگ، استقلال دارای ساختار مدیریتی خواهد شد و بخشی از مشکلات اقتصادی نیز حل می‌شود.

وی ادامه داد: در یک حرکت عجیب شخصی که در فوتبال نبوده را در مدیریت باشگاه استفاده کردند ولی این فرد فکر می‌کند فوتبال را خودش از انگلستان در کیف گذاشته و آورده به ایران. اگر نمی‌توانستند با من کار کنند لازم نبود کودتا کنند و اگر به خودم می‌گفتند، استعفا می‌دادم ولی حاشیه زیادی را ساختند که باعث شد چند میلیون آدم تقاص آن را پس بدهند. افراد اشتباهی، تصمیمات غلط می‌گیرند.

خطیر با اشاره به مشکلاتش با نکونام عنوان کرد: بعد از جدایی از استقلال، یک جلسه برگزار شد که من به استقلال برگردم ولی قبول نکردم چون برای خودم اصولی دارم که با شرایط فعلی مغایرت داشت.

وی افزود: من اصلا از برکناری خودم ناراحت نشدم ولی از جمله جواد نکونام خیلی ناراحت شدم. ما بیست و هفت هفته باهم کار می‌کردیم و انتظار آن جمله را نداشتم و بعد از آن هم به خودم اجازه ندادم که پاسخ بدهم.

خطیر گفت: با تمام اختلافی که با نکونام دارم، کجای دنیا بعد از گذشت سه هفته از لیگ، مربی را تغییر می‌دهند؟ چه کسی به شما حق داده است که برای استقلال این چنین تصمیم بگیرید؟ چندین هلدینگ زیر نظر پتروشیمی است و در استقلال سهام دار هستند اما هیچ کدام نماینده‌ای در باشگاه ندارند.

مدیرعامل سابق استقلال تاکید کرد: باشگاه استقلال مثل یک بیمارستان مدرن است که پزشک متخصص ندارد. فضای مجازی آفت مدریت در فوتبال و ورزش ایران است.

وی افزود: اگر زمانی که اولیایی با استقلال قهرمان آسیا شد فضای مجازی وجود داشت به هیچ عنوان استقلال قهرمان آسیا نمی‌شد. هواداران هم مقصر وضع موجود هستند و فضای مجازی استقلال افسار گسیخته است.

خطیر ادامه داد: همیشه مشکل استقلال منابع مالی بود با اینکه برخی منابع کسب درآمد در فوتبال ایران قفل است وبرخی دیگر محدود. توانستیم بعد از مدت ها برای باشگاه مجوز حرفه ای کسب کنیم و زمانی که باشگاه‌ را ترک کردم، وضعیت خوبی داشتیم.

وی اظهار داشت: فصل قبل از حضور من، استقلال روی ۵۰۰ میلیارد بسته شده بود ولی با حضور من روی ۳۵۰ میلیارد بسته شد یعنی نه تنها افزایش نداشتیم بلکه کاهش هم دادیم. ما هم از نظر زیرساخت در مسیر خیلی خوبی بودیم و هم از نظر فنی در صدر جدول بودیم. اگر تنش های بین کادرفنی و مدیریت وجود نداشت، نتیجه‌های خیلی بهتری می‌گرفتیم. تیمی که در فوتبال ایران برای مدیریت می‌آید هیچ برنامه‌ای ندارد ولی ما توانستیم باشگاه را به وضعیت خوبی برسانیم و باشگاه از هر نظری رو به رشد بود.

خطیر تاکید کرد: از نظر مالی باشگاه استقلال در شرایط خیلی خوبی قرار داشت و علی عسگری هم خیلی از ما تشکر کرد اما انگار مدیریت استقلال برای خیلی ها جذاب بود.

وی افزود: من اگر در استقلال نباشم، جایی در این فوتبال برای من وجود دارد ولی دوست داشتم که ساختاری مثل سپاهان و فولاد خوزستان برای استقلال ساخته شود. وحدت راز موفقیت و توسعه است. همه باید الان وحدت داشته باشیم که در آسیا تیم نتیجه بگیرد.

خطیر گفت: باید این ذهنیت که نمی‌گذارند و نمی‌خواهند قهرمان شویم در استقلال از بین برود. اگر ما در بازی با نساجی نتیجه می‌گرفتیم، قهرمان می‌شدیم و اصلا کار به اشتباه داوری بازی پرسپولیس و مس رفسنجان نمی‌کشید.

وی افزود: نمی‌خواستم در مورد مسائل داخلی استقلال صحبت کنم و مسائل درون خانوادگی را علنی کنم و فقط هدفم کمک به مشکلات باشگاه استقلال بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هزاران نفر تابعیت آمریکایی را کنار می‌گذارند
بازتاب دیدار فرماندهان ارشد نظامی با رهبر انقلاب در رسانه‌های جهان
برنامه آخرین روز مسابقات کشتی
ظرفیت جابه‌جایی مترو تهران با ورود واگن‌های جدید دو برابر می‌شود
افت هم‌زمان طلا، نقره و دلار در بازارهای جهانی و داخلی
قعر جدول قرمز است!
ایران چگونه چشم پدافند هوایی ارتش آمریکا را کور کرد؟+تصاویر
ماندن در NPT به نفع کشور نیست
درباره تغییر دکترین هسته‌ای تصمیم جدیدی گرفته نشده است
جنگ ایران به سفرهای دریایی جهان رسید
اعتراضات مردمی در آلبانی به درگیری کشیده شد
امگا ۳ ممکن است مدت بقای بیماران سرطان پیشرفته را بهبود بخشد
نسل زد اروپا علیه دولت‌ها به خیابان آمد
مرتس و صورت‌حساب جنگ علیه ایران / از حمایت از جنگ تا شکایت از هزینه‌ها
۲۶۳ امین شماره نشریه دانشجویی سمعک منتشر شد+ دانلود
بازتاب دیدار فرماندهان ارشد نظامی با رهبر انقلاب در رسانه‌های جهان
آرش جنابیان عضو کمیسیون پزشکی فدراسیون جهانی کاراته‌ شد
ارتش: آتش‌سوزی یک نفت‌کش متخلف دیگر در شرق تنگه هرمز
سناتور آمریکایی خطاب به ترامپ: همین حالا به جنگ ایران پایان بده
هنوز پاسخی به نامه ونس ندادم/ تصمیم جدیدی درباره تغییر دکترین هسته‌ای اتخاذ نشده است
ادامه ادعاهای سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top