تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/06/21 - 14:39
کد خبر: 516098

شایعه یک رسانه اصلاح‌طلب در مورد طیب‌نیا

شایعه یک رسانه اصلاح‌طلب در مورد طیب‌نیا

رادیکال‌های اصلاح طلب یکی از ماموریت‌های اصلی خود را تلاش برای کناره گیری یا برکناری عارف از دولت تعریف کرده و اصولا وی را حافظ منافع خود در دولت نمی‌دانند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ یک روزنامه اصلح‌طلب مدعی شد علی طیب‌نیا، مشاور عالی رئیس جمهور، از ابتدای دولت تا کنون در نهاد ریاست جمهوری مستقر نشده و نقشی در تصمیمات گرفته شده و انتصابات پس از رای اعتماد در مجلس ندارد.

روزنامه آرمان ملی در این زمینه نوشت: حال مشخص نیست که او خودش حاضر به رفتن به نهاد ریاست جمهوری نیست یا دخالت‌های معاون اول رئیس جمهور و معاونت اجرایی در امور مرتبط با او حتی در تعیین اتاق اسکان او در نهاد ریاست جمهوری و دخالت در حوزه‌های اقتصادی مرتبط با او منجر به این اتفاق شده است.

در ادامه این خبر آمده است که او در سه هفته گذشته در اتاق خود در دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران مستقر بوده و مشغول انجام امور دانشگاهی است. شنیده می‌شود او حتی از حضور در جلسات هیات دولت نیز سرباز زده است.باید از رئیس جمهور محترم پرسید آیا طیب نیا نیز قرار است به سرنوشت آذری جهرمی و ظریف دچار شود؟

گفتنی است فارغ از صحت و سقم این خبر باید اشاره داشت که اصلاح طلبان رادیکال تلاش ویژه ای دارند که هرگونه اختلاف دیدگاه و مشکلی را در دولت چهاردهم منتسب به عارف، معاون اول رئیس جمهور نمایند.

بررسی‌ها در این زمینه نشان می دهد که رادیکال‌های اصلاح طلب یکی از ماموریت‌های اصلی خود را تلاش برای کناره گیری یا برکناری عارف از دولت تعریف کرده و اصولا وی را حافظ منافع خود در دولت نمی‌دانند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آمریکا محتاج تنگه و زمان؛ عجله ممنوع
«نیم‌شب» در میان تجمع مردمی میدان ولیعصر (عج) اکران می‌شود
بررسی طرح جدید کنکور با محوریت امتحان جامع ادامه دارد
اساتید نمونه کشوری و اساتید شهید جنگ‌های اخیر تجلیل شدند
نشانه‌های یک خطای محاسباتی/ وقتی مقاومت عامل جنگ معرفی می‌شود
تمهیدات سازمان سنجش برای تسریع در فرآیند اعلام نتایج آزمون‌ها
ستاد مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب تشکیل شد
دنیا به زودی طنین پیروزی ایران را خواهد شنید
مقاله و نوآوری جایگزین آزمون جامع دکتری
۵۰ درصد ذخایر دارویی در جنگ آزاد شد
تجاوز اشغالگران صهیونیست به سمت نبطیه
نرخ جدید ارزها در مرکز مبادله
افزایش نگرانی‌ها در اردوی تیم ملی ایران
افشاگری درباره ۱۲۰ آزمایشگاه بیولوژیکی آمریکا در سراسر جهان
جذب بانوان در دانشگاه علوم قضایی از سر گرفته شد
جزئیات جدید از یک مرگ مشکوک در حوالی اردوی تیم ملی فوتبال ایران
دانشگاه شریف جان می‌گیرد
ادامه ابهام در سهمیه‌های آسیایی
دفاع عجیب فیفا از صندلی‌های خالی جام جهانی
ثبت‌نام سرویس مدارس برای سال تحصیلی جدید آغاز شد
هشدار درباره شب‌بیداری‌های کنکوری
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top