تاریخ انتشار: شنبه 1403/07/07 - 09:20
کد خبر: 517720

ادعای عجیب بلینکن درباره حمله اسرائیل به بیروت

 ادعای عجیب بلینکن درباره حمله اسرائیل به بیروت

بلینکن در نشست خبری با نادیده گرفتن جنایت امروز رژیم صهیونیستی در حق غیرنظامیان در ضاحیه بیروت حملات اسرائیل به لبنان را حق مشروع این رژیم دانست و درعین حال از تلاش‌ها برای آتش بس خبرداد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در نشستی خبری حاضر شد و به پرسش‌های خبرنگاران و تجاوز بیرحمانه امروز رژیم صهیونیستی به خاک لبنان پاسخ داد.

شبکه خبری الجزیره جمعه شب گزارش داد که بلینکن در پاسخ خبرنگاران درباره رویدادهای جاری در منطقه غرب آسیا و انفجارهای امروز ضاحیه جنوبی بیروت از سوی اسرائیل گفت: طی ساعت‌های اخیر شاهد حوادثی بودیم که نشانگر این است که خاورمیانه و جهان شاهد سپری کردن لحظات خطرناکی است.

وی در نشست خبری بار دیگر خواستار آتش بس در نقاط مرزی میان اسرائیل و لبنان شد.

بلینکن همچنین افزود: انتخاب‌هایی که همه طرف‌های درگیری طی روزهای آینده اتخاذ خواهند کرد، به زودی وضعیت منطقه و پیامدهای ناشی از آن بر روی ملت‌هایشان را روشن خواهد کرد.

وزیر خارجه آمریکا بار دیگر راه حل دیپلماتیک را برای طرفین درگیری در لبنان و اسرائیل توصیه کرد.

مقام کاخ سفید تاکید کرد که روند فعلی درگیری به خشونت بیشتر و بی ثباتی در منطقه دامن خواهد زد.

وی با نادیده گرفتن حملات جنایت‌بار امروز این رژیم در حمله به مناطق غیرنظامی در لبنان مدعی شد که این حق اسرائیل است که از خود دفاع کند و با تهدیدات امنیتی ناشی از دشمنانش در نقاط مرزی خود پاسخ دهد و با آن مقابله کند.

بلینکن در ادامه مدعی شد که بهترین راه برای بازگرداندن آوارگان به منازل خود راه حل دیپلماتیک و دستیبابی به آتش بس است.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار دیگری درباره واکنش کاخ سفید درباره حملات امروز به ضاحیه مدعی شد که کاخ سفید در حال گردآوری اطلاعات و رصد اوضاع در بیروت است تا طبق داده‌ها موضع خود را اعلام کند.

وی درباره جنگ غزه نیز گفت: دستیابی به توافقی برای آتش در غزه نیز به سود اسرائیل و حماس خواهد بود.

وزیر خارجه آمریکا درباره مساله مناقشه مرزی میان لبنان و اسرائیل افزود: بازگشت به شرایط پیش از عملیات هفتم اکتبر در خصوص مسائل مرزی میان لبنان و اسرائیل کافی نیست.

وی با بیان اینکه وقوع یک جنگ فراگیر در منطقه غرب آسیا به سود هیچ طرفی نیست، مدعی شد: تمام تلاش خود را برای جلوگیری از تیش و گسترش گستره جنگ به کار خواهیم بست.

محافل رژیم صهیونیستی در پی بمباران امروز منطقه ضاحیه بیروت مدعی ترور دبیرکل حزب الله لبنان در این رخداد شده‌اند.

رژیم صهیونیستی بار دیگر با حمله هوایی به مناطق مسکونی در منطقه «حارة حریک» در قلب ضاحیه بیروت ویرانی گسترده‌ای در منطقه با تراکم بالای شهروندان بی‌گناه غیرنظامی به بار آورد و در ادامه کارنامه سیاه ضد انسانی خود مرتکب جنایت تازه‌ای شدند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیوند فرهنگ با زندگی به تقویت فعالیت‌های فرهنگی کمک می‌کند
شروع دوره قبولی‌های آزمون دستیاری تا ۲آبان
اعمال تأثیر مثبت معدل در آزمون‌های علوم پزشکی با شرایط جدید
امدادگران هلال احمر ۷۲۵۰ نفر را از زیر آوار ناشی از جنگ نجات دادند
پیشنهاد پرداخت ماهانه ۱۰ میلیون تومان به خانواده‌ها به‌جای بسته کالایی
اختصاص سهمیه به داوطلبان آزمون سراسری آسیب­‌دیده از جنگ­‌ ابلاغ شد
توان قطع اینترنت استارلینک را داریم
ردپای مشکلات مالی داروخانه‌ها در بروز کمبود دارو
قدردانی بیت آیت‌الله شبیری زنجانی از رهبر انقلاب و مردم ایران
بار سنگین نگهداری از سالمندان بر دوش خانواده‌ها
پیگیری حقوقی و دیپلماتیک برای رفع محدودیت پروازهای خارجی ایران
دولت برای سخت‌ترین سناریوها در مرزهای زمینی آماده شده است
حملات جنگنده‌های سعودی علیه شبکه ارتباطی صعده یمن
از هر اقدام انقلابی علیه بن سلمان در داخل عربستان حمایت می‌کنیم
نه قول قهرمانی می دهم نه حضور در نیمه نهایی؛ باشگاه باید بازیکن بسازد
دلار در کانال ۱.۸ میلیون ریال
موافقت کامل تاج با برنامه‌های آماده‌سازی قلعه‌نویی
سکوت در برابر ترور، مرزبندی با خشونت را تضعیف می‌کند
چهار سرمربی در آستانه اخراج
پزشکیان در راه اجلاس اوپک گازی مسکو
سه ایرلاین بزرگ دیگر پرواز به عربستان را لغو کردند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top