تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/07/10 - 21:39
کد خبر: 518282

دانشگاه‌های ایرانی به تعاملات علمی و آموزشی با عراق اهتمام دارند

دانشگاه‌های ایرانی به تعاملات علمی و آموزشی با عراق اهتمام دارند

در نشستی که به میزبانی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بغداد برگزار شد، بر اهتمام دانشگاه‌های ایرانی به تعاملات علمی و آموزشی با دانشگاه‌های عراق و تلاش برای بهبود کیفیت خدمات به دانشجویان خارجی تأکید شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام غلامرضا اباذری، رایزن فرهنگی کشورمان در بغداد در این نشست، به علاقه مردم عراق برای سفر به قم و جایگاه و ظرفیت دانشگاه قم در میان دیگر دانشگاه‌های ایران پرداخت و تأکید کرد که دانشگاه قم به عنوان یکی از مراکز معتبر آموزشی در ایران شناخته می‌شود و اهمیت بالایی در جذب دانشجویان خارجی، به ویژه عراقی دارد.

فخر روحانی، عضو هیأت علمی دانشگاه قم به ظرفیت‌های پژوهشی دانشگاه قم و فرصت‌های همکاری علمی اشاره و بر اهمیت توسعه و تقویت این ظرفیت‌ها در راستای پژوهش‌های مشترک تأکید کرد.

وی همچنین، به بحث‌های پژوهشی و پروژه‌های مشترک علمی که می‌تواند به ارتقاء سطح علمی و تبادل دانش کمک کند، اشاره داشت.

عبدالله جهانی‌پور، مسئول دانشجویان بین‌الملل دانشگاه قم نیز، به تعداد دانشجویان عراقی اشاره داشت و مسائلی مانند پذیرش، مدیریت و تسهیل فرآیندهای اداری برای دانشجویان عراقی را یادآور شدو افزود: دانشگاه قم دارای ۲۸۰۰ دانشجوی عراقی است. این دانشگاه از شش دانشکده مختلف برخوردار است و دانشجویانی از ۲۹ ملیت مختلف از آفریقا، آسیا و آمریکا در این دانشگاه تحصیل می‌کنند.

همچنین رضا ملکی، وابسته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بصره، به ظرفیت‌های علمی دانشگاه‌های جنوب عراق به ویژه دانشگاه‌های بصره، اشاره داشت و بر اهمیت تقویت همکاری‌های دانشگاهی میان این دانشگاه‌ها و دانشگاه قم تأکید کرد.

نجفی، کارشناس علمی دانشگاهی رایزنی فرهنگی کشورمان در بغداد در سخنان کوتاهی، بر اهمیت و ضرورت همکاری‌های علمی بین دانشگاه‌ها اشاره کرد و تسهیل و تقویت این روابط برای ارتقاء سطح علمی و پژوهشی دانشگاه‌ها را ضروری دانست.

این نشست نشان‌دهنده اهتمام دانشگاه‌های ایرانی به تعاملات علمی و آموزشی با دانشگاه‌های عراق و تلاش برای بهبود کیفیت خدمات به دانشجویان خارجی بود. مسئولان دانشگاه قم به بررسی ظرفیت‌های همکاری با دانشگاه‌های استان بصره پرداختند و برنامه‌های خود در زمینه جذب دانشجویان عراقی و تقویت روابط علمی و آموزشی میان دو دانشگاه را تشریح کردند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سازماندهی اطلاعات نزدیک به ۴۰ هزار پایان‌نامه ایرانیان خارج از کشور در ایرانداک
دریادار سیاری: دشمن مجبور است با ناکامی و آبروریزی منطقه را ترک کند
هشدار قرارگاه خاتم‌ به آمریکا و کشورهای منطقه: خطا کنید هدف حملات دردناک قرار می‌گیرید
پزشکیان به نیویورک می‌رود
ماموریت «تدوین راهبردهای ملی مهاجرت» به دانشگاه علامه طباطبائی واگذار شد
«آیین‌نامه جدید مقطع دکتری عمومی پزشکی» ابلاغ شد
حرکت جهاد دانشگاهی در مسیر تقویت پیوند دانشگاه، دانشجو و جامعه
آغاز زمان حذف و اضافه دانشگاه آزاد از شنبه
پزشکیان: جلسات افزایش مبلغ کالابرگ در حال برگزاری است/انتقاد از دولت در حرف، آسان است
صنعا: بیش از ۳۱۸ کشتی از باب‌المندب عبور کردند
هشدار صنعا درباره تعطیلی فرودگاه‌های عربستان
نفتکش‌ها از محله شهران خارج می‌شوند/ پل اختصاصی انبار نفت شهران در مسیر بهره برداری
جزئیات خرید ارز واردات با اوراق گام/ الزام پرداخت نقدی برداشته شد
حضور دانشگاه‌های ایران در ۳۳ رشته از ۵۷ رشته رتبه‌بندی شانگهای ۲۰۲۶
امکان ثبت نام مجدد در آزمون دکتری وزارت بهداشت
دعوت وزیر بهداشت از مجریان برای کمک به سلامت مردم
پزشکیان: به‌هیچ‌وجه به دشمن حسن ظن نداریم/پیمان ببندیم، مردانه بر آن خواهیم ایستاد
راهنمای جامع خرید اینورتر LS؛ معرفی پرفروش‌ترین سری‌های درایو صنعتی ال اس
استاندارد سازی اقلام سازمانی با تمرکز بر هدایای تبلیغاتی الکترونیکی
دانلود کتاب نماد شناسی هری بی جوزف pdf
کیت فوتبال قسطی؛ انتخاب اجباری هواداران فوتبال
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top