تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/07/12 - 12:34
کد خبر: 518475

ابعاد مهمی از عملیات وعده صادق۲؛

توصیف حمله موشکی ایران به اسرائیل از زبان شخصیت‌های مختلف

توصیف حمله موشکی ایران به اسرائیل از زبان شخصیت‌های مختلف

عملیات موشکی تلافی‌جویانه ایران علیه رژیم صهیونیستی، توجه رسانه‌ و شخصیت‌های مهم سراسر جهان را به خود جلب کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شامگاه سه شنبه ۱۰ مهرماه ۱۴۰۳ در پاسخ به شهادت اسماعیل هنیه، سید حسن نصرالله و سرلشکر پاسدار عباس نیلفروشان قلب اراضی اشغالی را هدف قرار داد.

عملیات موشکی تلافی‌جویانه ایران علیه رژیم صهیونیستی، توجه رسانه‌ و شخصیت‌های مهم سراسر جهان را به خود جلب کرده است.

وزیر دفاع انگلیس: در عملیات دفاع از اسرائیل در مقابل حملات موشکی ایران شرکت داشتیم.

نتانیاهو در حالی که دستانش می لرزید، این بیانیه را از رو خواند: حمله تلافی‌جویانه ایران موفق نبوده است. آمریکا در رهگیری موشک‌های ایران کمک کرد.

وزارت دفاع آمریکا: موشک های ایران را رهگیری کردیم. این عملیات موشکی، ۲ برابر وسیع‌تر از عملیات قبلی بود. پیش از حمله، هیچ‌ پیامی دریافت نکردیم. خواستار توسعۀ درگیری در منطقه نیستیم و از ایران می‌خواهیم حملات بعدی را متوقف کند.

توصیف حمله موشکی ایران به اسرائیل از زبان شخصیت‌های مختلف

یک مقام آمریکایی به ای بی سی نیوز گفت: ایران مجموعا ۲۲۰ موشک ظرف ۳۰ دقیقه شلیک کرد. یکی از موشک‌های ایران به فاصله ۵۰۰ متری مقر موساد در تل آویو اصابت کرد.

سی‌ان‌ان: بر اساس ویدیوهای منتشره، ایران دست‌کم ۳ نقطه را هدف قرار داد. بخش عمده و قابل توجهی از ۱۸۰ فروند موشک شلیک شده، یا به مقرهای موساد، و پایگاه های  هوایی نواتیم و تل نوف اصابت کرد، یا به نزدیکی آنها. دست‌کم ۲ فروند موشک در نزدیکی مقر موساد فرود آمد.  شمار قابل توجهی از موشک‌ها به پایگاه هوایی نواتیم اصابت کردند.

رزا پرتو، روزنامه‌نگار صهیونیست: اینجا به خاطر وحشت حاکم، در شب سال نو عبری، همه به پناهگاه‌ها رفتند، اصلا شرایط خوبی نیست، پر از دلهره است.

گزارش خبرنگار ای‌بی‌سی از پناهگاه‌: این شب بسیار بسیار بسیار طولانی برای اسرائیل به اندازه ۸۰ سال طول می کشد.

هاآرتص: تمام عسل‌های دنیا هم نمی‌تواند این شب عید را شیرین کند.

یدیعوت آحرونوت: در حالی که همه به دنبال موشک‌ها به پناهگاه‌ها هجوم بردند، کسانی بودند که منتظر فرصت بودند تا اقدام کنند. دزدی، به محله لوینسکی در تل آویو نفوذ کرده است

یک شهرک نشین صهیونیست : همه چیز می لرزید و تقریباً  تمام شیشه آپارتمان‌ها شکسته شد.

خبرنگار نیویورک تایمز: خانه من که نزدیک مقر موساد، واحد ۸۲۰۰ و آژانس اطلاعات است، می لرزید.

یک صهیونیست یا دیدن موشک‌های ایران: موشک‌های حماس نیست، موشک‌های خمینی است.

شبکه اینترنشنال: حملات موشکی بی‌سابقه بود. ایرانی ها پایگاه‌های نظامی اسرائیل را زدند و در دنیا قدرت‌نمایی کردند. حتی ایلان ماسک هم اصابت موشک‌ها به اهداف را منتشر کرد. سامانه‌های پدافندی اسرائیل شکست خوردند.

کارشناس الجزیره: ایران،تمام دستاوردهای نتانیاهو را هدف قرار داد، اسرائیل تاکنون چنین صحنه‌هایی را تجربه نکرده بود و حالت سرخوشی را از دست داد.

ژنرال بازنشسته اردنی: حمله موشکی دقیق، حاکی از مدت‌ها برنامه ریزی است که در سایه سکوت مسئولین مربوطه انجام شد و یک امتیاز برای عملیات بود.

شبکه BBC : موشک‌ها و پهپاد های ایران که  ۱۳ آوریل از فراز گنبد طلایی قبه‌الصخره در بیت المقدس عبور می کردندُ تصویری ساختند که تا مدت‌ها در ذهن‌ها باقی خواهد ماند. آنها از پدافند هوایی چند لایه عبور کرده و به اهدافی مانند پایگاه هوایی نواتیم اصابت کردند. حمله‌ای که برای دومین بار، اول اکتبر تکرار شد. این بار ایران با تعداد بیشتری از موشک‌های بالستیک حمله کرد و مواضع بیشتری را هدف قرار داد. این اتفاق، به باور ویلیام آلبرک (مدیر سابق برنامه کنترل سلاح ناتو) معادلات و چهره خاورمیانه را برای همیشه تغییر داد.

