تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/07/11 - 14:46
کد خبر: 518372

اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به دانشجویان دانشگاه آزاد

اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به دانشجویان دانشگاه آزاد

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد از تمدید یکساله اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به دانشجویان این دانشگاه خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ داریوش جاوید معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد دستورالعمل «تمدید یکساله اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی» را به رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌ها ابلاغ کرد.

در این دستورالعمل آمده است: در راستای جوانی جمعیت، تحقق و ارتقای تربیت اخلاقی، معنوی و هویتی به عنوان یکی از راهبردهای سند تحول و تعالی دانشگاه، صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه براساس سیاست های کلان ابلاغی به منظور ترویج و حمایت از سنت حسنه ازدواج، پس از تفاهم یک ساله با بانک قرض الحسنه رسالت به دانشجویانی که از تاریخ ۱۴۰۲/۷/۱ به بعد عقد دائم کردند، تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج اعطا کرد.

با توجه به تعاملات صورت گرفته با بانک قرض‌الحسنه رسالت، مبنی بر تمدید یکساله تسهیلات مذکور دانشجویان متقاضی باید درخواست خود را در سامانه ساجد به نشانی الکترونیکی https://sajed.iau.ir بخش صندوق رفاه دانشجویان ثبت کنند.

براساس بندهای این دستورالعمل؛ تمامی مراحل اعطای تسهیلات ازدواج دانشجویی در بانک مذکور (اعم از افتتاح حساب، اعتبارسنجی، خرید سفته الکترونیکی و درخواست تسهیلات بانکی) به صورت غیرحضوری بوده و مانند فرآیند و مراحل اخذ تسهیلات تأمین شهریه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی صورت می‌گیرد.

در این دستورالعمل تأکید شده است: اعطای این وام هیچگونه ارتباطی به وام ازدواج پرداختی بانک مرکزی ندارد؛ بنابراین دانشجویان واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند علاوه بر تسهیلات ازدواج بانک مرکزی از این تسهیلات نیز استفاده کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | خسروپناه: برخی پزشکان با پول مردم درس خواندند اما طبابت نمی‌کنند!
صادرات چای ۴۸ درصد افزایش یافت
نهادهای رسمی صهیونیستی اذعان کردند: سال مالی سیاه اسرائیل در ۲۰۲۶
عقب‌ماندگی ۲۱ میلیارد دلاری صادرات غیرنفتی از برنامه هفتم
امیر حاتمی: همکاری با دانش‌بنیان‌ها با سرعتی مضاعف تداوم یابد
اژه‌ای خطاب به سازمان بازرسی: موضوع ارز را رها نکنید
هشدار قرمز هواشناسی در جنوب کشور؛ آماده‌باش امداد و نجات
اجرای مصوبه تسهیل دسترسی به سکوهای بین‌المللی را با جدیت دنبال می‌کنیم
فیلم | خضریان: ۱۰۷ میلیون دلار از ضمانت‌های صادراتی در چنگ دو بانک خصوصی
وقتی سوءمدیریت ذوب‌آهن زیر سایه «خانواده ولنگار» پنهان می‌شود +عکس
هدیه ۲۰۰ میلیون تا یک میلیاردی معاونت علمی به پژوهشگران برتر ۳ دانشگاه
نقشه جامع علمی به‌روز شد؛ موافقان و مخالفان تاثیر قطعی معدل در کنکور
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top