تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/07/17 - 09:26
کد خبر: 518918

اعترافات پسر افغانستانی در قتل زن همسایه

 اعترافات پسر افغانستانی در قتل زن همسایه

پسر افغانستانی که با همدستی دو برادر ناتنی اش، مردی را به قتل رسانده بود، مدعی است به خاطر ناسزاگویی‌های زن همسایه به نامادری‌اش عصبانی و مرتکب قتل شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رسیدگی به این پرونده از ۲۷ تیر امسال و بدنبال گزارش قتل مرد جوانی به بازپرس محسن اختیاری آغاز شد. با حضور تیم جنایی، آنها با پسر ۲۸ ساله به نام حمید در حالی روبه‌رو شدند که با ضربه چاقو به قفسه سینه‌اش کشته شده بود.

بررسی‌ها نشان داد مقتول دقایقی قبل به هواخواهی زن برادرش با سه برادر درگیر شده و با ضربات چاقوی یکی از آنها به قتل رسیده است. زن برادر مقتول در این رابطه گفت: «دو سال قبل در طبقه چهارم این ساختمان ساکن شدیم. یک سال بعد از ما هم سه برادر افغانستانی به همراه مادرشان به طبقه سوم این خانه آمدند و درآنجا ساکن شدند. مدت هاست که بر سر شارژ ساختمان با آنها اختلاف داشتیم. روز حادثه، شوهرم به مأموریت خارج از تهران رفته بود که برادران افغان برای گرفتن شارژ به مقابل خانه ما آمده و شروع به فحاشی کردند.

او ادامه داد: از آنجایی که باردار بودم و کسی هم داخل خانه نبود، با شوهرم تماس گرفتم و او هم به برادرش زنگ زد. لحظاتی بعد برادر شوهرم به خانه ما آمد اما سه برادر با او درگیر شدند و یکی از آنها با چاقو ضربه‌ای به برادر شوهرم زد. حمید غرق در خون روی زمین افتاد، عاملان قتل هم با دیدن این صحنه فرار کردند.

با اطلاعاتی که زن جوان در اختیار مأموران قرار داد، بلافاصله آنها وارد عمل شدند، بررسی‌ها نشان می‌داد که سه برادر پس از این جنایت وسایلشان را جمع کرده و از آنجا متواری شده‌اند. مأموران طرح مهار در اطراف محل جنایت را به اجرا گذاشتند و خیلی زود متهمان بازداشت شدند.

در تحقیقات یکی از متهمان که ۱۸ ساله است و ضربه را زده بود، به قتل اعتراف کرد و گفت: من و برادر ۵ ساله‌ام دو هفته قبل قاچاقی به ایران آمدیم و در خانه نامادری‌ام که با دو برادر ناتنی‌ام زندگی می‌کرد ساکن شدیم. برادرانم با همسایه طبقه چهارم بر سر هزینه شارژ و مشکلات ساختمان درگیر بودند، اما آن روز موضوع درگیری فرق داشت.

متهم ۱۸ ساله ادامه داد: روز حادثه برادر ۵ ساله‌ام با بچه‌های همسایه در کوچه بازی می‌کردند و در این میان شیطنت‌هایی نیز کرده بودند. ظاهراً چندین بار زنگ خانه طبقه چهارم را به صدا درآورده بودند که همین مسأله باعث ناراحتی و دلخوری زن صاحب خانه که باردار بود، شده بود. سر این موضوع او شروع به اعتراض و داد و فریاد کرد و به نامادری‌ام ناسزا گفت. از آنجا که من نامادری‌ام را خیلی دوست دارم و فحاشی و بی‌ادبی او باعث ناراحتی من و برادرهای ناتنی‌ام شده بود دعوا بالا گرفت و ناگهان لیوانی را که دستم بود به سمت مقتول پرتاب کردم که به بالای لب او اصابت کرد.

او هم با چاقویی که بدست داشت به سمت ما حمله کرد در این میان چاقو از دستش افتاد. من هم از شدت عصبانیت چاقو را از روی زمین برداشتم و ناخواسته ضربه‌ای زدم. چاقو را در فریزر یخچال خانه نامادری‌ام پنهان کرده وفرار کردیم اما دستگیر شدیم.

با اعتراف متهم به جنایت به دستور بازپرس شعبه اول دادسرای امور جنایی پایتخت، هر سه برادر در اختیار کارآگاهان اداره دهم قرار گرفتند و بررسی‌ها ادامه دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top