تاریخ انتشار: شنبه 1403/06/24 - 10:44
کد خبر: 516237

درخواست واگذاری زندان اوین به دانشگاه شهید بهشتی

درخواست واگذاری زندان اوین به دانشگاه شهید بهشتی

رییس دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به مشکل کمبود فضای دانشگاهی گفت: امیدواریم با کمک معاون اول رئیس جمهور، واگذاری زندان اوین و انتقال این محل به دانشگاه شهید بهشتی اجرایی شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اولین اجلاس روسای دانشگاه‌ها، موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور در دولت چهاردهم امروز شنبه ۲۴ شهریورماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی با حضور محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور؛ حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛ علیرضا منادی سفیدان، رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، سید ضیا هاشمی، معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس جمهور، آغاز به کار کرد.

دکتر محمودرضا آقامیری در این مراسم با بیان اینکه انتخاب وزیر علوم از همکاران دانشگاه شهید بهشتی مایه مباهات است، ضمن خسته نباشید به دکتر زلفی گل، گفت: امروز دانشگاه شهید بهشتی به عنوان یکی از دانشگاه‌های برتر و جامع در کشور و دارای شبکه ارتباطات علمی گسترده در سطح جهان است.

وی ادامه داد: این دانشگاه با داشتن هزار عضو هیات علمی تمام وقت، ۲۴ دانشکده، ۱۰ پژوهشکده و ... دستیابی به علم نافع را از طریق پیشبرد علم و خرد می‌داند.

رییس دانشگاه شهید بهشتی خاطر نشان کرد: در این دانشگاه فعالیت در حوزه‌های مختلف علم و فناوری پیشگامانه، توسعه رشته‌ها و دانشکدهای بین رشته‌ای مرجعیت ساز، گسترش همکاری علمی با کشورهای همسایه و هم سو، قرارداد با صنایع و دستگاه‌ها، ایجاد فضای آرام اخلاقی، ایستادگی در برابر اپارتاید نظام سلطه که مخصوصاً برای دانشگاه‌ شهید بهشتی وضع شده، برنامه ریزی برای تامین مسکن و ... را دنبال می‌کنیم.

وی افزود: دانشگاه شهید بهشتی معتقد است میتواند در راستای تحقق مرجعیت علمی در طلایه‌داری و مرجعیت علمی قدم‌های بلندتری بردارند.

آقامیری با اشاره به تدوین سند تحولی دانشگاه شهید بهشتی گفت: در این سند اعتلای اخلاق حرفه ای بالندگی، گسترش فناوری‌های مرز دانشی، توسعه همکاری‌های علمی بین‌المللی، تدوین شاخص‌های کلان، به دنبال سبک نوینی از برنامه ریزی دانشگاهی است.

رییس دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه قصد ندارد از محدودیت‌ها صحبت کند، خطاب به معاون اول رئیس جمهور گفت: امیدواریم با کمک جنابعالی واگذاری زندان اوین و انتقال این محل به دانشگاه که در گذشته مطرح شده بود، اجرایی شود و امیدواریم بتوانیم مشکل کمبود فضای دانشگاه را حل کنیم.

وی خاطر نشان کرد، دانشگاه شهید بهشتی به علت تحریم‌های ظالمانه مضاعف درخواست‌ حمایت‌های دلگرم کننده دارد.

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نگذارید شهادت حمیدرضا رجب‌زاده تبدیل به یک روند برای دشمن شود
خون شهید رجب‌زاده دادرسی فوری و قاطع می‌خواهد
واکنش بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر به انتصاب محسن رضایی
رهبر انقلاب با انتصاب محسن رضایی دست جریان سازش‌کار را کوتاه کردند
این‌بار بلندتر اذان بگوئید
تله جدید کلاهبرداران برای کنکوری‌ها
تمام نخبگان جذب‌شده به دانشگاه‌ها، استخدام شدند
برنامه دولت برای تقویت اعتبار کالابرگ در شرایط جدید اقتصادی
رژیم صهیونیستی بزرگ‌ترین تهدید علیه امنیت منطقه است
دور جدید مذاکرات با اسرائیل ماه آینده برگزار نمی‌شود
معلمان بازنشسته در استفاده از امکانات رفاهی با شاغلان تفاوتی ندارند
اذعان وزیر جنگ پیشین آمریکا به کمبود مهمات در برابر ایران
دو مشکل جدی ترامپ از نگاه سی‌ان‌ان
سال تحصیلی جدید حضوری آغاز می‌شود
لژیونر ایرانی تیتر رسانه «سان» انگلیس شد
۸ راه برای اینکه فرش شما عالی به نظر برسد
عطر مناسب افراد پرتعریق | ۵ عطر با بوی تمیزی و حمام
چگونه یک شرکت طراحی سایت خوب در شیراز انتخاب کنیم؟ ۷ معیار مهم قبل از سفارش سایت
ذوالقدر، پزشکیان و محسن رضایی؛ آزمون وحدت و اعتماد
نقش ولتاژ باتری خودرو: آنچه برای عملکرد بهینه باید بدانید
حمکرانی در حصار ذهنِ وارونه
آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود
آمادگی و تمهیدات کامل برای برگزاری آزمون سراسری/پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
محتوای دروس معارف با محوریت حماسه سه جنگ تحمیلی تغییر می‌کند
شروط جدید تاسیس موسسه آموزش عالی و صدور مجوز رشته اعلام شد
ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی آغاز شد/ اعلام جزئیات ثبت نام
راه اندازی مرکز ملی آموزش مجازی در دانشگاه پیام نور
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ اواخر مرداد اعلام می‌شود
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top