تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/07/16 - 10:02
کد خبر: 518786

تاکید زیاد النخاله بر وحدت در برابر رژیم صهیونیستی در نخستین سالگرد طوفان‌الاقصی

تاکید زیاد النخاله بر وحدت در برابر رژیم صهیونیستی در نخستین سالگرد طوفان‌الاقصی

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی گفت که گروه‌های فلسطینی به اندازه کافی اسیر اسرائیلی دارند تا تبادلی انجام دهند که آزادی اسرای فلسطینی در زندان‌های اشغالگران را تضمین کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ «زیاد النخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی در سخنرانی ضبط شده به مناسبت یک سالگی جنگ نسل کشی اشغالگران در نوار غزه این مساله را بیان کرد.

طبق گزارش الجزیره، وی تاکید کرد: «ما به زندانیان خود اطمینان می‌دهیم که جنبش‌های جهاد و حماس به اندازه کافی زندانی دارند تا تبادلی را انجام دهند که آزادی شما را تضمین کند.»

رژیم صهیونیستی تخمین می‌زند که ۱۰۱ اسیر از میان حداقل ۲۳۹ اسرائیلی اسیر شده در هفت اکتبر ۲۰۲۳ در غزه وجود دارد. در حالیکه ده‌ها نفر از آنها را طی یک آتش‌بس موقت در نوامبر گذشته مبادله کرد و حماس از کشته شدن ده‌ها نفر دیگر در حملات تصادفی صهیونیست‌ها خبر داد.

النخاله در مورد مذاکرات آتش‌بس با رژیم صهیونیستی و تبادل اسرا گفت: «از روز اول نبرد تصمیم ما این بود که نیروهای مقاومت را متحد کنیم و به جنبش حماس اجازه دادیم که نبرد سیاسی را رهبری کند.»

وی افزود: اسرائیل طفره می‌رود، از تعهدات خود شانه خالی می‌کند و می‌خواهد شرایط نزدیک به تسلیم را تحمیل کند.

النخاله بر پایبندی مقاومت به خروج کامل اشغالگران از نوار غزه، بازسازی و تبادل اسرا برای تضمین آزادی اسرای فلسطینی از زندان‌های اشغالگر تاکید کرد.

دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین با بیان اینکه رزمندگان جنبش جهاد در جبهه لبنان دوشا دوش رزمندگان حزب‌الله جنگیدند، تاکید کرد: ما در یک نبرد با برادرانمان در لبنان متحد هستیم و این بالاترین نمونه از معنای وحدت در برابر تجاوز را ارائه می‌دهد. اتحاد نیروهای مقاومت در منطقه لازمه پیروزی است و اتحاد مردم فلسطین یکی از مهمترین وظایف در مقابله با دشمن است.

اگرچه تلاش‌های میانجی‌گری ماه‌ها ادامه داشته و پیشنهادات توافقی یکی پس از دیگری برای پایان دادن به تجاوز به غزه و تبادل اسرا ارائه شده است، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم اشغالگر همچنان به تعیین شروط جدید ادامه می‌دهد، در حالی که قبلاً «یوآو گالانت»، وزیر جنگ و «دیوید بارنیا»، رئیس موساد هشدار دادند که این شرایط مانع از رسیدن به توافق مبادله اسرا خواهد شد.

این شروط شامل تداوم کنترل بر محور مرزی فیلادلفیا بین غزه و مصر و گذرگاه رفح در غزه و جلوگیری از بازگشت مبارزان گروه‌های فلسطینی به شمال غزه است، در حالی که حماس بر خروج کامل اسرائیل از نوار غزه و توقف تجاوز به منظور پذیرش هرگونه توافقی اصرار دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مجوز بهشتی‌ها به طرح معیشت
تشریح حمایت های بیمه ای تامین اجتماعی از مادران باردار
اجرای طرح «مادرانه» برای افزایش تاب‌آوری خانواده‌ها
نسخه دستجردی برای عبور از بحران جمعیتی
فشار اقتصادی نباید خانواده ها را از فرزندآوری دور کند
چرا با وجود گرانی، غذای زیادی دور ریخته می‌شود؟
چه کسی کتاب درسی ایران را ترجمه می‌کند؟
گاز اروپا در بحران؛ زمستان سخت دیگری در راه است؟
حملات عربستان علیه بیش از ۵۴۰ مرکز درمانی در یمن
از عرضه ارز ۱۰ هزار دلاری تعجب کردم
دروغ بزرگ در تنگه هرمز / وقتی آمارهای کاخ سفید با واقعیت بازار نفت نمی‌خواند
جلسات علنی مجلس از هفته آینده با سازوکار جدید برگزار می‌شود
آمریکایی‌ها میزبان شایسته‌ای برای سازمان ملل نیستند
وضعیت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین‌اجتماعی
افشای فایل صوتی درباره تنش میان جمهوری‌خواهان و ترامپ
مصرف ۲۰ میلیارد لیتر بنزین در سال توسط ۱۴ میلیون وسیله
ایران تنها کشور غرب آسیا با چرخه کامل پرتاب و تزریق مداری ماهواره
ایران آماده دیپلماسی است
هفت شرط ایران محقق نشود، تنگه‌ هرمز باز نخواهد شد
۳ طلا برای عملکرد تاریخی زنان
فرشتگان میناب پیام‌آور شادی برای ایران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top