تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/07/01 - 09:38
کد خبر: 517078

نخستین واکنش‌ها به موشکباران سنگین بامدادی حزب الله

 نخستین واکنش‌ها به موشکباران سنگین بامدادی حزب الله

در نخستین واکنش‌ها به عملیات امشب حزب الله به مواضع رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی، وبگاه آکسیوس نوشت:حمله بامدادی امروز حزب‌الله، از حیث عمق مناطق مورد هدف، بی‌سابقه بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در پی عملیات گسترده موشکباران امروز مقاومت اسلامی لبنان به شمال اراضی اشغالی رسانه‌های خبری در داخل و خارج از اراضی اشغالی واکنش نشان دادند.

در همین ارتباط، وبگاه آمریکایی آکسیوس نوشت: حزب الله موشک‌های دوربرد به سمت جنوب حیفا شلیک کرد که حمله بامدادی امروز حزب‌الله، از حیث عمق مناطق مورد هدف، بی‌سابقه بود.

این گزارش می‌افزاید: حمله امشب حزب الله از حیث عمق دوربردترین حمله موشکی از آغاز هشتم اکتبر بود.

از سوی دیگر، خبرگزاری یونیوز لبنان به نقل از رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند که رسانه‌ها به دلیل آنچه سانسور و عدم پخش اخبار نظامی نامیده می‌شود از اشتراک گذاشتن جزئیات بیشتر ممنوع شده‌اند.

رادیو ارتش اشغالگران در واکنش به حمله گسترده موشکی حزب الله نوشت: باید خاطرنشان کنیم که دو ماه قبل حزب الله با انتشار ویدئویی از نفوذ پهپاد خود (هدهد) بر فراز پایگاه هوایی رامات دیوید خبر داد که و تصاویری از باند پروازی و بالگردهای موجود در آن را منتشر کرد.

به اذعان این رسانه عبری، لحظاتی پیش همان پایگاهی که حزب الله در آن زمان به آن نفوذ کرده بود، اینک هدف موشک‌های حزب الله شد.

از سوی دیگر، خبرنگار نظامی رادیو ارتش اشغالگران نیز در گزارشی اذعان کرد که حزب الله به نظر می‌رسد هدفی خوبی را هدف گزاری کرد و در پاسخ به دیدار چهارشنبه گذشته وزیر جنگ از پایگاه رامات دیوید، اینک حزب الله در پیامی متضاد سعی کرد پیام خود را در قالب موشکباران این پایگاه به تل آویو ابلاغ کند.

به اذعان رادیو ارتش اسرائیل حزب الله با آگاهی کامل این پایگاه را در سیبل ضربات موشکی خود انتخاب کرد تا پیام تلویحی خود را به تل آویو ابلاغ کند.

از سوی دیگر اکسیوس به نقل از مقامات کاخ سفید نوشت احتمال دارد که پس از تبادل اخیر موشکی، وضعیت از کننترل خارج شود و به جنگی فراگیر و تمام عیار مبدل شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
سیاهچاله پیامدهای فردی و اجتماعی
غریب‌ آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد
پیشگیری از آنفلوآنزا در سالمندان
پزشکیان: مدیریت ناترازی انرژی تا تحقق کامل اهداف یک ضرورت است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top