تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/06/21 - 09:35
کد خبر: 516047

اعتراف اماراتی‌ها بعد از شکست برابر ایران

 اعتراف اماراتی‌ها بعد از شکست برابر ایران

خبرگزاری امارات اعتراف کرد که شاگردان بنتو شجاعت لازم را برابر ایران نداشتند و این تیم ملی فوتبال ایران بود که با نظم و انضباط و فعالیت بیشتری در میدان ظاهر شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ جدال تیم ملی فوتبال ایران و امارات در انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ با یک گل به سود ایران به پایان رسید.

خبرگزاری امارات در واکنش به شکست تیم ملی فوتبال این کشور برابر ایران نوشت: شکست در دومین بازی یک شوک بزرگ به هواداران امارات بود. هواداران امیدوار بودند که بعد از پیروزی بزرگ در دیدار نخست برابر قطر بتوانند در بازی دوم هم نتیجه خوبی کسب کنند اما این گونه نشد. امارات در دیدار برابر ایران فعالیت لازم و شجاعت هجومی را برابر تیمی که پر از ستاره‌های بزرگ در لیگ‌های اروپایی است، نداشت.

خبرگزاری امارات در ادامه نوشت: بازی از ابتدا جدیت، انرژی و انگیزه لازم را در بین بازیکنان دو تیم داشت. بازیکنان امارات به دنبال یک گل زود هنگام بودند تا حریف را شوکه کنند اما تلاش‌های هجومی این تیم تمرکز لازم را نداشت. تیم ملی فوتبال ایران با نظم و فعالیت بیشتری نسبت به حریف ظاهر شد و بارها با رهبری مهدی قایدی و مهدی طارمی دروازه خالد عیسی را تهدید کرد. دفاع ایران عملکرد خوبی در این بازی داشت. امارات در دقایق پایانی روی یک اشتباه گل خورد.

خبرگزاری امارات در پایان نوشت: بنتو در نیمه دوم تلاش کرد تا با تعویض‌های که داشت گل تساوی را به ثمر رساند. امارات فرصت‌هایی داشت اما از آن‌ها استفاده نکرد. ایران هم فرصت‌های خوبی را خلق کرد اما درخشش خالد عیسی باعث شد تا آن‌ها گل دوم را به ثمر نرسانند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بار سنگین نگهداری از سالمندان بر دوش خانواده‌ها
پیگیری حقوقی و دیپلماتیک برای رفع محدودیت پروازهای خارجی ایران
دولت برای سخت‌ترین سناریوها در مرزهای زمینی آماده شده است
حملات جنگنده‌های سعودی علیه شبکه ارتباطی صعده یمن
از هر اقدام انقلابی علیه بن سلمان در داخل عربستان حمایت می‌کنیم
نه قول قهرمانی می دهم نه حضور در نیمه نهایی؛ باشگاه باید بازیکن بسازد
موافقت کامل تاج با برنامه‌های آماده‌سازی قلعه‌نویی
سکوت در برابر ترور، مرزبندی با خشونت را تضعیف می‌کند
چهار سرمربی در آستانه اخراج
پزشکیان در راه اجلاس اوپک گازی مسکو
سه ایرلاین بزرگ دیگر پرواز به عربستان را لغو کردند
رونمایی از بزرگ‌ترین دیوارنگاره دانشگاهی کشور در دانشگاه شهید رجایی
بازداشت ۲ قاچاقچی تروریست با ۱۰۹ قبضه سلاح توسط وزارت اطلاعات
۴ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بین دریافت کنندگان جوایز بخش ایران انجمن IEEE
مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون دانشگاه‌ها تمدید شد
قهرمان بازی‌های آسیایی: محدودیت موبایل سخت بود، اما جواب داد
نایب قهرمان آسیا: روزگاری میوه می‌فروختم، امروز مدال آسیایی دارم
هرگونه تخطی از رهنمودهای ولی فقیه یعنی آسیب زدن به جامعه / انتقام خون رهبر شهید بر همه واجب است
هزینه بستری بیماران مشمول صندوق بیماری‌های خاص رایگان است
گزینه‌های محدود بن سلمان در یمن
احتمال تمدید مهلت ثبت‌نام کالابرگ
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top