تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/06/21 - 12:35
کد خبر: 516077

واکنش برانکو به اخراج؛ فقط از من نپرسید

واکنش برانکو به اخراج؛ فقط از من نپرسید

ایوانکوویچ در پاسخ به این سوال که آیا استعفا می‌دهد یا خیر، گفت: نباید این سوال را فقط از من پرسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ برانکو ایوانکوویچ سرمربی تیم ملی چین دومین شکست متوالی‌ را در انتخابی جام جهانی متحمل شد. چین بعد از شکست ۷ بر صفر مقابل ژاپن در دومین دیدار برابر عربستان ۱۰ نفره در شرایطی که با یک گل پیش افتاده بود، دو بر یک باخت.

با این حال، برانکو گفت در حالی که هشت بازی تا پایان بازی‌های گروه C باقی مانده است، امیدوار است که تیمش در جمع چهار تیم برتر قرار گیرد و شانس صعود به جام جهانی داشته باشد. این در شرایطی است که هشتگ اخراج برانکو در شبکه اجتماعی Weibo ترند شده است.

ایوانکوویچ در پاسخ به این سوال که آیا استعفا می‌دهد یا خیر، گفت: نباید این سوال را فقط از من پرسید. ما در بازی اول باخت قابل توجهی داشتیم اما در بازی دوم بهتر شدیم. تیم‌های قدری در این گروه هستند و هدف ما رسیدن به جمع چهار تیم برتر است. ما در حال تلاش برای رسیدن به این هدف هستیم، در حالی که هشت بازی باقی مانده است، ما هنوز به مسابقات آینده امیدواریم. ما به دقت حریفان خود را تجزیه و تحلیل خواهیم کرد و برای نتایج بهتر تلاش خواهیم کرد.

دو تیم اول این گروه به صورت مستقیم به جام جهانی راه پیدا می‌کنند و تیم‌های سوم و چهارم نیز شانس صعود دارند.

پیپلز دیلی چین در مطلبی با انتقاد از شیوه مربیگری برانکو نوشت: اگر یک ژنرال بی‌کفایت باشد، ارتش خسته می‌شود.

ایوانکوویچ از زمانی که در ماه فوریه به جای الکساندر یانکوویچ صربستانی به عنوان سرمربی چین منصوب شد، تنها یکی از شش بازی خود را برده است و دو تساوی و سه شکست به دست آورده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top