تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/07/09 - 09:21
کد خبر: 518004

ضرورت برخورد با اوباش نوپا

 ضرورت برخورد با اوباش نوپا

رئیس مرکز عملیات پلیس اطلاعات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ گفت: اراذل و اوباش نوپا، گاهی حتی از اراذل و اوباش سطح‌دار بسیار خطرناک‌تر هستند و باید با آنها برخورد جدی صورت گیرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سرهنگ سعید راستی با اشاره وضعیت اراذل و اوباش در شهر گفت: اراذل و اوباش دارای سطح‌های مختلف هستند و که بر اساس میزان جرائمشان در این سطوح طبقه‌بندی می‌شوند. اراذل و اوباش، سطح یک، دو و سه دارند که خطرناک‌ترین آنها سطح یک هستند که جرائم مختلفی مرتکب شده‌اند و سوابق متعدد دارند.

وی افزود: درحال حاضر مشکل پلیس، اراذل و اوباش سطح‌دار و در واقع سابقه‌دار نیستند؛ زیرا این افراد کاملا تحت کنترل پلیس قرار دارند و همگی آنها برای ما شناخته‌شده هستند. البته ممکن است این افراد پس از آزادی از زندان مجددا جرائمی مرتکب شوند اما به هر حال پلیس خیلی زود سراغ آنها می‌رود.

رییس مرکز عملیات پلیس اطلاعات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: مشکل ما، اراذل و اوباش نوپا هستند. این افراد عموما سن پائینی دارند و به دلایل مختلف در درگیری‌های بی‌شماری شرکت می‌کنند.

راستی گفت: متاسفانه این افراد حتی دعواکردن را نیز بلد نیستند و تنها با چاقو و قمه بر دست گرفتن تصور بزرگی و در واقع گنده‌لاتی می‌کنند. همین مسائل ممکن است باعث شود که در یک درگیری با همین سلاح‌هایی که دستشان دارند به سادگی باعث کشتن افراد دیگر شوند و در سنین پائین قاتل می‌شوند.

وی افزود: این افراد بسیار خطرناک تر از افراد سابقه دار هستند و من معتقدم باید با آنها برخوردهای جدی صورت گیرد و در همین مراحل اولیه شروع جرائم، اقداماتی انجام شود که جلوی این افراد گرفته شود. تا هم درس عبرتی برای سایرین باشد و هم جلوی اقدامات خطرناک از سوی آنان گرفته شود. در کنار آن باید آموزش‌هایی نیز در جامعه باشد تا افراد با اطلاع از مجازات‌هایی که برای افراد شرور و ارتکاب اقدامات مجرمانه در نظر گرفته شده است، دیگر به سراغ چنین موارد نروند.

رییس مرکز عملیات پلیس اطلاعات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در پاسخ به این سوال که بانک اطلاعاتی پلیس از اراذل و اوباش تکمیل شده است؛ اظهار کرد: ما بانک اطلاعاتی کاملی از اراذل و اوباش داریم که دست پلیس محفوظ است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کوتاه نمی‌آییم و بر عهد خود پایبند میمانیم
صعود بورس به ۴.۵ میلیون واحد؛ سبزی ۹۵ درصد نمادها
مرجان ساتراپی؛ راوی تصویری یک‌جانبه از ایران یا قهرمان؟
یکصد‌شب اقتدار و بازدارندگی / حضور مردمی چگونه معادلات دشمن را دچار خطای محاسباتی کرد؟
کاریکاتور| نتیجه اعتماد جوزف عون به رژیم صهیونیستی
فیلم| خطای محاسباتی تفکیک آمریکا از رژیم صهیونیستی
مصطفی رحماندوست: ادبیات ایران شکست‌ناپذیر است
نشست «دوشنبه‌های دانشگاهی» با موضوع امنیت و تاب‌آوری ملی برگزار شد
ضرورت استفاده از همه ظرفیت‌ها برای حفظ امنیت غذایی کشور
حضور انگیزشی رئیس فدراسیون در کنار بلندقامتان والیبال
گروسی: هفته گذشته بازرسی معمول از نیروگاه بوشهر انجام شد
عذرخواهی یاسین سلمانی از باشگاه پرسپولیس، کادر فنی و هواداران
پزشکیان پیروزی حزب نخست‌وزیر ارمنستان در انتخابات را تبریک گفت
اسلامی: واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر در حال احداث است
آیین افتتاح نمایشگاه عکس «تهران؛ خط مقدم مقاومت» +عکس
وزارت بهداشت: نظام سلامت در آماده‌باش کامل است
بقایی: آن که از آشوب نردبان می‌سازد، خود نخستین زندانی آشوب خواهد شد
وقتی دوربین چینی‌ها گنجایش به تصویر کشیدن مقاومت ایرانی‌ها را نداشت
ادعای ترامپ: به نتانیاهو گفتم اگر بخواهی با ایران بجنگی، تنها می‌مانی
چمران: در ساختمان‌های بلند مرتبه پناهگاه احداث می‌شود
فیلم | شعار مردم در میدان انقلاب تهران
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top