تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/07/26 - 09:25
کد خبر: 519900

دندان دروازه سلامتی بدن است

 دندان دروازه سلامتی بدن است

دبیر علمی انجمن متخصصین درمان ریشه، از دندان به عنوان دروازه سلامتی بدن نام برد و گفت: بیماری هایی که بعد از خرابی دندان ها سلامت ما را تهدید می کنند، بسیار هزینه بر هستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علی حائری، گفت: متأسفانه پوسیدگی دندان‌های مردم ما از شیوع بسیار بالایی برخوردار است و اکثریت جامعه تا زمانی که درد دندان آنها را اذیت نکند، نزد دندانپزشک نمی‌روند.

وی با تاکید بر ترویج فرهنگ چکاب دندان‌ها قبل از رسیدن به مرحله خرابی و پوسیدگی برسد، تصریح کرد: نکته‌ای که باید متوجه باشیم، این است که پوسیدگی دندان الزاماً با درد همراه نیست و از همین رو، متوجه از بین رفتن دندان‌های خود نمی‌شویم.

این متخصص درمان ریشه، بر انجام حداقل چکاب سالیانه با مراجعه به دندانپزشک اشاره کرد و گفت: با معاینه ساده دندان‌ها و گرفتن یک رادیوگرافی در مطب یا کلینیک دندانپزشکی، می‌توان از وضعیت دندان‌های خودمان قبل از اینکه دچار خرابی شوند، مطلع و آگاه شد.

حائری با عنوان این مطلب که بافت عصبی باعث زنده نگه داشتن دندان‌ها می‌شود، افزود: وقتی پوسیدگی به عمق می‌رسد، عصب دندان یا همان بافت پالپ باید درمان شود؛ در حالی که مردم در مرحله‌ای سراغ دندانپزشک می‌روند که دندان به قول معروف آبسه و دچار عفونت شده است.

وی، هدف متخصصین درمان ریشه را از بین بردن التهاب بافت پالپی دندان دانست و گفت: اگر بافت پالپی به مرحله‌ای رسیده که عامل عفونت دندان شده باشد، باید خارج شود.

حائری تاکید کرد: اگر این اقدام متخصصین درمان ریشه، به موقع و با کیفیت انجام شود، می‌تواند جلوی کشیدن دندان را بگیرد.

وی بر اهمیت حفظ دندان‌های طبیعی تاکید و تصریح کرد: نمره دندان طبیعی در دهان، ۲۰ است و حداکثر نمره‌ای که می‌توان به ایمپلنت داد، ۱۵ است. زیرا، ایمپلنت هم مصائب خودش را دارد و اینگونه نیست که با گذاشتن ایمپلنت، همه مشکلات فرد حل می‌شود.

حائری ادامه داد: همه تلاش متخصصین درمان ریشه، حفظ دندان‌ها و جلوگیری از کشیدن دندان است.

وی با اشاره به برخی اقدامات درمانی بی کیفیت در حوزه دندانپزشکی، گفت: در حال حاضر میزان موفقیت درمان ریشه در کشور زیر ۵۰ درصد است که ناشی از کارهای بی کیفیت است. لذا، ما تلاش می‌کنیم با آگاه سازی مردم و بالا بردن سطح سواد سلامت جامعه، از بی دندانی و خرابی دندان‌ها جلوگیری کنیم. زیرا، معتقدیم که دندان، دروازه سلامتی بدن است و اگر دندان‌ها، خراب و پوسیده شود، دچار بیماری‌هایی می‌شویم که باعث تهدید سلامت ما و افزایش هزینه‌های درمان می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سازماندهی اطلاعات نزدیک به ۴۰ هزار پایان‌نامه ایرانیان خارج از کشور در ایرانداک
دریادار سیاری: دشمن مجبور است با ناکامی و آبروریزی منطقه را ترک کند
هشدار قرارگاه خاتم‌ به آمریکا و کشورهای منطقه: خطا کنید هدف حملات دردناک قرار می‌گیرید
پزشکیان به نیویورک می‌رود
ماموریت «تدوین راهبردهای ملی مهاجرت» به دانشگاه علامه طباطبائی واگذار شد
«آیین‌نامه جدید مقطع دکتری عمومی پزشکی» ابلاغ شد
حرکت جهاد دانشگاهی در مسیر تقویت پیوند دانشگاه، دانشجو و جامعه
آغاز زمان حذف و اضافه دانشگاه آزاد از شنبه
پزشکیان: جلسات افزایش مبلغ کالابرگ در حال برگزاری است/انتقاد از دولت در حرف، آسان است
صنعا: بیش از ۳۱۸ کشتی از باب‌المندب عبور کردند
هشدار صنعا درباره تعطیلی فرودگاه‌های عربستان
نفتکش‌ها از محله شهران خارج می‌شوند/ پل اختصاصی انبار نفت شهران در مسیر بهره برداری
جزئیات خرید ارز واردات با اوراق گام/ الزام پرداخت نقدی برداشته شد
حضور دانشگاه‌های ایران در ۳۳ رشته از ۵۷ رشته رتبه‌بندی شانگهای ۲۰۲۶
امکان ثبت نام مجدد در آزمون دکتری وزارت بهداشت
دعوت وزیر بهداشت از مجریان برای کمک به سلامت مردم
پزشکیان: به‌هیچ‌وجه به دشمن حسن ظن نداریم/پیمان ببندیم، مردانه بر آن خواهیم ایستاد
راهنمای جامع خرید اینورتر LS؛ معرفی پرفروش‌ترین سری‌های درایو صنعتی ال اس
استاندارد سازی اقلام سازمانی با تمرکز بر هدایای تبلیغاتی الکترونیکی
دانلود کتاب نماد شناسی هری بی جوزف pdf
کیت فوتبال قسطی؛ انتخاب اجباری هواداران فوتبال
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top