تاریخ انتشار: شنبه 1403/06/24 - 09:10
کد خبر: 516205

ترامپ: بزرگترین عملیات اخراج مهاجران را انجام خواهیم داد

 ترامپ: بزرگترین عملیات اخراج مهاجران را انجام خواهیم داد

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا تأکید کرد که اگر در انتخابات پیروز شود، بزرگترین عملیات اخراج مهاجران از آمریکا را رقم خواهد زد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق و نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا بار دیگر تأکید کرد که اگر در انتخابات پیروز شود، «بزرگترین عملیات اخراج مهاجران از آمریکا» را انجام خواهد داد.

وی دراین‌باره گفت: ما قصد داریم بخش زیادی (از مهاجران) را از اسپرینگ‌فیلد، اوهایو را اخراج کنیم. ما می‌خواهیم این افراد را بیرون کنیم. می‌خواهیم آنها را به ونزوئلا برگردانیم.

ترامپ هفته گذشته در مناظره با «کامالا هریس» نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا مدعی شد که «مهاجران به صورت خشونت‌باری بر شهرها و ساختمان‌های ایالات متحده آمریکا مسلط شدند.

اواخر مردادماه نیز «جی‌دی ونس» معاون انتخاباتی دونالد ترامپ در گفت‌وگو با شبکه «ای‌بی‌سی‌نیوز» با انتقاد از سیاست‌های مهاجرتی دولت جو بایدن و کامالا هریس اعلام کرد که در صورت پیروزی در انتخابات اخراج مهاجران غیرقانونی از آمریکا را با اخراج یک میلیون نفر آغاز خواهند کرد.

وی دراین‌باره گفت: شما باید با آنچه دست‌یافتنی است شروع کنید؛ فکر می‌کنم اگر روند اخراج را با شمار زیادی از جنایت‌کاران خشن شروع کنید و اینکه شرایط استخدام نیروی کار غیرقانونی را سخت‌تر کیند که موجب کاهش دست‌مزدها در آمریکا شده، تصورم این است قسمت زیادی از مسیر حل مسئله مهاجران غیرقانونی را طی کرده‌اید.

معاون انتخاباتی ترامپ در ادامه افزود: خیلی جالب است که مردم روی این مسئله تمرکز دارند، اما چطور می‌توان ۱۸ میلیون مهاجر را اخراج کرد؟ با یک میلیون شروع کنیم؛ و این چیزی است که کامالا هریس در آن شکست خورده و ما می‌توانیم از همین جا آغاز کنیم.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
ارتقای مرتبه علمی ۴ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
جهش‌های ارزی یکسال اخیر از کجا آب می‌خورد؟
ناسا نقشه جدید کیهانی را منتشر کرد
تغییر در زمان برگزاری امتحانات دانشگاه شریف
آخرین مهلت دانشگاه‌ها برای ثبت تقاضای استخدام هیئت علمی جدید
رفع فیلتر تلگرام در ماه پیش رو تعیین تکلیف می‌شود
گفتگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ونزوئلا
معامله نتانیاهو و دولت ترامپ بر سر سوریه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top