تاریخ انتشار: جمعه 1403/06/23 - 10:48
کد خبر: 516169

چند نفر در کشور به تب دنگی مبتلا شدند؟‌

چند نفر در کشور به تب دنگی مبتلا شدند؟‌

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از بیش از ۱۸۴ مورد مبتلای «تب دنگی» در کشور خبر داد و گفت: ۴۲ مورد انتقال محلی ثبت‌شده که از این تعداد، ۱۱ مورد در «بندر لنگه» استان هرمزگان و ۳۱ مورد در «چابهار» استان سیستان‌وبلوچستان شناسایی شده‌اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ شهنام عرشی با بیان اینکه براساس گزارش‌های نظام مراقبت سندرمیک جاری در کشور از ابتدای سال جاری تا ۱۸ شهریور ماه، بالغ بر ۱۸۴ ابتلای «تب دنگی» گزارش شده، اظهار کرد: برمبنای بررسی اپیدمیولوژیکی انجام شده برای بیماران، در حال حاضر اکثریت موارد تشخیص داده شده سابقه سفر به خارج از کشور داشته‌اند. براساس بررسی‌های صورت گرفته، ۱۳۱ مورد سابقه سفر به امارات‌متحده عربی، ۹ مورد سابقه سفر به پاکستان، یک مورد سابقه سفر به عمان و یک مورد سابقه سفر به «بنین» را دارند.

وی درباره میزان ابتلای محلی به بیماری تب دنگی در کشور گفت: براساس گزارش‌های ارائه شده، ۴۲ مورد انتقال محلی ثبت‌شده که از این تعداد، ۱۱ مورد در «بندر لنگه» استان هرمزگان و ۳۱ مورد در «چابهار» استان سیستان‌وبلوچستان شناسایی شده‌اند. یک نفر از بیماران دارای ملیت آفریقایی، ۴ نفر افغانستانی، سه نفر ملیت پاکستانی و ۳۴ نفر دیگر ایرانی هستند.

رئیس مرکز بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درباره چگونگی شناسایی بیمارانی که سابقه سفر به خارج از کشور داشته‌اند، توضیح داد: دانشگاه‌های علوم‌پزشکی استان‌فارس یعنی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی شهرهای «گراش»، «لارستان»، «جهرم» و «شیراز» توانسته‌اند اغلب موارد ابتلای وارده را تشخیص دهند؛ منظور از موارد وارده این است که افراد، سابقه سفر به خارج از ایران را دارند و در کشوری دیگر به این بیماری مبتلا شده‌اند.

عرشی افزود: همچنین دانشگاه‌های علوم‌پزشکی هرمزگان، بوشهر، قزوین، چابهار، زاهدان، شهیدبهشتی، ایران، گیلان، مشهد، قم، ایرانشهر و اصفهان توانسته‌اند بیمارانی که سابقه سفر به خارج از کشور داشته‌اند را شناسایی‌ کنند.

رئیس مرکز بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درباره میزان مرگ‌ومیر ناشی از ابتلا به تب دنگی اظهار کرد: تاکنون، مرگ یک نفر به دلیل ابتلا به تب‌دنگی گزارش شده است.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درباره وضعیت گسترش پشه ائدس در کشور نیز گفت: در حال حاضر، پشه آئدس «اجیپتی» در مناطق مستعد استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان، بوشهر و خوزستان و در بخش‌هایی از استان‌های مجاور این مناطق نیز حضور دارد یا در طی ماه‌های آینده مستقر خواهد شد. همچنین پشه آئدس «آلبوپیکتوس» در استان‌های گیلان، مازندران، اردبیل و گلستان و بخش‌های مجاور صید شده و به احتمال زیاد در بخش‌های مجاور حضور دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دروغ عجیب سنتکام درباره تنگه هرمز
دستگاه‌ها برای مسکن و اشتغال جوانان برنامه زمان‌بندی‌شده ارائه دهند
دبیرکل حزب الله: مقاومت تنها راه آزادسازی خاک است
ساعت کاری جدید ادارات اعلام شد
واردات خودروهای کارکرده ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ مجاز شد
ورود بیش از ۷۵۰ هزار دانشجوی جدید به دانشگاه‌ها در مقاطع مختلف
آغاز مهلت مجدد ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی ۱۴۰۵ از ۴ مهرماه
زنان سرپرست خانوار روستایی و شهرهای زیر۲۰ هزار نفر رایگان بیمه می‌شوند
آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ سوم مهر برگزار می شود
لیلاز: تاب‌آوری اقتصاد ما در گرو فعال‌سازی ظرفیت‌های داخلی است
پرداخت ۲۷۳ همت وام قرض‌الحسنه ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن
بقایی: اتهاماتی که به ایران می‌زنند، توصیف کننده اقدامات آمریکاست
تاکید بر بهبود معیشت مردم و تامین کالاهای اساسی در جلسه سران قوا
ترامپ ادعا کرد: در حال ایجاد نیروی هوش مصنوعی هستم!
پرداخت ۲۷۳ همت وام قرض‌الحسنه ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن
آموزش هوش مصنوعی به معلمان سراسر کشور در قالب طرح «ایران دیجیتال»
سنگر سازمان ملل نباید رها شود/ شرکت در مجمع عمومی، حق قانونی ایران
سردار شکارچی: ابتکار عمل در تنگه هرمز در دستان نیروهای مسلح ایران است
داده‌های قضایی مسیر سیاستگذاری در حوزه زنان را دقیق‌تر می‌کند
تکواندوکاران اعزامی ایران به ریاض مشخص شدند
اعلام برنامه عزاداری رحلت حضرت معصومه(س) در حرم مطهر
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top