تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/07/16 - 22:24
کد خبر: 518877

ظریف:

جنایات اسرائیل در غزه مصداق فساد فی الارض است

جنایات اسرائیل در غزه مصداق فساد فی الارض است

معاون راهبردی رئیس‌جمهور گفت: جنایات اسرائیل در غزه نه تنها آثار وحشتناکی در منطقه دارد بلکه یک فساد فی‌الارض است و تخریب محیط زیستی به وجود آورده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، محمدجوادظریف، معاون راهبردی ریاست جمهوری در سلسله نشست‌های «برای ایران» مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری در رابطه با اجلاس جهانی کاپ به میزبانی آذربایجان اظهار کرد: اجلاس کاپ 29 به زودی برگزار خواهد شد. از آنجا که گزارش سیاستی آماده‌ای برای کاپ 29 نداشتیم، تصمیم گرفتیم در این سلسله جلسات، گزارش سیاستی را تدوین کنیم.

وی ادامه داد: منطقه ما با بحران بسیار جدی مواجه است و قتل عام اسرائیل در این مدت بی‌سابقه است. می‌گویند در این شرایط چه ضرورتی دارد درباره محیط زیست صحبت کنیم، اما تخریب محیط زیست در کنار کشتار انسان‌ها به عنوان دو عامل برجسته فساد فی الارض محسوب می‌شود. نه تنها جنایات اسرائیل در غزه آثار وحشتناکی در منطقه دارد، بلکه یک فساد فی الارض است و تخریب زیست محیطی به وجود آورده است.

معاون راهبردی رئیس جمهوری تاکید کرد :اقدامات آن جنایت کاران روی منطقه تاثیر می‌گذارد. ضمن این‌که همه ما داغدار فلسطین و لبنان هستیم، لازم بود که مسائل روز را هم دنبال کنیم.

وی با بیان اینکه ما با یک نگاه انسانی و توسعه محور باید پیش برویم، گفت: توسعه بدون داشتن زیست بوم پایدار بی معنی است. حوزه محیط زیست میراث مشترک همه بشریت است و همه مسئولیت داریم، اما به این معنی نیست که همه مسئولیت یکسانی داریم. برخی‌ کشورها امکانات بیشتری برای حفظ محیط زیست دارند. آن‌ها با تحریم مانع از دسترسی به امکانات لازم در به دست آوردن فناوری‌های سبز می‌شوند. این مسئولیت مشترک است، اما در واقع متفاوت است.

ظریف با اشاره به حضور ایران در اجلاس پیش روی کاپ 29 گفت: لازمه حل مشکلات این است که در اجلاس‌های پیش رو حضور داشته باشیم. حضور نداشتن راه حل نیست، چون هیچکس منتظر ما نخواهد ماند. تحولات در سطح جهانی جریان خواهد داشت. می‌گوییم ‌اگر در برخی از جلسات بین المللی شرکت نکنیم، مشروعیت آن جلاس را زیر سوال می‌بریم، اما این‌گونه نیست. شرکت نکردن به معنی ناکارآمدن کردن آن روند نیست. در روابط جهانی و در مذاکرات بین المللی شما یا خودتان از منافعتان دفاع می‌کنید یا دیگران بر سر منافع شما معامله می‌کنند.

وی با بیان اینکه بعد از آن داد ما به جایی نمی‌رسد، خاطرنشان کرد:  منافع را می‌برند. ما کجا می‌خواهیم برویم ادعا کنیم نبودیم و تصمیم شما نامشروع است؟ بدون ما تصمیم می‌گیرند و منافع 80 میلیون نفر را می‌برند. ما باید با یک نگاه جدید به این صحنه داشته باشیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تعداد جزایر آزادشده توسط انصارالله به ۴ رسید
فتح مبین انصارالله اثبات کرد، امنیت کالایی خریدنی نیست
خبر خوب برای افزایش قیمت نفت / تولید نفت عربستان و روسیه ۵.۵ میلیون بشکه کاهش پیدا کرد!
حملات هوایی سعودی‌ها به شهر تازه آزاد‌ شده المخا 
صعود والیبال ایران به نیمه نهایی آسیا با عبور از چین‌تایپه
تسلط کامل ارتش یمن بر باب‌المندب پس از کنترل جزیره میون
تقاضای عجیب رئیس‌جمهور لبنان از صهیونیست‌ها
 ۴شهید تجمعات مشهد با دستور رهبر انقلاب، شهید محسوب شدند
کارزار محاکمه حسن روحانی به عدد بی‌سابقه ۷۰۰ هزار امضا رسید
بحران بیخ گوش آمریکاست!
بسیج دانشجویی دانشگاه نوشیروانی بابل: مقاومت هزینه دارد اما نتیجه‌اش تاریخ را عوض می‌کند
عربستان در عملیات ساحل غربی یمن دخالت کند، راس التنوره هدف قرار خواهد گرفت
قیمت نفت ۵ دلار ریخت/ باز هم پای عراقچی در میان است
اقدامات تخریب‌گرانه آژانس، کشورها را به سمت خروج از (NPT) سوق خواهد داد
قیمت گازوئیل در آمریکا برای اولین بار ۶ دلاری شد
فیلم | تصاویری از مورد اصابت قرار گرفتن شناور بدون سرنشین آمریکایی
انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی از برگزاری جلسه غیررسمی معاونت وزیر علوم با هنجارشکنان حجاب انتقاد کرد
نماینده روسیه: مسکو هرگونه سوءاستفاده از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی با تهران را رد می‌کند
تضعیف رسانه خودی، خالی کردن میدان برای روایت دشمن / امروز میدان اصلی، میدان خدمت است نه میدان امتیازگیری جناحی
 نماینده چین: از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی علیه ایران سوءاستفاده نکنید
فیلم | ۳ مخزن بزرگ نفتی در جازان عربستان سوخت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top