تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/07/19 - 17:27
کد خبر: 519207

۶ هزار لیتر سوخت قاچاق در خراسان جنوبی کشف شد

۶ هزار لیتر سوخت قاچاق در خراسان جنوبی کشف شد

طی دو عملیات پلیس خراسان جنوبی ۶ هزار لیتر سوخت قاچاق و خارج از شبکه در خراسان جنوبی کشف شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فرمانده انتظامی شهرستان سرایان ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران از کشف ۴ هزار و۵۵۰ لیتر سوخت قاچاق خارج از شبکه توزیع در بازرسی از یک دستگاه تریلی در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ مهدی شکوهی راد اظهار داشت: مأموران انتظامی سرایان در اجرای طرح برخورد با خودروهای سوختی، هنگام کنترل خودروهای عبوری در محورهای مواصلاتی این شهرستان به یک دستگاه تریلی کشنده مشکوک و جهت بررسی بیشتر خودرو را متوقف کردند.

وی افزود: مأموران پس از هماهنگی با مقام قضائی در بازرسی از تریلی، مقدار ۴ هزار و ۵۵۰ لیتر سوخت قاچاق خارج از شبکه توزیع فرآورده‌های نفتی کشف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان سرایان بیان داشت: مأموران در این رابطه یک دستگاه خودرو توقیف و ۲ نفر متهم دستگیر کردند که متهم دستگیر شده با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی گردید.

این مقام انتظامی خاطر نشان کرد: مبارزه با قاچاق از اولویت‌های مأموریتی پلیس بوده و تمام تلاش خود را بکار خواهند گرفت که با این پدیده شوم مبارزه و جلوی آن گرفته شود تا گام‌های مؤثری در راستای رونق تولید برداشته شود.

فرمانده انتظامی درمیان هم از کشف هزار و ۵۰۰ لیتر سوخت قاچاق دپو شده در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ رمضان مرادی اظهار داشت: مأموران انتظامی شهرستان درمیان در پی دریافت اخبار واصله، مبنی بر نگهداری و قاچاق فرآورده‌های نفتی در یکی از مرغداری‌های سطح حوزه استحفاظی پیگیری موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی بیان داشت: مأموران پس از هماهنگی با مقام قضائی در بازرسی از محل شناسایی شده؛ هزار و ۵۰۰ لیتر سوخت قاچاق و خارج از شبکه توزیع فراورده‌های نفتی کشف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان درمیان افزود: مأموران در این رابطه یک متهم دستگیر کردند که متهم دستگیر شده پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.

سرهنگ مرادی خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس و یا از طریق پیامک با سامانه ۱۱۰۵۶ موضوع را به پلیس اطلاع دهند.

پلمپ ۲ پاتوق معتادان مواد مخدر در طبس

فرمانده انتظامی طبس همراز دستگیری ۱۱ نفر خرده فروش و معتاد و پلمپ ۲ واحد مسکونی پاتوق معتادان مواد مخدر در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ عباس حسنی اظهار داشت: با توجه به گزارشات و اخبار واصله مردمی و نارضایتی عمومی در مورد برپایی پاتوق استعمال مواد مخدر در محله‌های شهر طبس، مراتب در دستور کار مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر قرار گرفت.

وی بیان داشت: مأموران با رصد اطلاعاتی و انجام تحقیقات میدانی، ۲ واحد مسکونی که پاتوق معتادان مواد مخدر بود را شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی پاتوق‌های استعمال مواد مخدر مورد بازرسی قرار گرفت که در بازرسی تکمیلی از این مکان، ۳۰ گرم انواع مواد مخدر صنعتی کشف و در این رابطه ۱۱ نفر معتاد و خرده فروش مواد دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان طبس با اشاره به اینکه در این طرح با دستور مقام قضائی ۲ واحد مسکونی نیز پلمپ شد؛ خاطرنشان کرد: متهمان دستگیرشده با تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند.

سرهنگ حسنی با اشاره به رضایتمندی شهروندان از این اقدام پلیس، خاطر نشان کرد: نیروی انتظامی با تمام توان در راستای تأمین نظم، امنیت و آرامش شهروندان تلاش خواهد کرد و اجازه نخواهد داد فرد یا افرادی با اقدامات مجرمانه خود نظم عمومی و آسایش مردم را بر هم زند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
گوگل در خدمت اقدامات جاسوسی اسرائیل
گزارش‌ها از حمله موشکی یمنی‌ها به عربستان
دور جدید حملات سعودی به مناطق مسکونی در استان صعده یمن
تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
ادعای جدید ترامپ: از ایده دیدار با پزشکیان استقبال می‌کنم
مسابقه دو همگانی دانشگاهیان خراسان رضوی در مشهد برگزار می‌شود
جدیدترین ادعای سخنگوی تروریست‌های سنتکام علیه ایران
دوحه مدعی شد: آمریکا به دنبال دستیابی به توافق با ایران است!
اتخاذ تدابیر ویژه به منظور مقابله با تحریم هوایی ایران
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور باید برای تولید و اشتغال به میدان بیاید
هشدار هواشناسی برای ۴ استان
کُرخوانی بیرانوند با مهاجمان در تمرین دیروز تیم ملی
بن‌گویر خطاب به صهیونیست‌ها: سلاح را در کمد نگه ندارید
هشدار امنیتی سفارت آمریکا به شهروندان خود در عربستان
انزجار جهاد اسلامی از سکوت عربی اسلامی درباره هتاکی نتانیاهو
انهدام یک فروند پهپاد شناسایی دشمن بر فراز تنگه هرمز
دیدار سفیر جدید ایران در قزاقستان با وزیر امور خارجه
دیدار سرکنسول جدید ایران در کربلا با وزیر امور خارجه
یحیی سریع: عربستان تاکنون ۷۶۰ حمله هوایی به یمن انجام داده است
«بسنت» از مذاکره با مقام چینی درباره دیدار ترامپ شی خبر داد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top