تاریخ انتشار: شنبه 1403/07/21 - 10:06
کد خبر: 519268

تیم ملی زیباتر باش!

تیم ملی زیباتر باش!

تیم ملی در حالی با ازبکستان مساوی کرد که شاهد یک نمایش نه‌چندان دلچسب دیگر از شاگردان قلعه‌نویی بودیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در شرایطی که تیم ملی ایران می‌توانست با پیروزی برابر ازبکستان خودش را به صدر جدول این گروه از مسابقات انتخابی جام‌جهانی۲۰۲۶ برساند، مسابقه موردنظر با تساوی بدون گل به پایان رسید.

تیم ملی البته به واسطه اخراج مستقیم صالح حردانی چیزی حدود ۳۰دقیقه با یک بازیکن کمتر به بازی ادامه داد و چه بسا اگر VAR پنالتی دقایق پایانی را بر نمی‌گرداند، حتی می‌توانست با ۳امتیاز کامل به تهران برگردد. با این حال فارغ از تمام این مسائل، آنچه مسلم است اینکه کمتر هواداری «راضی» از پای تلویزیون بلند شد. بیایید چند نکته نه‌چندان خوشایند را در مورد شرایط فعلی تیم ملی مرور کنیم.

این سومین تساوی پی‌درپی ایران برابر ازبکستان بود؛ تیمی که در گذشته معمولا به راحتی برابر ایران شکست می‌خورد و می‌رفت دنبال کارش. ۳‌مساوی پیاپی با این حریف، جای بحث و تامل دارد و نمی‌تواند تصادفی باشد؛ مخصوصا با توجه به کل‌کل و فضای حیثیتی که بر رقابت دو تیم حاکم شده است. از یاد نبریم که سرمربی ازبکستان به‌دلیل بیماری در بازی با ایران غایب بود و اوستون اورونوف، بهترین ستاره آنها هم تنها در ۲۰دقیقه پایانی توانست به میدان برود.

تیم ملی ایران هر عیب و ایرادی که داشته باشد، غالبا از پتانسیل بالایی برای گلزنی بهره می‌برد. حتی نقش مربیان هم در این زمینه خیلی حیاتی نیست، چرا که با اجتماع باکیفیت‌ترین بازیکنان تیم در خط حمله مواجهیم؛ مشخصا مهدی طارمی و سردار آزمون و با فاصله‌ای محسوس، امثال علی قلی‌زاده، مهدی قائدی و محمد محبی. شما اینها را در زمین رها هم که بکنی، ظرفیت بالایی برای گلزنی دارند.

با این حال تیم ملی ایران در ۴‌بازی اخیرش تنها ۲‌گل زده؛ یکی مهدی طارمی برابر قرقیزستان و دیگری مهدی قائدی مقابل امارات. ۲بازی پیاپی ایران برابر ازبکستان با تساوی بدون گل به پایان رسیده و این نمی‌تواند اتفاق جالبی باشد. فاصله کیفی نمایش‌های طارمی در تیمی مثل اینتر با تیم ملی ایران، روزبه‌روز بیشتر می‌شود و به تازگی در برخی مسابقات، او را خیلی کم‌اثر می‌بینیم. اینها باید برای کادرفنی تیم ملی «مسئله» باشد.

بحران اصلی تیم ملی اما «کیفیت» است. مخاطب بیشتر از کنفرانس‌های آتشین، به بازی سرگرم‌کننده در زمین نیاز دارد. او از شعور سلیقه برخوردار است و چون وقت می‌گذارد و بازی‌ها را می‌بیند، به خوبی می‌تواند بفهمد کدام فوتبال برایش جذاب بوده و کدام یکی نه. تیم ملی مدت‌هاست که زیبا بازی نمی‌کند و حس رضایت را به بیننده نمی‌دهد.

