تاریخ انتشار: شنبه 1403/07/07 - 12:08
کد خبر: 517769

اتهام آمریکا علیه ۳ ایرانی

اتهام آمریکا علیه ۳ ایرانی

وزارت دادگستری آمریکا سه مرد را به حمله سایبری و دست داشتن در ماجرای ادعایی هک ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ توسط ایران متهم کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ وزارت دادگستری آمریکا با انتشار کیفرخواست علیه سه مرد ایرانی آنها را به حمله سایبری به مقامات فعلی و سابق دولت آمریکا، کارزارهای سیاسی، اصحاب رسانه و سایرین با هدف سرقت اطلاعات از این مقامات آمریکایی و تلاش برای ایجاد بی‌اعتمادی به انتخابات ریاست جمهوری این کشور متهم کرد.

در این کیفرخواست نام این افراد مسعود جلیلی، سید علی آقامیری و یاسر بلاغی ذکر شده و ادعا شده است که آنها برای یک کارزار هکری گسترده آماده شده بودند و این کار را انجام دادند که بخشی از تلاش‌های مستمر ایران برای ایجاد اختلاف، کاهش اعتماد به فرآیند انتخابات ایالات متحده و کسب اطلاعات به صورت غیرقانونی است.

وزارت دادگستری آمریکا همچنین در این کیفرخواست مدعی شده است که هکرهای ایرانی چنین اطلاعاتی را به عنوان بخشی از تلاش‌های خود برای انتقام ترور ژنرال قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می‌خواستند.

ارتش آمریکا در ژانویه ۲۰۲۰ سردار قاسم سلیمانی را در فرودگاه بغداد، پایتخت عراق هدف قرار داد که به شهادت او و همراهانش منجر شد.

بنابر ادعای کیفرخواست صادر شده، اهداف هک ایران شامل یکی از وکلای ترامپ، مقامات سابق سیا و یک سفیر سابق ایالات متحده بوده است.

پلیس فدرال آمریکا (FBI) از ماه ژوئن، در حال بررسی فعالیت‌های هکری با هدف حساب‌های ایمیل کارکنان ستاد انتخاباتی ترامپ و سایر افراد در پیرامون رئیس جمهور سابق است. تحقیقات اف‌بی‌آی همچنین بر روی یک شخصیت آنلاین به نام «رابرت» متمرکز بوده است که با خبرنگاران آمریکایی تماس گرفته بود.

به نوشته واشنگتن پست، افراد آشنا با این تحقیقات که خواستند نامشان فاش نشود، این شخص اسناد مبارزاتی را که به دروغ ادعا می‌کرد در حین کار با ستاد ترامپ به دست آورده است، به اشتراک گذاشت.

مقامات ایالات متحده مدعی‌اند که این شخص یا افرادی که خود را به‌عنوان «رابرت» نشان می‌دهند، از طرف دولت ایران عمل می‌کنند و فایل داده‌های سرقت شده از حساب‌های ایمیل مشاوران ترامپ را به سازمان‌های خبری ارائه می‌دهند.

در میان اهداف حمله هکری، «سوزی وایلز» مشاور و یکی از بلندپایه‌ترین مقامات کارزار ترامپ قرار داشته است. افراد آشنا به این تحقیقات گفتند که سایر افراد در اردوگاه ترامپ، از جمله مشاوران ستاد انتخاباتی نیز در معرض خطر قرار گرفتند.

دادستان کل آمریکا با انتشار این کیفرخواست مدعی تلاش‌های ایران، روسیه و چین برای مداخله در سیاست و انتخابات ایالات متحده از طریق هک، انتشار اطلاعات نادرست و کارزارهای نفوذ مخفیانه شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
احتمال غیبت مدافع پرسپولیس مقابل خیبر
پزشکیان: اگر خودتحریمی نکنیم، دشمن نمی‌تواند ما را به زانو درآورد
امتیاز ویژه برای طلایی‌های آسیایی کشتی در انتخابی
نتانیاهو حمله به فرودگاه ریاض را محکوم کرد
رضایی: ترامپ با استخدام اشرار به قاچاق روی آورده است
حمله جدید موشکی به ریاض؛ ترمینال ۴ فرودگاه «ملک خالد» در آتش سوخت
نکونام: فردا میهمان هستیم نه میزبان؛ خبری از رقابت برابر نیست
رقابت ۵ فرنگی‌کار ایرانی در روز اول مسابقات امیدهای جهان
مخبر: ایران قطعا فراتر از مرزهایش به دشمن ضربه می‌زند
یزد دوشنبه عزای عمومی اعلام شد
۴ عملیات ویژه نیروهای مسلح یمن در عمق خاک عربستان
کشمکش وزارت ورزش و شرکت توسعه بر سر تعطیلی باشگاه انقلاب
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از سه‌شنبه
خدمت به خانواده شهدا نباید در حد وظیفه اداری باقی بماند
ایران جزو ۱۲ کشور برتر دنیا در صنعت فضایی است
هزینه ۵ خارجی پرسپولیس در ازبکستان خبرساز شد
۱۳ میلیون ایرانی پزشک خانواده دارند
فدراسیون پاسخ خداداد عزیزی را داد؛ پیگیر بودیم و هستیم
همتی: فروپاشی اقتصادی با بیانیه سیاسی تحقق نمیابد
وقوع حادثه برای یک نفتکش در سواحل عمان
ارّه خاویر میلی بر ریشه ۳۳ هزار کسب‌وکار آرژانتینی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top