تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/07/01 - 19:27
کد خبر: 517166

واکنش آموزش و پرورش به حادثه آغاز سال تحصیلی

واکنش آموزش و پرورش به حادثه آغاز سال تحصیلی

آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی به ماجرای مصدومیت دو دانش آموز هنرستانی در ارومیه که صبح امروز رخ داد واکنش نشان داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  در اطلاعیه اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی درخصوص جزئیات ریزش سقف یک کلاس در ارومیه آمده است: به دنبال ریزش جزئی گچ سقفی یک کلاس در ارومیه، به اطلاع می‌رساند که اتفاق رخ داده تنها ریزش جزئی گچ سقفی کلاس بوده و مشکل خاصی از ابن بابت وجود نداشته است.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: به دنبال این اتفاق و مصدومیت جزئی ۲ تن از دانش آموزان، با حضور عوامل اورژانس اعلام شد که هیچ مورد نگران کننده‌ای وجود ندارد اما همکاران مدرسه برای اطمینان کامل از موضوع، دانش آموزان را به بیمارستان اعزام کردند.

اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی در اطلاعیه خود افزوده است: ددر حال حاضر هیچ‌کدام از دانش آموزان دارای مشکل نیستند و در انتظار نتیجه عکس‌برداری پزشکی هستند.

گفتنی است صبح امروز  اولین حادثه سال تحصیلی در آذربایجان‌غربی برای یک هنرستان شهر ارومیه رخ داد (اینجا) که دو دانش آموز مصدوم شدند.

خبرآنلاین آذربایجان‌غربی از تلاش‌های مسئول اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی که در سریع‌ترین زمان نسبت به اخبار آموزش و پرورش اطلاع‌رسانی می‌کند قدردانی می‌کند اتفاقی که با انتخاب سجاد امیر کردلر یکی از خبرنگاران با سابقه از آذرماه سال گذشته و با ارتباط مناسب با رسانه‌ها، منجر به اطلاع‌رسانی‌های به موقع این سازمان شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
روایت جدید از هزینه‌کرد ۱.۵ میلیارد تومانی در شرکت بارز/چرا هزینه مراسم به حساب مدیر حراست واریز شد؟
دویست شب مجاهدت مردم خیابان
هدف‌گیری امنیت ملی در شرایط جنگی
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
موضع دوباره زلنسکی علیه ایران
تراکتور از روی پرسپولیس پرواز کرد
قهرمان‌سازی از خلبان آمریکایی، سفارشی بود
احسان خاندوزی رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی شد
حملات یمن فرودگاه ابها را به تعطیلی کامل کشاند
انهدام چهارمین فروند MQ-۱ در تنگه هرمز
حقوق اعضای هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی شریف افزایش یافت
بانک مرکزی باید برای مهار نوسانات ارزی از انفعال خارج شود/ هیچ خلا قانونی برای کنترل نرخ ارز وجود ندارد
سازمان ملی هوش مصنوعی موانع فعالیت کسب و کارهای داده محور را رفع می‌کند
پرمصرف‌ها نباید سهم بیشتری از یارانه انرژی ببرند
تداوم الگوی فعلی تغذیه در دانشگاها
دویست شب گذشت، اما این قرار تمام نشد
سوریه بعد از براندازی نظام اسد
حجاب در حاشیه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top