خوشحالی زاید الوصف ملت های منطقه به ویژه مردم مظلوم غزه از مجازات شدن اسرائیل توسط ایران.

یحیی ابو زکریا (روزنامه‌نگار مصاحبه کننده با امام خمینی)، خطاب به رهبر معظم انقلاب نوشت: احسنت ای خراسانی!

وزیر دفاع: موفقیت عملیات بالای ۹۰ درصد بود. ۳ پایگاه نظامی و یک مرکز اطلاعاتی را هدف قرار دادیم.

توصیف حمله موشکی ایران به اسرائیل از زبان شخصیت‌های مختلف

آکسیوس: مقامات اسرائیلی می گویند که طی چند روز آینده به تاسیسات نفتی ایران حمله خواهند کرد. کنریکوس سخنگوی سابق ارتش هم گفت اسرائیل در حال بررسی مجموعه‌ای از اهداف احتمالی، از تاسیسات نفتی در بندرعباس و خارک تا سایت‌های سپاه و نیروی قدس است.

سرلشکر باقری: اگر رژیم صهیونیستی علیه ایران اقدامی کند، تمامی زیرساخت‌هایش را هدف قرار می‌دهیم.

وحیدی فرمانده اسبق سپاه قدس: می‌توانستم همانند رژیم عمل کنیم و برای کشتن مقاماتشان ضرباتی بزنیم که حتی در پناهگاه‌ها به درک واصل شوند اما نخواستیم به غیرنظامیان ضربه بزنیم. از بخش غافلگیرکننده توان نطامی خود استفاده نکردیم، اما اگر دست از پا خطا کنند، از همه توان استفاده خواهیم کرد و تل‌آویو و حیفا را زیر رو می‌کنیم. امشب می‌توانستیم تمام تل‌آویو و حیفا را با خاک یکسان کنیم.

شهردار تل آویو: نتانیاهو ما را وارد حالتی از دیوانگی و جنون کرده است. جنگ باید فورا متوقف شود

سی‌ان‌ان: تصاویر ماهواره ای نشان می‌دهد ایران، موشک های بسیار زیادی را برای ادامه درگیری آماده کرده و فقط منتظر پاسخ اسرائیل است تا موج جدید حملات را شروع کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وزیر علوم: محدودیت داخلی نباید به خودتحریمی علمی منجر شود
هشدار ایران به انگلیس و فرانسه درباره ادامه حمایت از رژیم صهیونیستی
بزرگترین دشمن اسرائیل در قطر از نگاه رسانه عبری
حزب الله لبنان: عدم پاسخ به هر تجاوزی به معنای ضعف یا ناتوانی نیست
رایزنی عراقچی با همتای مصری درباره تحولات منطقه
عارف: اجازه نمی‌دهیم تروریسم اقتصادی آمریکا معیشت مردم را هدف بگیرد
مدنی‌زاده: در جنگ ۱۲ روزه هم جلسات اصلاح بانک آینده برگزار شد
تاکید وزیران خارجه مصر و عمان بر کاهش تنش در منطقه
تاکید بر ظرفیت نخبگان شاهد و ایثارگر در اجرای برنامه‌های بنیاد
انفجار در اتوبوسی در ریف دمشق و محکومیت حمله تل آویو از سوی قطر
برگزاری آیین غبارروبی ضریح مطهر رضوی
زاکانی: ظرفیت‌های مدیریت شهری تهران را در خدمت نظام سلامت قرار می‌دهیم
پیام تبریک آیت‌الله نوری همدانی به محسن رضایی
افزایش نگرانی‌ها از اقدامات مداخله‌جویانه ترامپ در انتخابات پیش‌رو
بهروزآذر: برای حل مشکلات کشور به ظرفیت وکلا نیاز داریم
ظفرقندی: پزشک امروز دغدغه سلامت مردم و کشور را دارد
یمن: تحریم‌های آمریکا علیه حزب‌الله برای کمک به رژیم صهیونیست است
پزشکیان: اگر به فکر مردم باشیم برای حل مشکلات کشور راه پیدا می‌کنیم
ارتقای دانشکده فنی و مهندسی گرمسار به دانشگاه در حال بررسی است
ابوالفضل رحمانی به مدال نقره بسنده کرد
مراسم گرامیداشت «روز پزشک» +عکس
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه تهران اعلام شد
نتایج پذیرش دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد
تدوین و انتشار اطلس ملی گرد و غبار ایران توسط دانشگاه تهران
تمدید مهلت اعلام علاقه مندی به آزمون‌های عملی برخی رشته های کنکور ۱۴۰۵
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحصیل بیش از ۷۵ هزار دانشجوی پزشکی در دانشگاه‌ها/اعلام نتایج آزمون ارتقای دستیاران به زودی
نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ در دهه اول شهریور اعلام می شود
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون دکتری تخصصی دانشگاه تهران اعلام شد
جذب دانشجوی افسری ارتش از کنکور سراسری/ اعلام رشته های فناوری محور
واکنش دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به سخنان معاون اول رئیس‌جمهور
جزئیات جدید برگزاری امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها اعلام شد
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top