تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/07/22 - 12:11
کد خبر: 519429

دونالد ترامپ؛

در آستانه جنگ جهانی سوم هستیم!

 در آستانه جنگ جهانی سوم هستیم!

رئیس جمهور سابق و نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا می‌گوید که سیاست‌های دولت کنونی واشنگتن، آمریکا را در آستانه ورود به جنگ جهانی سوم قرار داده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از جهان نیوز؛ دونالد ترامپ، نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا با حمله دوباره به دولت جو بایدن، رئیس جمهوری کنونی این کشور گفت که سیاست‌های دولت بایدن، آمریکا را در موقعیتی خطرناک قرار داده به طوری که ممکن است ظرف چند ماه وارد جنگ جهانی سوم شود!

ترامپ که در گردهمایی انتخاباتی‌اش در کالیفرنیا که از پایگاه‌های حزب دموکرات محسوب می‌شود، سخنرانی می‌کرد، مدعی شد که اکثریت قریب‌به‌اتفاق جامعه آمریکایی بر این باورند که این کشور در مسیر درستی نیست.

وی با اشاره به اینکه نگرانی‌ مهم‌تری دارد، افزود: ما مشکل داریم. در واقع نگران سه ماه آینده هستم. نگرانم که به خاطر کسانی که در (دولت) هستند، کارمان به یک جنگ جهانی(دیگر) بکشد.

ترامپ همچنین مدعی شد که در صورت پیروزی در انتخابات پنجم نوامبر، «به قید فوریت اقدام کرده و بلافاصله آمریکا و مردم کالیفرنیا را از شر ناکامی‌های افتضاح کامالا هریس(نامزد دموکرات‌ها) نجات» می‌دهد.

رئیس جمهور سابق آمریکا با اشاره به دوره نخست ریاست جمهوری‌اش مدعی شد: در آن دوران کشور را امن نگه داشتم و هیچ خبری از جنگ نبود. من شما را از جنگ دور نگه می‌دارم. جنگ اوکراین را تمام و هرج و مرج در خاورمیانه را متوقف می‌کنم و جلوی جنگ جهانی سوم را خواهم گرفت.

ترامپ بارها مدعی شده است که در صورت پیروزی در انتخابات، جنگ اوکراین را ظرف ۲۴ ساعت پایان خواهد داد. هریس که حامی سرسخت اوکراین است، با انتقاد از ترامپ، مدعی شده است که او اساسا کی‌یف را تسلیم روسیه خواهد کرد!

مسکو درباره وعده‌ها و شعارهای انتخاباتی ترامپ درباره صلح ابراز تردید کرده و دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین گفته است: «فکر نمی‌کنم عصای جادویی وجود داشته باشد که بتواند جنگ را یک‌شبه تمام کند.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی اجازه انحراف اعتراضات مسالمت آمیز را نمی‌دهد!
سبقت زنان در میدان دلیری؛ تغییر در تصویر اجتماعی زن ایرانی
دروغ عجیب سنتکام درباره تنگه هرمز
بحرین دوباره جایگاه هفتم را از ایران گرفت
قالیباف: شهید نصرالله، مقاومت را به یک دکترین بازدارنده تبدیل کرد
برگزاری همایش روز سرباز و آیین آغاز سال تحصیلی دانشگاه پدافند هوایی
دیدار وزرای خارجه آمریکا و عربستان
نیروهای مسلح ایران و رزمندگان مقاومت پاسخ ویرانگری به هر تهدید می‌دهند
اجتماع دانشجویان مشهد همراه با اهتزاز پرچم
نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵
بقایی: حضور عراقچی در نیویورک تمدید نشده است
قلعه‌نویی: بازی متفاوتی برابر روسیه انجام می‌دهیم/ دنبال نتیجه نیستیم
طارمی: فهمیدیم بازی سختی با روسیه داریم
عبور ۱۹۸ کشتی از تنگه باب المندب طی ۵ روز
آغاز ثبت نام آزمون پروانه کارشناسی رسمی دادگستری مرکز وکلای قوه قضائیه
بیانیه یحیی سریع درباره تجاوز عربستان به یمن
ساترا عضو رسمی اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های آسیا شد
خبرگزاری رسمی عراق: پروازها میان نجف و ایران ازسرگرفته شد
سایپا صدرنشین ماند
نامه رهبر شهید انقلاب به فرزندشان سیدمصطفی در هنگام حضور وی در جبهه‌ها
دیدار عراقچی با وزیر امور خارجه مالی در نیویورک
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top