تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/07/08 - 09:10
کد خبر: 517864

حزب‌الله عراق: پرچم شهید نصرالله تا پیروزی روی دوش ماست

 حزب‌الله عراق: پرچم شهید نصرالله تا پیروزی روی دوش ماست

حزب‌الله عراق تاکید کرد که شهادت سید مقاومت و همه مجاهدان در راه حق، هرگز مانع ادامه مسیر آنها نخواهد شد و پرچم شهید نصرالله تا رسیدن به پیروزی روی دوش مقاومت می‌ماند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ گردان‌های حزب الله عراق با صدور بیانیه‌ای در واکنش به شهادت سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان در جنایت تروریستی دشمن غاصب صهیونیستی، اعلام کرد: شهادت مظلومانه این رهبر بزرگ، بنده صالح خداوند، سید قهرمان مقاومت، سید حسن نصرالله و جمعی از رهبران و فرماندهان مجاهد، در تجاوز وحشیانه صهیونیستی -آمریکایی در بیروت را، به محضر امام عصر عجل الله فرجه و حضرت آیت الله خامنه‌ای، مراجع عظام، همه رزمندگان، مومنان و مستضعفان در جهان تسلیت عرض می‌کنیم.

حزب الله عراق افزود: بار دیگر جبهه مقاومت در عملیات خائنانه دشمن، با همان ابزار وحشیانه که فرماندهان پیروزی را در عراق به شهادت رساند، رهبری بزرگ را از دست داد. اما از دست دادن این رهبر بزرگ و همه رهبران و فرماندهان شهید در محور خیر مقاومت، هرگز رزمندگان ما را از ادامه راه حق و حمایت از مستضعفان باز نخواهد داشت؛ بلکه خون پاک این شهدا شدت نبرد را بیشتر می‌کند و تقدس بیشتری به راه مقابله با رژیم‌های استکباری در منطقه می‌بخشد.

در ادامه این بیانیه آمده است: ما اطمینان داریم که برادرانمان در حزب الله، عزم و اراده خود را برای ادامه راه مقاومت حسینی که قطعاً حتی بعد از پیاده شدن شوالیه قهرمان مقاومت از اسب خود، از قلب رزمندگان مقاومت محو نخواهد شد، افزایش خواهند داد و در رکاب ایشان می‌مانند و پرچم سید حسن نصرالله را تا رسیدن به پیروزی وعده داده شده، خداوند حمل می‌کنند.

حزب الله عراق تاکید کرد: شهادت سید مقاومت را به همه برادرانمان در لبنان، خانواده این شهید والامقام، همه خانواده‌های شهدایی که همراه با سید حسن نصرالله پر کشیدند و همه آزادگان جهان تسلیت می‌گوییم و از خداوند می‌خواهیم که این شهدای بزرگ ما را مورد لطف و رحمت خود قرار داده و به خانواده‌ها و دوستدارانشان صبر و آرامش دهد.

رژیم غاصب صهیونیستی روزجمعه با حمله به محله‌ای در بیروت لبنان و بمباران شدید چندین ساختمان، سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله را به شهادت رساند.

دیروز جنبش حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد کهه سید حسن نصرالله به‌همراه همرزمان شهید خود در طول ۳۰ سال مجاهدت، به درجه شهادت نائل شده است و سید حسن نصرالله بود که رزمندگان مقاومت را از پیروزی به پیروزی دیگر رهبری و فرماندهی کرد و پیروزی‌هایی مانند آزادسازی لبنان از اشغال اسرائیل در سال ۲۰۰۰ و نیز پیروزی در جنگ ۳۳روزه ۲۰۰۶ تا نبرد حمایت و پشتیبانی از فلسطین و غزه را رقم زد.

در پی اعلام خبر دردناک شهادت سید مقاومت، بسیاری از کشورهای عربی و اسلامی، چند روز عزای عمومی اعلام کرده و پرچم‌ها به احترام شهید نصرالله، به حالت نیمه‌افراشته درمی‌آید. در کشورمان نیز حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام تسلیت‌شان به‌مناسبت شهادت سید حسن نصرالله دبیرکل فقید حزب‌الله لبنان، پنج روز عزای عمومی را در کشور اعلام فرمودند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
عراقچی: از راه‌حل‌های دیپلماتیک که حقوق ملت ایران را تأمین کند، استقبال می‌کنیم
هشدار حمله هسته‌ای کره‌شمالی به آمریکا و کره‌جنوبی
شایسته‌سالاری و شفافیت، حلقه مفقوده مبارزه با فساد در شرکت‌ها، صندوق‌های بازنشستگی و سازمان‌های دولتی است
اقدام خصمانه سوئد علیه ایران
جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک‌طرفه شد
تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه
منابع بودجه ۱۴۰۶ باید متناسب با تکالیف برنامه هفتم امنیت غذایی باشد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top