تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/06/25 - 09:33
کد خبر: 516340

تیلور به یک‌قدمی کامران رسید

 تیلور به یک‌قدمی کامران رسید

رقیب سنتی حسن یزدانی با حضور در فینال انتخابی اوزان غیرالمپیکی آمریکا به دنبال کسب چهارمین مدال جهانی خود است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رقابت‌های انتخابی کشتی آزاد و فرنگی آمریکا برای مسابقات اوزان غیر المپیکی از عصر روز گذشته به وقت ایران آغاز و شامگاه امشب (یکشنبه) به پایان خواهد رسید. حضور چهره‌های نامداری مانند دیوید تیلور، جمیز گرین، ویتو آروجائو، و جردن باروز از مهمترین جذابیت‌های این پیکارها بود.

جردن باروز که سال گذشته با شکست برابر چنس ماستلر از رسیدن به مسابقات جهانی ۲۰۲۳ بلگراد بازمانده بود امسال نیز در وزن ۷۹ کیلوگرم حضور پیدا کرده و در فینال باید یک جدال انتقامی با ماستلر داشته باشد. همچنین دیوید تیلور رقیب سنتی حسن یزدانی برای کسب نشان طلای جهانی عزم خود را جزم کرده تا بتواند این بار در وزن ۹۲ کیلوگرم به میدان برود.

تیلور پیش از المپیک در فینال ایکس کشتی آمریکا مغلوب آرون بروکس جوان شد و از رسیدن به المپیک بازماند. بروکس نیز به عنوان بهتر از سومی المپیک دست پیدا نکرد.

از مهمترین نکات این دوره از مسابقات انتخابی بازگشت جیمز گرین و دیوید تیلور بود که پیش از این با دنیای قهرمانی وداع کرده بودند.

مسابقات جهانی چهار وزن غیر المپیکی آبان‌ماه سال جاری در شهر تیرانا پایتخت آلبانی برگزار می‌شود. برای ایران رضا مومنی در وزن ۶۱ کیلوگرم، امیرمحمد یزدانی در وزن ۷۰ کیلوگرم، محمد نخودی در وزن ۷۹ کیلوگرم و کامران قاسمپور در وزن ۹۲ کیلوگرم به میدان خواهند رفت.

در صورت قهرمانی تیلور در انتخابی آمریکا دوستداران کشتی می‌توانند شاهد تقابل احتمالی کامران قاسمپور با اعجوبه کشتی آمریکا باشند.

فینالیست‌های انتخابی کشتی آزاد آمریکا به شرح زیر است؛

وزن ۶۱ کیلوگرم: ویتو آروجائو – مارکوس بِلیز

وزن ۷۰ کیلوگرم: جیمز گرین – اَلک پانتالئو

وزن ۷۹ کیلوگرم: جردن باروز – چنس مارستلر

وزن ۹۲ کیلوگرم: دیوید تیلور – زاهید والنسیا

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دروس حوزه علمیه قم در پی ارتحال آیت‌الله شبیری زنجانی تعطیل شد
حل مشکلات کشور در سایه علم‌آموزی و کسب مهارت است
روایت نخستین روز مدرسه کلاس‌اولی‌ها
طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
گوگل در خدمت اقدامات جاسوسی اسرائیل
گزارش‌ها از حمله موشکی یمنی‌ها به عربستان
دور جدید حملات سعودی به مناطق مسکونی در استان صعده یمن
تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
ادعای جدید ترامپ: از ایده دیدار با پزشکیان استقبال می‌کنم
مسابقه دو همگانی دانشگاهیان خراسان رضوی در مشهد برگزار می‌شود
جدیدترین ادعای سخنگوی تروریست‌های سنتکام علیه ایران
دوحه مدعی شد: آمریکا به دنبال دستیابی به توافق با ایران است!
اتخاذ تدابیر ویژه به منظور مقابله با تحریم هوایی ایران
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور باید برای تولید و اشتغال به میدان بیاید
هشدار هواشناسی برای ۴ استان
کُرخوانی بیرانوند با مهاجمان در تمرین دیروز تیم ملی
بن‌گویر خطاب به صهیونیست‌ها: سلاح را در کمد نگه ندارید
هشدار امنیتی سفارت آمریکا به شهروندان خود در عربستان
انزجار جهاد اسلامی از سکوت عربی اسلامی درباره هتاکی نتانیاهو
انهدام یک فروند پهپاد شناسایی دشمن بر فراز تنگه هرمز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top