تکلیف این بازی که روشن بود، تیم ملی در دیدار خانگی قبلی با ازبکستان هم خوب نبود، نمایش ملی‌پوشان برابر قرقیزستان صدای تماشاگران را در آورد و در این فاصله آنها اگرچه امارات را با گل انفرادی مهدی قائدی شکست دادند، اما تیم ملی حتی در همان بازی هم فوق‌العاده کار نکرد.

اغلب آمار و ارقام به جا مانده از آن دیدار به سود ایران نیست؛ ازجمله مالکیت (۶۰ به ۴۰) یا تعداد پاس‌ها (۴۵۴ به ۳۱۰) یا حتی آیتم موردعلاقه امیر قلعه‌نویی یعنی کرنرها (۵ به ۲) که همه به سود امارات بود. همین امارات اما در مسابقه اخیرش در خانه در حالی با کره‌شمالی یک بر یک کرد که تیم حریف یک پنالتی از دست داد.

همه اینها یعنی تیم ملی با داستان کیفیت پایین مواجه است و اگرچه گروه بسیار آسان ایران و سهولت رسیدن به جام‌جهانی ۴۸تیمی فعلا باعث شده کادرفنی تحت هر شرایطی منطقه امن داشته باشد، اما با این سطح فنی باید نگران آینده باشیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نیروی دریایی ارتش یک ناوشکن آمریکایی را هدف قرار داد
توصیه گوترش به آمریکا و ایران به ادامه روند دیپلماسی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
امیر قطر و ترامپ تلفنی گفت‌وگو کردند
طارمی در گفت‌وگو با الجزیره: میزبان جام جهانی باید قوانین را رعایت کند
ادعای ترامپ: مذاکرات خیلی خوب پیش می‌رود!
تقابل تیم ملی با حریف ۱۰۰ هزار دلاری
ادامه توافقات بدون ضمانت و بی اثر در لبنان
ترامپ نتانیاهو را تهدید به زندان کرد
آمریکا از توافق اسرائیل و لبنان برای برقراری آتش‌بس خبر داد
اینفوگرافیک: آداب، اعمال و توصیه‌های مهم برای عید غدیر
چاوشی، تختی، چمران و دیگران روی دیوارنگاره میدان ولیعصر
ادعای رسانه‌های معاند علیه خضریان کذب محض است / دانشجویی که مطلب دروغ منتشر کرده اخراج آموزشی شده است
تجدید میثاق ملت با رهبر انقلاب
در تشخیص اولویت‌های مردم و انقلاب، در پی خشنودی نائب امام زمان(عج) هستیم
گزافه‌گویی وزیر خارجه دولت تروریست آمریکا درباره ایران
نیویورک تایمز: تنگه هرمز به قدرتمندترین سلاح ایران تبدیل شد
عراقچی: هرگونه اقدام خصمانه با پاسخی فوری و قاطع روبرو خواهد شد
برنامه‌ریزی برای مراسم رهبر شهید در حال انجام است
عید غدیر، فصل باران حقیقت بر شوره‌زار مسیر تاریخ است
روایت عارف از صد روز مقاومت ملت ایران
تاریخ امتحانات دانشگاه تهران تغییر کرد
تفاوت پذیرش مشروط و پذیرش قطعی دانشگاه ها چیست؟
افزایش حقوق اعضای هیأت علمی یک ضرورت ملی است
برنامه ریزی دانشگاه امیرکبیر برای اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها
تکمیل فرایند اسکان دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۸۰ درصد تولید علم کشور در اختیار ۲۰ دانشگاه/ اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار پژوهشی
آغاز ثبت‌نام آزمون دستیاری دندانپزشکی از ۱۸ خرداد +جزئیات
ضرورت توجه شورای عالی انقلاب فرهنگی به الزامات جدید حوزه آموزش عالی
در پی حادثه تیراندازی در دانشکده دندانپزشکی قزوین دو دانشجو کشته شدند!
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد بدون آزمون فرهنگیان تا ۱۵ خرداد
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top