تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/06/27 - 10:48
کد خبر: 516663

سه دستور مهم همتی به رییس جدید سازمان بورس

سه دستور مهم همتی به رییس جدید سازمان بورس

وزیر اقتصاد در مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید سازمان بورس سه دستور مهم داد و از او خواست تا به میدان بیاید و مشکلات بورس را برطرف کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ عبدالناصر همتی در آیین تودیع و معارفه رییس سازمان بورس که صبح امروز سه شنبه در این سازمان برگزار شد، افزود: رییس سازمان بورس سه وظیفه مهم بر عهده دارد، یکی اینکه به اصطلاح کتش را در بیاورد و در وسط میدان باشد، دوم اینکه ماهی یکبار با خبرنگاران و فعالان بازار جلسه برگزار کند و در مسائل مختلف موضع گیری کند. نکته سوم هم برخورد با فساد و شفاف سازی است. خبرهایی به من رسیده و فعالان بازار از عملیاتی که در مجموعه بازار اتفاق میفتد گلایه می کنند.

وزیر اقتصاد گفت: رشد اقتصادی ، کنترل تورم و جلوگیری از بیکاری است اگر این موارد محقق شود یعنی مسئولان موفق بودند. حضور جلسات مختلف مهم است اما خروجی کار مهم تر است. به عنوان مثال تا امروز فرصت نکرده ام در دفتر خودم بنشینم چراکه جلسات متعددی داشته ام اما همانطور که اشاره شد خروجی جلسات مهم است. در بازار سرمایه هم به همین صورت است. از سوی دیگر باید به این نکته توجه کرد که وقتی ارزش یک شرکت در دنیا دو برابر مارکت کپ ۱۴۰میلیارد دلاری بازار سهام ایران است، این وضعیت قابل قبول نیست و باید اصلاح شود.

وی افزود: انتظار من از آقای صیدی این است که فکری برای اندازه بازار و مارکت کپ داشته باشند.

همتی گفت: با قطع برق تولید نابود می شود و از اهداف پیش بینی شده عقب می‌افتیم.

وی با اشاره به اینکه، شنیدم که ارز نیمایی به قهوه هم تخصیص پیدا می کند که قیمتش در بازار معادل دو برابر ارز تخصیص یافته است، گفت: در این راستا در دولت و بانک مرکزی جهت تخصیص بهینه ارز مذاکراتی داشته ام.

همتی با اشاره به اینکه، بورس باید مرکز تامین اعتباری کشور شود، گفت: تمام بار روی دوش سیستم بانکی است که باید اصلاح شود. اصلاح نرخ سود وقتی محقق می‌شود که بانک های ما تراز باشند. با همکاری تیم اقتصادی تلاش می کنیم تا نرخ بهره را کنترل کنیم و برای تامین مالی روی بازار سرمایه تکیه کنیم. امروز پنجاه میلیون سهام دار داریم اما فعالان بازار خیلی کم شده اند که باید اصلاح شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top