تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/07/08 - 13:54
کد خبر: 517930

مهلت جذب مدرس حق التدریس علمی کاربردی تمدید شد

مهلت جذب مدرس حق التدریس علمی کاربردی تمدید شد

مهلت جذب مدرس حق التدریس در دانشگاه جامع علمی کاربردی تا ۱۳ مهر تمدید شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اصغر کشت کار، قائم مقام رئیس و معاون آموزشی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: متقاضیان واجد شرایط می توانند با مراجعه به سامانه جذب مدرسان به آدرس https://jam.uast.ac.ir  اقدامات لازم برای ثبت نام را انجام دهند.

 کشت کار درخصوص فرآیند جذب مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی در سال جاری اظهار داشت: فرآیند بکارگیری مدرسان با نیازسنجی اولیه در مراکز آموزشی انجام شده است و ظرفیت نهایی اختصاص یافته، پس از تایید واحدهای استانی دانشگاه ، جهت تامین نیازها و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود باتوجه به دوره های در حال اجرا و همچنین رشته های جدید، در قالب گروه درس های تعیین شده، صورت گرفته است به نحوی که تامین مدرس مورد نیاز مراکز آموزشی، طبق ظرفیت‌سنجی مناسب صورت پذیرد.

قائم مقام رئیس و معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی تصریح کرد: طبق مصوبه هیات اجرایی جذب دانشگاه از این فراخوان، متقاضیان تدریس در دانشگاه جامع علمی کاربردی برای شرکت در فراخوان می بایست حداقل ۳ سال سابقه کاری مرتبط با گروه درسی انتخابی داشته باشند همچنین حداقل سن متقاضیان برای شرکت در فراخوان ۲۸ سال و حداکثر سن ۶۵ سال می باشد و جذب مدرس بصورت بومی در استان ها صورت می گیرد.

کشت کار افزود: ملاک ثبت نام قطعی متقاضیان در این فراخوان ، تکمیل فرم های سامانه  و اخذ کد رهگیری می‌باشد.

قائم مقام رئیس و معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه گفت: ظرفیت پیش بینی شده برای پذیرش مدرسان ۳ هزار و ۳۰۴ نفر می باشد که نیازسنجی آن در یک بازه زمانی مشخص باتوجه به نیازهای زمانی و مکانی مطابق با آمایش آموزش های عالی علمی کاربردی از طریق واحدهای استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی انجام و جمع بندی شده است.

کشت کار در خاتمه اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی تلاش می کند نتایج فراخوان را قبل از شروع ترم تحصیلی بهمن ماه، اعلام نماید تا بتوانیم از خدمات مدرسان جدید در بهبود ارائه آموزش های اشتغال محور بهره مند شویم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۲۶ درصد مرگ‌‌های تصادفات قابل پیشگیری است
افزایش مصدومان واژگونی اتوبوس در محور اصفهان-نطنز
طرح شیر مدارس بلاتکلیف در سال تحصیلی جدید
ایران خواستار فرآیند شفاف و فراگیر در انتخاب دبیرکل سازمان ملل شد
تیراندازی سیدنی؛ از رد پای داعش تا سناریوی «پرچم دروغین» صهیونیست‌ها
قالیباف: کنکور بحثی علمی است، نه جریانی
دیدار لاریجانی با مشاور رهبر انقلاب
آغاز بلیت‌فروشی دیدار تراکتور و پرسپولیس
۶ هزار حساب مشکوک در بازار ارز مسدود شد
آنفلوانزا در برخی استان‌ها کاهشی شد
تاکید عراقچی بر اهتمام ایران برای اجرای تفاهمات بین ایران و بلاروس
امضای ۳ سند همکاری بین ایران و بلاروس
ورزشگاه اختصاصی بانوان در قم احداث شود
عراقچی: با بلاروس برای نقشه راه همکاری برای یک سال آینده توافق کردیم
رد ادعا درباره جزایر ایرانی در بیانیه پایان سفر وزیر خارجه چین به امارات
رونمایی از دستاوردهای پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای +عکس
اضطراب امتحان؛ بحران خاموش نظام آموزشی
مفتح: هیچ متفکری مخالف پیوند حوزه و دانشگاه نیست
۶۰ درصد تهرانی‌ها دچار کم‌تحرکی‌اند
دیدار عراقچی با همتای بلاروسی
روایت مدیر تیم آلومینیوم از ماجرای درگیری با سروش رفیعی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top